reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Majóweczki 2008

Kwiateczek - Ty tez mozesz do mnie przyjechac!!! Z praniem!:tak:
Tylko możesz mieć nieco dalej niż dziewczyny... :sorry2:
To moze i ja bym wpadla z praniem i nie tylko :-p:cool2:

Gdzie sie podziewa gospodyni forum:confused::confused::confused:nie doczytalam czasem czegos??Iwonka gdzie sie podziewasz:shocked2::shocked2:
Juz jestem,dzieki za pamiec :tak::-) mialam troche spraw rodzinnych i jakos nie mialam weny do pisania:-( ale juz jest wszytko ok:tak::-):-D:-D

kwiateczek - Ja też mam jeszcze pierogi ze świąt :p
ja jadlam nie dawno bigos swiateczny ktory sobie zamrozilam:-p
Moja Oliwka znowu ma tygodniową przerwę od przedszkola bo ma tradycyjnie kaszel i okropny katar, Michał też zasmarkany ale nie tak strasznie. Właśnie wróciliśmy z krótkiego spacerku i dzieciarnia padła, więc śpi w przedsionku w wózkach.
Odzwyczajanie Michałka od nocnego jedzenie niewiele daje, zastosowałam się do zaleceń Iwonki i podaję małemu herbatkę. Ale popije troszkę i dalej się drze jak oparzony, dopóki nie dostanie butli mleka :no::no:. Także efekt jest taki że nadal budzi mi się z 5 razy, z czego 3 to mleko, a reszta albo herbatka albo smok.:cool:
Zdrowka dla dzieciaczkoe,co do tego nocnego podjadania mysle ze sie unormuje,sprobuj dawac moze mleko takie niby na dobranoc lub z kleikiem ,po trochu doupuj.Na kolacje moze kaszke,U nas hitem dni ostatnich jest kaszka Bobovity na Dobranoc mleczno ryzowa z bananami i cos jeszcze w sobie ma,jest zolta bardzo i wogole przepyszna,Klaudia zjada tyeraz cala miseczke :szok: a te zwykle zjadala o polowe mniej.:confused:Mysle ze Michalek jest przyzwyczajony do ciaglego cycowania ,ale z czasem sie napweno unormuje:tak:

Wszystkiego dobrego dla osmiomiesieczniakow
:-)

Panna Migotka ja tez nie prasuje nic:no:

reklama
Dobry wieczór, jestem sama z maluchami, więc bez szans na komputer niestety.
Jak to jest, albo sama i nie mam szans na komputer, albo przy pracy i wtedy bez szans na BB, samo życie.
W każdym razie cały czas żyję nadzieją, że kiedyś będzie spokojniej hihi
Pozdrawiam.

Hej!

Wszystkiego dobrego dla małych solenizantów!!! A dla chorujących powrotu do zdrowia.

Właśnie obejrzałam sobie na kompie Madagaskar 2, rzeczywiście fajowy. Przynajmniej się trochę rozerwałam, bo od jutra wracam do pracy :-( Co prawda będę miała przez tydzień szkolenia, ale i tak już się stresuję. Nie jestem jakaś miękka itp, ale ta praca mnie sporo kosztuje. Sorry, na nieodpowiednim wątku się żalę :zawstydzona/y:

Idę spać, coś padnięta dzisiaj jestem. Chciałam jeszcze o czymś napisać, ale zapomniałam. Dobranoc

Edit: już wiem, ale to nie tutaj

witam jako pierwsza sie :eek: wstalam razem z mezem maly spi a ja spijam kawe dzis mam ostatnio jazde uff i zapisze sie na egzamin

shanta wiesz ja slyszalam ze dwojka nie jest taka fajna ale to pewnie zalezy od gustu musze obejrzec ogolnie nie pamietam kiedy w kinie bylam .. chyba na poterze. Lubie takie bajki jak madagaskar

niesia wiesz moj maly mial ze nie wstawal teraz mu sie znowu cos odwidzialo wstal na przyklad na jedzenie dzis po pierwszej a o 5 pobudka jak ja sie z mezem obudzilismy M do pracy ja juz kawe to on myk dp lozeczka cfaniak jeden :sorry:

Iwonka Ty to chyba bardzo bigos lubisz co ? tak jakos zauwazylam wiesz ja lubie taki z podsmarzona kielbaska a nie ktorzy robia taki niby bigos kapuste i daja np cos z kurczaka kiedys to jadlam i byly kostki i jakos sie zrazilam do bigosu chociaz ostatnio jak byl u rodzicow normalny bigos to zjadlam gust mi sie zmienia bo ostatnio tez byla galareta a ja sie zajadalam jak nienormalna a kiedys patrzyc nie moglam na nia :-)

Ola gdzie kupujesz baterie bo i mnie by sie z jedna przydala ?;-)

Jady wszystkiego najlepszego z okazji rocznicy co do towarzystwa teraz jak jest maly wole ja wychodzic bo wszyscy wyluzowani a ja siedze i naslu****e czy nie obudzil sie jakas zestresowana jestem ale lubie jak wpadaja kolezanki na kawe :tak:

kwiateczek 110? moj maly za kazdym razem zjada 210 i ogolnie nie wyglada na pulpecika czy cos balam sie ze zoladek rosciagnie czy cos hehe ale przewciez on duzy potrzebuje widac tyle teraz i na opakowaniu tez jest napisane ze tyle po 7 mc niby jestem spokojniejsza ale gdzies tam mysle bo z rodziny meza to troche tacy dobrze zbudowani hehe tylko nie tesc chudy i dlugi :-p

panna migotka wychaczyla bym go ta szmata chyba :sorry: u nas wojna bo M jak sie wytrze wiesza recznik ja mowie rozloz go niech wyschnie bo taki skrecony bedzie capil :wściekła/y: ale on nie rozumie i co pranie reczniki. A co do takich lezacych rzeczy jakis to strasznie nie znosze niewiem az mnie w oczy kuje i jest ok M przychodzi z pracy i sie zaczyna :dry:

WSZYSTKIEGO NAJLEPSZEGO DLA NASZYCH SOLENIZANTOW

jazdy to wszystko Darek jakos taki rozpieszczony przez dziadkow i ciagle cos do roboty nie mam czasu na BB ale teraz chociaz pozadnie przysiadlam

Hej:)

Boszzz, jak ja Was nadrobię. Przez ten walony internet mam zaległości niesamowite:wściekła/y: Przez cały weekend nie miałam już cierpliwości siadać na neta bo co napisałam posta to mnie wywalało. Mam nadzieję że ten do Was dotrze. Dzisiaj idę ich opierdzielić za te przerwy w necie.

Wszystkiego najlepszego dla 8 meiseczniakow a dzis dla Tymoteuszka i Szymonka!!!

Panna Migotka wszystkiego Najlepszego z okazji urodzin zdrowka Radosci i pomyslnosci.....

Jede - a tobie kochana Wszystkiego najlepszego z okazji rocznicy slubu oby wam sie ukladalo juz do konca zycie:-):-):-)

a u nas ja sama jestem dziecko dzis spalo u tesciow ma przyjsc z nim tesciowa popoludniu... to jeszcze sie wylenie potem troche posprzatam.. ale tak wogole to wczorajszy dzien w szkole byl katastrofa...

Dzień dobry!!

Dziewczynki i dzieciaczki kochane - wszystkiego najlepszego!!!

Wiktoria, oj te moje baterie chyba jednak nie najlepsze. Ostatnio o godzinie 21 bywam już półprzytomna. I niestety nie mam sily walczyć z Mikołajem, ktory nie wyobraża sobie spania u siebie w łóżku, a tylko i wyłącznie przy mamusi. I niech mamusia nie waży się wstać choć na chwilę z łóżka :szok:

Wszystkiego najlepszego dla 8 meiseczniakow a dzis dla Tymoteuszka i Szymonka!!!

Panna Migotka wszystkiego Najlepszego z okazji urodzin zdrowka Radosci i pomyslnosci.....

Jede - a tobie kochana Wszystkiego najlepszego z okazji rocznicy slubu oby wam sie ukladalo juz do konca zycie:-):-):-)
Zobaczyłam na NK że Migotka ma dzisiaj urodzinki więc wszytskiego najlepszego. A dzieciaczkom buziaczki i uściski:-):-) od cioteczki.

reklama
Do góry