reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Majóweczki 2008

reklama
A u mnie wszyscy śpią, cała czwórka. Ja jakoś nie mam teraz weny do spania, chociaz w dzień wypiłam espresso i zwykłą kawe, a i tak padałam.
Próbuje jeszcze swoich sil na corelu, ale kiepsko mi idzie. Czy ktoś ma corela paint shop pro i potrafi czynić cuda na nim???

Ja mam i uwielbiam się nim bawić, ale bawiąc się nigdy nie bawię się jednym programem, używam też min Adobe Photoshop

Żegnam się na dziś,

Powinnam się chyba położyć...jutro rano R zajmuje się Ami jak co weekend, więc po zapewne nieprzespanej nocy będę mogła odespać rano, a potem wyprawa na zakupy i szykowanie się na imprezkę, więc pewnie jutro się nie pojawię, nie wiem czy dam radę zajrzeć w niedzielę, wszystko zależy od tego jak dobrze będziemy się bawić ;-):tak::-)

Buziaki, Miłej Nocki i miłego weekendu

Kangurka , nie mieści mi się w glowie, jak można uwielbiać prasowanie :szok: Prasowanie, mycie okien i wieszanie firan to moi trzej głowni wrogowie.
Z obcinaniem paznokci paznokci nie mamy nawet tyle problemów, czyszczenie uszków bardzo lubi, ale nosa - nie dotykać!

Polubiłam prasowanie dopiero.. w ciąży :-)
Siedziałam wtedy po 5 godzin na stołeczku z dechą przed sobą i maniacko prasowałam dzidziowe ciuszki :-p
Nadal prasuje Nikolkowe rzeczy, bo... po prostu lubie strasznie :blink:
Tylko na prawde żadko kiedy mam na prasowanie czas :-( Bywa że zbiera mi sie prasowanko tydzien/dwa :zawstydzona/y: Ale potem mam super robótkę :happy2:

Czy ktoś ma corela paint shop pro i potrafi czynić cuda na nim???
Miałam zainstalowaną demkę, ale nie zdążyłam poznać bo nie mam na to czasu.
Kiedys siedziałam nad grafikami całymi dniami! Ale kiedy to było.... 1,5 roku temu :cool2:

Ide spać. Dobrej nocki.

Kangurka to moze jak bede jechac do domu do Krakowa to podrzuce Ci troche mojego prasowania i odbiore wracajac ;-) bo przejezdzam przez Twoje okolice???Ja nienawidze prasowania, chociaz prasowanie Ani ubranek nawet zaczelam tolerowac.

Eh, ja tam nie lubię prasować i nie prasuję nic. Teściowa jak przyjeżdża to ręce załamuje i zaraz zabiera się za prasowanie nam pościeli :eek: Prasuje też synkowi bokserki i skarpetki :-D

hej dziewczyny
a ja zbieram sie do szkoly pozdrawiam i widze sie z wami w poniedzialek.. trzymajcie kciuki bo mam dzis i jutro jedno zaliczenie...

reklama
Czesc Kobietki:-) A ja dzis wychodze z kolezankimi do pubu:-):-):-)Nawet nie wiecie jak sie ciesze:-) Odwale sie i zmykam ok 20 z kolezankami ktore przyjechaly z zagranicy moj maz nie ma nic przeciwko:-) sam mi powiedzial ze mam sie nie zastanawiac! Ufamy sobie:-) Mala zostawiam i mamy czyli w dobrych rekach:-) bede spokojna
Nadal prasuje Nikolkowe rzeczy, bo... po prostu lubie strasznie :blink:
Tylko na prawde żadko kiedy mam na prasowanie czas :-( Bywa że zbiera mi sie prasowanko tydzien/dwa :zawstydzona/y: Ale potem mam super robótkę :happy2:
To dokladnie tak jak ja!! Tez prasuje kazda rzecz malej i zawsze mi sie nazbiera stos!
hej dziewczyny
a ja zbieram sie do szkoly pozdrawiam i widze sie z wami w poniedzialek.. trzymajcie kciuki bo mam dzis i jutro jedno zaliczenie...
Kamilka trzymamy kciukasy! Glowa do gory bedzie dobrze!

Do góry