reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Majóweczki 2008

A własnie. jak to u Was jest z tym piciem, bo są matki, które uważają, że w czasie ciąży, czy przy karmieniu lampka wina lub piwko nie zaszkodzi i te które całkowiecie się alkoholu wystrzegają?

Jak karmiłam, to od czasu do czasu niewielka ilość piwa sprawiałą, że miałam więcej pokarmu. Mam na myśli do 3/4 szklanki i karmienie po ok. 6-7 godz.

reklama
WITAJCIE
Mam pytanie, kiedy można przebić dziewczynce uszy? Może któraś z Was to już zrobiła.
POZDRAWIAM

Teoretycznie można już w takim wieku. Ja jednak nie przebijam, bo Dominika jak się denerwuje lub boi sie czegoś to łapie sie za uszka i ciągnie je. Przebijemy jak bedzie większa i bedzie tego chcieć:tak:

ja-anna-on, keyko, iwonka2006 - Ponoć nawet najmniejsza ilość alkoholu może zaszkodzić, ale oczywiście Nikogo nie krytykuję :).
Od 4 dni, mam ochotę się napić, ale chyba jednak wytrwam w swoim postanowieniu, bo skoro rok i 4 miesiące wytrzymałam to dalej też dam rade. Chyba :p

Lucynka1982 - Wydaje mi się, że takiej siedmio miesięcznej już można, ale ja się z tym jeszcze wstrzymam bo boje się, że córcia pociągnie albo czymś zachaczy...

Załączniki

• 1422_1m.jpg
    1422_1m.jpg
    26,8 KB · Wyświetleń: 27
Racja Iwonka, ja też przebiję małej uszy jak wyraźnie sobie tego zażyczy. Teraz to bym jej tylko mogła sprawić ból i dyskomfort. Ja miałam przebijane w wieku 6 lat i wcześniej nie potrzebowałam kolczyków.

reklama
Dzień dobry!

Ja już od rana na nogach. Instruktor odwołam mi jazde, bo się rozchorował. Warunki na dworze też nie są najlepsze i nawet dzisiaj nie wyjdziemy na spacer, bo tyle śniegu napadało, że nawet nie widać różnicy między chodnikiem a ulica.

Do góry