reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Majóweczki 2008

reklama
Jade wszystkiego najlepszego z okazji Pierwszej Rocznicy Slubu:-)dlaczego masz sie nie cieszyc,przypomnijcie sobie slub:tak:

Panna Migotka duzo zdrowka,usmiechu i radosci na codzien:-)Milego dnia i wieczorku:wink:

Najlepsze zyczonka dla Tymka I Szymonka:-):-):-)

Iwonka
tak sie juz przyzwyczailam ze wchodze na bb a ty jestes:-D:-D co do kaszek to u nas tylko pyszne sniadanka a na noc nie ma:angry::angry: a dajesz jej z miseczki??bo Konrad jest juz tak padniety ze daje mu butle zageszczona i tej nie zawsze zje:no:kiedys jadl 210 a teraz 100ml i to z bolem:no:
Wiki ja galarete z octem uwielbiam:-p:-p
malemu nie wiem co jest,juz od dosc dawna tak jada:-:)-(rano musze go zabawic bo tez ciezko:confused:A u mnie w rodzinie tez chudzielce,G tez nie grzeszy tluszczem:-):-):-D:-D:-D:-D:-Du niego tez koscisci.Moj TATA TYLKO BYL GRUBY ALE NIKT DO NIEGO DO TEJ PORY SIE NIE WRODZIL.Ponoc wnuczki wlasnie upodabniaja sie do dziedkow:sorry:;-)
Moj G tez tak wszytsko rozzuca,cos bierze pozniej nie odlozy ale najgorsze jest nie zamykanie:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:otorzy napoj-nie zakreci(gaz wyleci)pasta,kosmetyki,przyprawy:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:do szalu mnie to doprowadza.Mowie,prosze,krzycze i juz nawte ze sie wyprowadzam ale nic:no::wściekła/y:ten ostatni to moj czest argument:-D:-D:-D
Dziubek rozumie Cie:tak:mi jak raz sie zablokowalo to szalu ostawalam,ale sie szybko uzaleznilam.G tak szybko naprawial ze juz sam sie zalogowal:-D:-Dzeby miec swiet spokoj:-D:-D
Shanta ja tez lubie bajki:tak:shrek1 byl moim ulubionym pozniej epoka,rybki z ferajny itd:-) madagaskar ogladalam ale 1ke.Mowilam G zeby sciagnal to tylko jakies filmy ktorych nie ogladamy:no:Katyn jak byl w kinach juz mielismy i do tej pory nie ogladalam a juz na cyfrze lecial:sorry::sorry:ogloadaja ale nasi znajomi:sorry:
Koncze kawusie wlasnie a Konrad kombinuje to na podlodze,to z sofy do lawy:tak:to sie tuli do podlogi:-D:-DU nas leje a ja nie mam masla i dzis jest pierwsze spotkanie z fotografem na temat tego konkursu dla dzieci co juz pisalam:-)do wygrania jest jedna 700f:szok::szok::-)wczoraj znajoma mi mowila:-)trzeba sie wybrac bi jak Konrad nie usiadzie o zdjecia trzeba sprobowac jutro:tak::tak:;-)

misie-obrazki-3.jpg

Wszystkim małym i troszkę większym jubilatom wszystkiego NAJLEPSZEGOOOOOOO....

JADE, kochana, wszystkiego, wszystkiego najlepszego, samych słonecznych dni...

a u nas wczoraj była awaria ogrzewania...stare miasto i osiedla wokół nie miały ogrzewania przez kilka dobrych godzin...na szczęści po 21 zaczęli grzać, Mateuszek jakoś specjalnie nie odczuł braku ciepła, bo sam zadbał o odpowiednią ilość ciepła szalejąc po całym mieszkaniu do 9 wieczorem..:szok::szok:

Aniusia to mieliscie ciekawie,przy tym mrozie co teraz jest w nocy:szok::szok:mieszkasz w bloku tak?my mamy farelke na wszelki wypadek,jakby cos strzelilo.Juz sie przydala bo kiedy sie wprowadzilismy,zmienialismy licznik i przyjechal pan,wylaczyl bojler gazowy i pozniej nie umial uruchomic(juz kiedy pisaklam)ale na szczesie po kilku godz ktos przyjechal ale zimno bylo:angry|:farelka sie wtedy przydala:tak::tak:
lece pranie rozwiesic i Konrada uspic:-)

u mnie sprzatanie w toku pranie sie robi umylam gary i posprzatalam pokoje.. bo pelno zabawek malego:/:sorry2::sorry2::sorry2: zastanawiam sie co zrobic na obiad ale chyba zrobie zapiekanke serowa i moze jakas zupke??

Kwiateczek, tak, mieszkamy w bloku i tez mamy farelkę, włączyliśmy ja na trochę, bo baliśmy sie co będzie nad ranem, ale na szczęście wszystko było oki już wczoraj...
a ja rano dostałam jakiegoś powera i zanim wyszłam do pracy, to pomyłam wszędzie podłogi :tak::tak::tak: moi panowie jeszcze spali, więc nikt nie narobił śladów ( czego nie cierpię, tak samo z reszta jak i porozwalanych ubrań, skarpetek, itp.), a Mati przynajmniej będzie miał czyste kolana...oczywiście zanim w ruch nie pójdzie pierwszy chrupek kukurydziany....:tak: a teraz siedzę w pracy i mój power jakoś się wyczerpał....;-) może to po prostu kwestia pomieszczenia.....

Wszystkiego najlepszego dla 8 meiseczniakow a dzis dla Tymoteuszka i Szymonka!!!

Panna Migotka wszystkiego Najlepszego z okazji urodzin zdrowka Radosci i pomyslnosci.....

Jade - a tobie kochana Wszystkiego najlepszego z okazji rocznicy slubu oby wam sie ukladalo juz do konca zyci:-):-):-)
Wszystkiego co najlepsze dla naszych dzisiejszych 8 miesieczniakow Szymka i Tymka

Zdrowia szczescia pomyslonosci dla Panny Migotki

Samych szczesliwych dni pelnych milosci dla Jade

Witam u mnie dzis odwilz i moje balwanki sie pewnie roztopia.Mam tez dzxis pare spraw do zalatwienia .Milego dnia!
Kwiateczek kaszke daje tylko lyzeczka z miseczki:tak: mleko Klaudia pije 210ml

Wiki bigos dla mnie jest czyms czego nie moze zabraknac,zawsze w nim sa grzybki suszone,sliwki,jalowiec,rozne miesa i troche kapusty,.Palce lizac no ale wiadomo raz na jakis czas ...:-p
017.gif
017.gif

Dzień dobry. U mnie nocka raczej kiepska, bo Klaudynka niby poszła spać pieknie o 2.30, ale co 1,5 godziny była pobudka :-/

jade - Z okazji Waszej rocznicy slubu zyczę Wam wiele wspólnego szczęścia.

iwonka2006 - U mnie też zawsze mrozimy bigos, albo wkładamy do słoiczków, wekujemy i do piwnicy :p

Panna_Migotka - Sto la sto lat niech żyje, żyje Nam...
Życzę dużo zdrówka, uśmiechów, spełnienia marzeń.

I dla małch solenizantów również wszystkiego dobrego i kolorowego życia :)

Hej,

Dziękuję Wam wszystkim bardzo gorąco za życzenia.

Panna Migotka - życzę Tobie szczęścia, powodzenia i przede wszystkim spokoju wewnętrznego jak i pociechy z męża.

Najlepsze życzenia również dla dzieciaczków.

Ja dzisiaj padam. Calą noc nie spalam pierwszy raz się coś takiego zdarzylo. Adaś aż plakal przez sen, co chwile musialam wstawać. Nie wiem co go bolalo. Biedaczek nic nie chce jeść od rana nic jeszcze nie zjadl i pić teżnie chce. udalo mi się go teraz polożyć ale to pewnie z 20 min będzie i się obudzi.

a mój mi dzwonil, że chyba na nockę będzie musial iść, i to akurat dziś kurcze

reklama
hej dziewczyny ja juz po obiadku Adas juz do mnie wrocil spi sobie teraz a usnal na siedzaco:-D:-D:-D:-D:-D taki byl zmeczony... wiec znow troche czasu dla siebie:-):-):-)

Do góry