reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Majóweczki 2008

Pnna Migotka u mnie tez tak jest.Jak tatus wraca z pracy to mamusi nie ma ale wieczor przychodzi jest mmamamama:-D:-D:-D
Jade moze karm narazie mleczkiem.Moja bratowa tak robila bo maly nic nie chcial jesc:no:jak zje ci teraz a w nocy znow bedzie to samo to daj mu calpol.Ja daje czasem jak juz jest zle.Dziecku tez czasem trzeba ulzyc w bolu:tak:ja daje na lyzeczce ktora jest w srodku ale nie 2,5 tylko ok 3-4 ml bo on slaby jest:baffled:

Witam nowa majoweczke Bliske:-)napisz nam cos o sobie i Patryczku wiecej:wink:no i pisz duzo:tak::-)

Wiecie,Konradek dzis byl niesamowity.Pan fotograf byl zachwycony:tak:zdjecia zrobil w 5min w roznych pozycjach a za 2tyg mam przyjsc i wybrac do gazety i moge tez wybrac by kupic:tak:Konrado tak sie do niego cieczyl ze az ten jeden zab widac(drugi jest maciupki):-D:-D:-D na konic gile mu p[oszly:-D:-Dale to juz bylo po fakcie.Ostanio dostalam kupon darmowy na zdjecie ale nie dal zrobic sobie i te gile mial po pachy a teraz:-)SZOK POSZLO SZYBKO I SPRAWNIE:tak::tak:
Wiecie przy tej jego euforii zauwazylam ze ida mu u gory zeby:tak:a dwojke z jego prawej strony prawie widac:tak::-)dlatego te nocne pobudki:baffled:Jedynki tez widac jak ida ale jeszcze daleko maja:sorry:
A ja jutro do dentysty,boshhhh znow zastrzyk zalamka:no:

reklama
Witam.
Panna Migotka wszystkiego co najlepsze!!!
Jade szcześcia we wspólnym życiu!!!
i naszym ośmiomiesięczniakom najlepsze życzonka!!!

A ja tradycyjnie nie mogę się rozpisywać, bo Natalia się obudzi. Spała dzisiaj 3x 0,5h więc wyspana jest jak nie wiem co :eek:. Położyłam ją spać po kąpieli o 20tej ale muszę jej przesunąć gdzieś z pół godziny do godziny później kąpiel, bo potem nie chce spać, tylko jeszcze się kotłuje w łóżeczku.

Był u nas dzisiaj ksiądz po kolędzie ale Natalka akurat spała. Natomiast Ania się wstydziła księdza :zawstydzona/y:.

Korzystałyśmy dzisiaj z uroków zimy i były saneczki. Niestety śnieg topnieje i wózkiem się jeździ masakrycznie.

Panna Migotka u mnie zaś w drugą stronę, czasami domaga się Natalka, żebym ja ją trzymała, jak do niej nie podejdę to krzyk. Ale możesz sięcieszyć, bo jak Iga zostaje z babcią pod Twoją nieobecność to chociaż nie rozpacza za Tobą a na pewno Cię kocha i Ty z mężem jesteście dla niej najważniejsi.
Co do jedzenia to trochę się denerwuję ale dzieci tak mają, że raz zjedzą ładnie a innym razem mniej. Tak to już jest.

Kochane, właśnie dostałam smsa od Kathy24 - jest z małą w szpitalu, bo Nelka po południu zaczęła strasznie wymiotować - Kathy napisała, ze mała wymiotowała ze 20 razy aż nie miała czym, ale w szpitalu dostała 3 kroplówki i odzyskała werwę i już chciała sobie wyrywać wenflon. Podobno szpital zawalony ludźmi z wymiotami i biegunką, załapały się na ostatnie łóżko tzn. Kathy śpi na materacu.....
Ale przekazuje pozdrowienia dla wszystkich.

Kurczę, jakaś epidemia chyba :szok:

kwiatuszek - Pamiętam jak Klaudynka zachowywała się u fotografa w dniu Chrztu. Ciągle wkładała rączke do buźki albo wystawiała języczek. Na jednym zdjęciu tak jakoś fajnie zwineła języczek w trąbkę... I akurat z tej fotki zrobiliśmy portret.

OlaK. - Miło, że Nam o tym napisałaś.
Kurczę, biedna Kathy... a właściwie to jej córcia. :(

Migotko wszystkiego najlepszego.

Jade zycze szczescia i milosci w malzentwie.

Buziaki dla osmiomiesieczniakow.

Biedna Nela.Oby szybko wrocila do zdrowia.

Ide spac bo jutro mam na 10 do pracy wiec nie wyspie sie na pewno.

Witajcie.

Biedna Nela, mam nadzieję, że szybko wrócą do domku. A ja właśnie zastanawiałam się wczoraj gdzie Kathy się podziała.

U nas kolejna nocka przespana, już nawet nie liczę która. Ciekawe ile potrwa taka dobra passa. Właśnie oglądam sobie koncercik - dostałam wczoraj od mężula piękne wydanie koncertowe mojego ukochanego zespołu.:-)

hej dziewczyny
u nas noc przespana ale pobudka o 6.30 i koniec spania
ja sobie teraz szykuje kawke bo jestem po sniadanku a moj Adamo usnal...
dzis Adas mi taki prezent zgotowal ze glowa mi spuchla:szok::szok::szok::szok: dalam mu mleko dalam zabawki i posadzilam w lozeczku... zwykle tak robie jak chce jeszcze 15 min sie polozyc... slyszalam tylko jak stekal bo robil kupe... bawil sie moze z pol godz po czym zaczal jeczec poprosilam meza zeby go wzial a tu sie okazalo ze mlody jest caly jak batonik..:eek::eek::eek::eek::eek::eek::eek: wyplynela mu ta kupa i zabrudzil pol lozeczka siebie calego te zabawki co mial w lozeczku a na koniec meza:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D wiec skonczylo sie to poranna kapiela a ja znow mam pranie:sorry::sorry::sorry::sorry::sorry:

o jej doczytalam o Kathy i Nelci oby szybko wrocily do domku i nic sie nie stalo.. juz wiecej malej... niedawno moj tak wymiatowal i w nocy juz tak nie mial sily ze zaraz po zwymiotowaniu zasypial... i nie bardzo chcial jesc ani pic po tym dopiero kolo poludnia wlaczylo mu sie jedzenie...

Ostatnia edycja:
A wczoraj u mnie bylo tyle ludzi ze glowa mala... wymyslilismy ze dla naszych dziadkow tzn moich i mojego rodzenstwa to na dzien Babci i Dziadka zrobimy sobie wspolne zdjecie sami wnuczkowie i Adas prawnuczek:-):-) powiem wam bylo super zabawnie i wybralismy jedno zdjecie... z 15:eek::eek::eek::eek: heh dzis ide dac do wywolania w wielkosci 25x38 spore bedzie ale fajnie...

a od Adasia sa dwa obrazy odbitych raczej i nozek podpisanych pierwszy dzien babci i dziadka... a w srodku jego zdjecie i to wlozone w antyrame... super to wyszlo... do tego czekoladki na slodko i prezenty gotowe...:rofl2::rofl2::rofl2::rofl2:

Cześć dziewczyny!

Kathy szybkiego powrotu do zdrowia dla Neli.

Ola ja Cie podziwiam. Praca, dwójka dzieci. Ja jeszcze tylko miesiąc i też do pracy. Chyba na rzęsach będę chodzić. Troche się rozleniwiłam przez ten rok w domu:zawstydzona/y:;-)

My nawet dzisiaj pospałyśmy. Domiś spała w swoim łóżeczku do 5, dopóki kocurowi nie zaczeło odbijać, bo wył jak pies do księżyca:wściekła/y:. Chyba odkryłam powód niespania w łóżeczku. Poprostu było jej zimno. Mamy materac z gryką i on sie nie nagrzewa. A wczoraj ubrałam ją pierwszy raz w pajaca z takiego misia i w środku też jest taki milusi. Było jej ciepło i nawet tata jej nie wybudził:-).

Wczoraj wpadłam w jakiś szał i zrobiłam sobie czystki w szafach:laugh2:. Rozstałam się z rzeczami, w których już na pewno nie będę chodzić i zrobiły się z tego 4 worki 60cio litrowe:szok:

Wiktoria zazdroszczę Ci, że już się zapiujesz na egzamin. Mój instruktor w zeszłym tyg. był chory, w tym tyg. M ma na rano, a wieczorem ten facet nie jeździ. Została mi jeszcze polowa godzin. Już zapowiedziałam, że w przyszłym tyg. jeżdze po 3-4 godz. dziennie:tak:

reklama
hej moj maly spi posprzatalam a teraz latam po allegro i szukam fotelika zastanawiam sie nad tym co kamilka ale nie ten watek

keyko wiesz ja codzinnie jezdzilam i juz z glowy ;-) co do czystek to ja tez zrobilam ale dosc dawno i zrobila sie jedna szafka pusta to mam na posciel :laugh2:

kamilka my tez tak robilismy :-)

Biedna Nelcia oby szybko wrocila do zdrowka :tak:

Do góry