reklama
Cześć dziewczynki:-) Właśnie z Markiem i Patryniem wróciliśmy ze spacerku i sanek. Marek mój M wziął sobie dziś specjalnie wolne, bo ostatnio narzekałam, że nie spędza z nami za wiele czasu tylko praca i praca, ale jak widać sytuacja powoli zmienia się na lepsze :-)Ja dziś na obiad zrobię stereotypowy polski posiłek schabowy ziemniaki i surówka Mój M i synek uwielbiają to danie. Zmykam do obowiązków. Pozdrawiam gorąco
jade
Zadomowiona(y)
Olu - obudzil się i wypil ok 90ml mleka ale to i tak malo. Zobaczę jak mu nie przejdzie to pojdę, nie wiem co to może być, temp nie ma
Hej Laseczki:-)
Ja dzis jakaś przybita jestem, nic mi sie nie chce ;-/ Mała juz śpi ponad dwie godziny a ja zamiast cos zrobic w domku to siedze na necie....
Wszystkiego naj naj naj dla dzisiejszych solenizantów tych dużych i małych:-)
Ja dzis jakaś przybita jestem, nic mi sie nie chce ;-/ Mała juz śpi ponad dwie godziny a ja zamiast cos zrobic w domku to siedze na necie....
jade
Zadomowiona(y)
Nie wiem możliwe, że górne idą. wzięlam go na spacer i zasnąl, śpi na ogrodzie teraz.
aniusia80 - ja też mam tak często, nie martw się, czasem trzeba odpocząć:-)
mój mi zadzwonil, że nie musi iść na nockę. to coś sobie zrobimy milego, szampana mamy w lodówce. w sumie to chcialam iść na kolację gdzieś, ale jak Adaś się tak kiepsko czuję to sobie podarujemy
aniusia80 - ja też mam tak często, nie martw się, czasem trzeba odpocząć:-)
mój mi zadzwonil, że nie musi iść na nockę. to coś sobie zrobimy milego, szampana mamy w lodówce. w sumie to chcialam iść na kolację gdzieś, ale jak Adaś się tak kiepsko czuję to sobie podarujemy
panna_migotka
Mama Igusi/Majowe Mamy'08
Dziękuję Wam jeszcze raz za życzenia :-).
Jade, ja też myślę że to mogą być ząbki. U nas były podobne objawy.
Dziewczyny, czy wy też się tak denerwujecie, jak Wasze dzieci nie chcą jeść np.obiadku? Bo ja strasznie się denerwuję, a potem mam wyrzuty sumienia, że nie powinnam
A druga sprawa to taka, że czasem łapię takiego doła, że moje dziecko mnie nie lubi. Mała nie ma jeszcze czegoś takiego żeby dawała mi odczuć, że jestem dla niej najważniejsza. Jak zostaje z babcią, a ja przychodzę wieczorem to nie cieszy się na mój widok tak jak na widok babci gdy przychodzi. Może i jestem egoistką, ale jakoś tak chciałabym poczuć, że ona mnie kocha najbardziej.:-(
Jade, ja też myślę że to mogą być ząbki. U nas były podobne objawy.
Dziewczyny, czy wy też się tak denerwujecie, jak Wasze dzieci nie chcą jeść np.obiadku? Bo ja strasznie się denerwuję, a potem mam wyrzuty sumienia, że nie powinnam
A druga sprawa to taka, że czasem łapię takiego doła, że moje dziecko mnie nie lubi. Mała nie ma jeszcze czegoś takiego żeby dawała mi odczuć, że jestem dla niej najważniejsza. Jak zostaje z babcią, a ja przychodzę wieczorem to nie cieszy się na mój widok tak jak na widok babci gdy przychodzi. Może i jestem egoistką, ale jakoś tak chciałabym poczuć, że ona mnie kocha najbardziej.:-(
_WiKtOriA_
Szczęśliwa mama
panna migotka ma Cie na codzien ale napewno jestes dla niej naj naj naj wazniejsza
Iwonka o nigdy takiego przepisu nie slyszalam trzeba bedzie kiedys sprobowac ;-)
wiecie co wyjechalam o 11 z domu nie dawno wrocilam koszmar jakis wogole skonczylam jazde i musialam jechac tam do nich po zaswiadczenie jak juz je mialam na drugi koniec miasta fotograf i zapisac sie na egzamin a tam kasa nie czynna i znowu do centrum na autobus do domu .. jakos sie tak ciagnelo ze poprostu padam .. czekam z obiadem na M mam pomysl na kurczaka w sosie smietanowo ziolowym czy jakos tak mmm pycha z makaron bo sie ziemniaki skonczyly zapomnialam
Widze ze mamy nowa osobe na Majowkach
panistepelek
Fanka BB :)
jade - Trzymam kciuki by to tylko ząbki były a nie coś poważniejszego. Co do spędzenia rocznicy, to w domku też może być fajnie... szampan... jakieś świeczki i atmoserka gotowa
anusia80 - Przesyłam usmiech :-) na poparwienia humorku.
panna_migotka - Wiesz, ja też tak niedawno miałam, bo moja Klaudynka na widok babci śmiała się aż czkawki dostawała... Ale to może dlatego, że mnie całe dnie .
anusia80 - Przesyłam usmiech :-) na poparwienia humorku.
panna_migotka - Wiesz, ja też tak niedawno miałam, bo moja Klaudynka na widok babci śmiała się aż czkawki dostawała... Ale to może dlatego, że mnie całe dnie .
reklama
Puchatka
Majowe mamy'08
Wszystkiego najlepszego dla ośmiomiesięcznych facetów Tymka i Szymonka!!!
Panna Migotka z okazji urodzin dużo zdrówka i mnóstwa radosnych chwil i uśmiechu i wyjątkowości pośród codzienności
Jade - z okazji rocznicy ślubu to życzę żebyście zawsze umieli znaleźć drogę do siebie i by po największych burzach świeciło Wam słonko:-):-):-)
Panna Migotka z okazji urodzin dużo zdrówka i mnóstwa radosnych chwil i uśmiechu i wyjątkowości pośród codzienności
Jade - z okazji rocznicy ślubu to życzę żebyście zawsze umieli znaleźć drogę do siebie i by po największych burzach świeciło Wam słonko:-):-):-)
Wszystkim majóweczkom życzę spokojnego wieczoru mnie jakoś brak ostatnio weny ale czytam Was i myślę o Was