reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Majóweczki 2008

Hej i jak po imprezkach? Ja jesetem nie wyspana tez ale nie jest tak zle. Vanesska moja bala sie wczoraj petard i uciekla do domu zeby przez okno patrzec ,mowila ze to wyglada jak blyskawica:-D:-D:-D:-D

reklama
moj syneczek byl grzeczny przespal cala noc
super, że się już lepiej czuje :-)

Mialam napic sie sheridans`a ale jakos zapomnialam pozniej:sorry2::sorry2::sorry2:
kiedyś "tam" piłam sheridans'a.. był super. może kupię sobie któregoś dnia :dry:
my wypiliśmy po lampce szampana.
potem zaczęli strzelać petardami. małej się nie podobało. jak jakaś grupka przyszła pod nasze okna to miałam zamiar wyjść i poprosić ich o przeniesienie się.
:baffled:bardzo nie lubię sztucznych ognii.

Kinna wszystkiego naj dla Twojego biedroneczki:tak::tak::tak:;-);-);-)8 miesiaczkow:szok::szok:ale czas leci:tak::-):-):-)
dziękuję:-) zapomniałam o tym.. faktycznie ten czas leci..:tak:

Hej
u nas 2 noc z rzędu nieprzespana. Maja ma anginę poprzednią noc całą wymiotowała, małego czyści od dzisiejszej nocy czyści i Majkę. Myślę, że to może nie angina albo jakis rota? jeść dzieciarnia nie chce, mały tylko mnustwo pije a w Majkę musze na chama wlewać bo nie chcę. Także ja marze tylko o tym by dzieciarnia szybko wyzdrowiała i by sie wyspać

Buziam wszystkie i zyczę wszystkiego co najlepsze w tym NOwym Roku a chorowitkom dużo zdrówka!

Kinia wszystkiego najlepszego dla Zosi :-) Ja tez nie przepadam za tymi petardami bo zwierzeta sie boja biedne ale coz juz taki zwyczaj i raczej nic tego nie zmieni choc nie powiem ze patrzec na super widowiskowe pokazy ...

Cosmolady wspolczuje i zdrwoka zycze.

Witajcie w Nowym Roku!! :-)

Ja nawet wyspana, bo wstaliśmy przed 12, a rodzice przywieźli mi Igę przed 13. Pierwszy raz od ośmiu miesięcy miałam okazję powylegiwać się w łóżku!! Cóż za wspaniałe uczucie:-D Muszę chyba częściej sprzedawać wnuczkę dziadkom :-p
A tak poza tym sylwestra spędziliśmy miło w gronie kilku znajomych, przed północą pojechaliśmy na kopiec Kraka i strasznie wymarzłam, mam nadzieję, że się nie rozchoruję bardziej niż jestem. Małżon się nie upił wyjątkowo, bo go prosiłam (w pracy już obalił flaszkę z kolegą i na Sylwestra był już dobry). Ja byłam kierowcą, więc wypiłam jeden łyczek szampana.
Jeszcze raz Wam życzę Szczęśłiwego Nowego Roku!!

P.s. Kathy, jak tam Nela się czuje? Strasznie współczuję :zawstydzona/y: Nie wiadomo nawet skąd się takie licho przypląta do biednego dzieciątka:-(

Cosmolady, zdrówka życzę dla dzieciaczków.

Kinia - najlepsze życzenia dla córeczki.

Ostatnia edycja:
Cosmolady zdrowia...
Kinia wszystkiego najlepszego dla Zosi :-) Ja tez nie przepadam za tymi petardami bo zwierzeta sie boja biedne ale coz juz taki zwyczaj i raczej nic tego nie zmieni choc nie powiem ze patrzec na super widowiskowe pokazy
kot zawsze chowa się do wersalki w sylwestra.
jak są robione specjalne pokazy, wiesz przez osoby, które się na tym znają, to wygląda to super. miło popatrzeć.:tak::-)
boję się petard w rękach osób nieodpowiedzialnych, które rzucają nimi jak popadnie. kiedyś 2 małotalów celowo rzuciło we mnie petardą :baffled:

no ale cóż.. jedyna taka noc w roku i trzeba jakoś przetrwać...:tak:

Hej laski i ja witam w nowym roku:-):-):-)
Z mała juz lepiej czytaj:goraczka spadła ale nadal boli gardło jak przy anginie.
Cosmo no to współczuje ci,że mała chora jak i moja:-:)-:)-(
My nawet pospaliśmy bo mała wstała pierwszy raz po pierwszej a potem dopiero o 6 00 .
Po 22 00 odiwedzili nas moi rodzice i sobie posiedzielismy ,p
sdsdsd.gif
rzywitaliśmy nowy roczek .Ja cola a oni szmpanem -żeby ie był ja tez miałam bąbelki:-D:tak:

Czekamy bo po 17 00 znów ma byc pielegniarka i kolejny zastrzyk:-:)-:)-(
Już nie ma miejsca na tej małej dupci mojej córy:-:)-:)-:)szok:Jutro mamy się pokazac u lekarza ale cos nie widze poprawy....
Dzis przynajmniej sie usmiecha i gaworzy a wogóle od kilku dni gada tak słodo i wyraźnie wkóło "MAMA" i naparwde sie czuje jakby to było do mnie i mnie wołała ale wiadomo,że nieswiadomie:-D:-D:-D
Ale tak ładnie i wyraxnie ,że noramlnie z jestesmy w :szok::szok::szok::szok:
No kończę dziś obiadu jeszce nie zrobilismy czekamyaz męcho sie rozmrozi.a pozatym wstaklismy o 12 00 także za wczesnie na obiad heheh:-D:-D

reklama
Do góry