reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Majóweczki 2008

kangurka - Mój mąż też ciągle coś za sobą zostawia, gdzie sie nie przewinie tam jakieś Jego ubranie :-/

Ale u mnie nie tylko ubranie... :dry:
Walają się wszędzie narzędzia, szmaty, naczynia, płyny... :wściekła/y:

Kangurka a gdzie tam idealna kura domowa :-D chyba każdej z nas do tego daleko ;-) a tak w ogóle to koło jakiej wiekszej miejscowosci koło Krakowa mieszkasz (jak nie chcesz tu wymieniac to na priva) bo moze sie okazac ze jestesmy bliskimi sasiadkami Sory jak pisalas a ja gdzies nie doczytałam

To żadna tajemnica. Mieszkam koło Kazimierzy Wlk. To wiocha oddalona od Krakowa ok 60km.
No i co?? Jesteśmy bliskimi sąsiadkami??

hej dziewczyny
no u mnie do przodu ZALICZYLAM dzieki chyba dobrze kciuki trzymałyście.. nawet to co mialam miec jutro to zaliczylam.

Gratulki Kamilka!!!!

Ja po kawce. Padam na pysk i strasznie chce mi się spać :confused:
Tak działa na mnie kawa właśnie :cool2:
Dam małej deserek za chwile i może pójdzie spać. To ja tez :sorry2:

reklama
oj ja tez padnieta jestem spac mi sie chce bo wstalam juz o 6.20 i Adas teraz daje popalic my dzis przez prace meza przegapiamy 2 basen no smutno mi tyle tylko ze dostalam dzis...... now iadomo kobiece sprawy i bym sie czula dziwnie...

wypilam kawe ale moj rozbojnik pojdzie spac dopiero o 19 lub 18.30 wiec moge pomarzyc o spokoju.. no i na jutro jeszcze 2 konspekty ,musze napisac:no::no::no::no::sorry2::sorry2::sorry2::sorry2:

Kangurka jak sprawdzilam na mapie to okazalo sie, ze troche sie pomylilam :confused: Wydawalo mi sie ,ze Kazimierza jest przy trasie warszawskiej w okolicach Miechowa a tam pewnie jest tylko kierunkowskaz :confused:

Kamilka gratuluje zaliczen :-)

Kamilka gratuluje:-)
A ja uspilam malego.Wlasnie jem pierogi ze swiat:-p:-pz apust i grzbami,zostalo troche wic obiad jak znalazl:-)G wsunal pizze i pojechal do mojego brata po fotelik:-) i dwod Kordka:-)pewnnie przyjedzie ok 8ej:sorry:

no Adas spi a ja sie biore za prace bo do polnocy nie skoncze tak to jest jak sie wszystko do ostatniego dnia zostawia ale jak mam kij nad glowa to jakos lepiej mi sie pracuje i pilnuje siebie:dry::dry::dry::dry:

kwiateczek no wesz weekend jest zwykle taki ze rzadko ktos tu zaglada wtedy sa nasi mezowie w domu albo jedzie sie do rodzinki albo rodzinka do nas i nie ma czasu zajrzec na bb ja dzis wyjatkowo spedzam czas z kompem to i zagladam tu...

Hej laski!
Rzeczywiście dzisiaj tu cicho. Niektóre mamy wywiało na imprezę, inne pewnie towarzyszą mężulkom :tak: No nic, najwyżej sama ze sobą popiszę.
U nas dzisiaj spokojny dzień, zimno jak cholera, ale i tak poszłyśmy sie przewietrzyć. Ślubny znowu poszedł do pracy, mała śpi, a ja sobie piwkuję.
Kangurka, co się robi, żeby miec taki nastrój? Bo u mnie jakoś nie tego...

Kangurka jak sprawdzilam na mapie to okazalo sie, ze troche sie pomylilam :confused: Wydawalo mi sie ,ze Kazimierza jest przy trasie warszawskiej w okolicach Miechowa a tam pewnie jest tylko kierunkowskaz :confused:

No od Miechowa to jakies 30km.

Kangurka, co się robi, żeby miec taki nastrój? Bo u mnie jakoś nie tego...

Żebym to ja wiedziała :eek:
Jak znajdę przepis to podzielę się bardzo chętnie :tak:

Ale to chyba dlatego ze dla odmiany facet mnie dzis rano nie wkurzył i cały dzień zachowuje sie jak człowiek :sorry2:

reklama
Do góry