reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Majóweczki 2008

No to nadrobiłam kurcze zrobiło się tutaj tak gwarno jak za starych ciążowych czasów :-)
Katja super wieści:tak::tak: z całego serduszka gratuluje
Kathy dobrze że Tobie nic się nie stało:tak::tak:
aenye ja też życzę Wam dużo zdrówka:-)

Moje dziecko dzisiaj o dziwo już śpi ale nie wiem jak długo wczoraj walczyła do 23 :baffled: i w nocy się budziła widzę że dziąsła swędzą ją tak że jakby mogła wepchnęłaby sobie do buźki obie rączki naraz a zębów póki co nic za to doskonali stawanie wszędzie i przy wszystkim a dzisiaj udało się jej usiąść tzn, najpierw przewalała się na brzuchu potem patrzę że jest na czworakach i się buja a potem hyc i siedziała :-)

reklama
Puchatka, no to córcia Ci siada zupełnie jak moja :-)

A mnie boli pęcherz, co chwilę latam sikać i w wielkich bólach coś tam wyduszam. Najgorsze, że trochę krwi też widzę. Co na takie zakażenie dróg moczowych można brać?

Witam wieczorem ....
Padam na pysk bo latam cały dzień i nie wiem od czego zaczać ,ciągle czegoś szukam ui niemogę się odnaleźć:-D:-D:-D:-D:szok:
Tak nie lubię przeprowadzek na "chwilę":wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:
Mama się wyprowadzi jak skończyt wykańczać swój domek a my się wyprowadzimy jak skończymy na cacy swój budować:tak:Dopiero w marcu-kwietniu zaczynamy:-)
Zobaczymy jak dobrze pójdzie może w rok się wybudujemy ;-)Ja bym chcaiła jak najszybciej.Bo to już nasza 4 przeprowadzka w ciągu 4 lat:szok::szok::szok::szok::szok::szok:
A jak bedziemy mieli już chałupkę to bedzie nasze miejsce na ziemi i z tamtont nigdzie się nie ruszam:no::no::no::no::no:

Dzieciaczki śpi Nelci troszkę lepiej(DZIEKUJE ZA TO TEMU KTO WYMYŚLIŁ FRIDE)
Doszedł teraz nowy obowiazek -zajmowanie się psem mamy hehe:-D
Dobrej nocki życze!

Puchatka, no to córcia Ci siada zupełnie jak moja :-)

A mnie boli pęcherz, co chwilę latam sikać i w wielkich bólach coś tam wyduszam. Najgorsze, że trochę krwi też widzę. Co na takie zakażenie dróg moczowych można brać?

Współczuje, przerabiałam to pare razy:-(. Polecam urinal, urosept, rozkurczowo nospe, furagin. Do picia skrzyp lub dużo herbaty. Ja przy takich objawach zaraz mam gorączke i ubieram sie ciepło:dry:.

Katja gratuluje! Zagladaj do nas:tak::-)

Kathy moja mama teraz budowala dom i zaczeli pierwsze wykopy w maju a we wrzesniu juz sie wprowadzali pierwsi lokatorzy:tak:(dom pietrowy -4 mieszkania)

Amelka dobre wiesci :tak:

Aenye zdrowka zycze !

Panna Migotka jeszcze chyba dobrze duzo wit C zazywac:tak:

Kwiateczek no wlasnie mialam zapytac jak minal pierwszy dzien w pracy i jak synek to zniosl :confused::tak:

A mi zapchal sie kibel :szok::szok::szok::szok::szok::szok::szok:

panna_migotka, jak najszybciej zadzwon na pogotowie, pogadaj z dyzurujacym lekarzem, ze masz masakryczne zapalenie drog moczowych, krwiomocz itp, ze rozmawialas ze swoim ginekologiem i polecal lek MONURAL (to jedna saszetka, efekt niemalze natychmiastowy), i czy moglby wypisac recepte twojemumezowi, jesli tam pojedzie, bo ty masz malenkie dziecko przy cycu, alebo ze nie mozesz zejsc z kibla (dramatycznie klam - ja moja lekarke tak wzielam na litosc, dala mojemu malzowi bez problemu!)!
a jak nie wspomozesz sie zadnym lekiem bedzie coraz gorzej!
wiem, co mowie, bo mialam to neiraz, ostatnio w sama NOC przed wyjazdem do Turcji, po prostu umieralam z bolu na kiblu, krew juz normalnie sikala ze mnie. okropnosc. i normalnie z dnia na dzien, jednego dnia cos tam mnie cmilo leciutenko, drugiego horror!
aha, tenlek dosc drogi, ok 30-40zl chyba,ale to mistrzostwo swiata jak dla mnie.. ja poprosze mojego gina,zeby mi wypisal na to recepte 'na zas', bo nie chce drugiego takiego koszmaru juz przezyc..

Katja witaj.Gratuluje coreczki.Czytalam na innym watku, ze robilas amnipunkcje w grudniu. Rozumiem, ze tym razem wyniki w porzadu i coreczka jest okazem zdrowia. Zagladaj do nas, a w maju czekamy na fotki slicznej coreczki :-):tak:

reklama
Katja79 - Ja zaglądam tu od niedawna więc nie pamiętam Cię, ale gratuluję, że ponownie jesteś w ciąży. Oby tym razem wszystko było ok :)

Amelka2008 - Fajnie, że już po chorobie :)

Kurdę, trzeci wieczór z rzędu walczyłam z Klaudynką by poszła spać. Widać, że śpiąca, bo oczka maleńkie, marudna, trze się, ale jakoś zasnąć nie może. Wierci sie, wykopuje spod kołdry, bawi nogami i co chwila płacz.
Dodatkowo dzisiaj psuje Nam się centralne i grzeje tylko u Nas na piętrze i tak zrobiło sie gorąco, że Córcia cała się spociła i musiałam ją jednak wykąpać (a była już 22). Miałam nadzieję, że po tym szybko zaśnie ale gdzie tam... Musisał jeszcze pomarudzic, pokręcic się i dopiero 10 minut temu zasneła.

Do góry