Kinia mama smoka
Fanka BB :)
hello
my po kawce i czekam aż mała się zmęczy. potem mała drzemka a ja ogarnę trochę dom.
NM się śmieje, że mnie umówi ze swoim ojcem na pokazówkę. potem dostanę oryginał do próbowania, 5 kg buraków i przez cały tydzień będe je robiła. jak oryginał i podróba będą miały taki sam smak to znaczy że obczaiłam jak się to robi
uważam, że jest to bardzo niezdrowe i jak są takie zarządzenia to człowiek powinien mieć przerwę śniadaniową.
![szok :szok: :szok:](https://www.babyboom.pl/forum/styles/default/xenforo/smilies/square/shocked.gif)
ja też chciałabym przenieść małą do jej pokoju. NM bardzo często w nocy chodzi do łazienki. no i chrapie (ale chrapanie to chyba tylko mi przeszkadza. kiedyś chrapał Zosi prosto do ucha a ta spała kamiennym snem:-))
na razie nie mamy jak jej przenieść. musiałam z pokoju wywalić sypialnię.
my po kawce i czekam aż mała się zmęczy. potem mała drzemka a ja ogarnę trochę dom.
ja wczoraj znowu upiekłam kaczkę. NM ja uwielbia, więc "od święta" można ją zrobić :-) niestety znowu mi nie wyszły buraczki na ciepło:-(. tym razem robiłam zgodnie z przepisem m. kuronia. nawet wyobraźcie sobie, że ilościowo tak samo. jak w przepisie 1 kg buraków, to ja też 1 kg buraków (nie ważne, że nas tylko 2:-))Ja jesm kolacyjke,pieczone kurczaki
NM się śmieje, że mnie umówi ze swoim ojcem na pokazówkę. potem dostanę oryginał do próbowania, 5 kg buraków i przez cały tydzień będe je robiła. jak oryginał i podróba będą miały taki sam smak to znaczy że obczaiłam jak się to robi
jak pracowałam to w firmie był zakaz jedzenia przy biurkach. czasem nie było jak wyjśc do kuchni. a i zdarzało się tak, że nie było jak jeść "pod biurkiem" po szefowie latali w kółko. najgorzej było koło 15stej. strasznie mnie skręcało, ale jak to wytrzymałam to potem nie chciało mi się w ogóle jeść. nawet jak wróciłam do domu.Jak nie zjem nic przed snem to nie moge spaca zoladek to mnie skreca
![]()
uważam, że jest to bardzo niezdrowe i jak są takie zarządzenia to człowiek powinien mieć przerwę śniadaniową.
Widzialyscie cos takiego? Urzadzenie do rozciagania krocza......w miejscu gdzie jest Download jest instrukcja
![szok :szok: :szok:](https://www.babyboom.pl/forum/styles/default/xenforo/smilies/square/shocked.gif)
A my dziś rano wyprowadziliśmy dziecko do swojego pokoju. Troszkę mi smutno, ale myślę, że już nadszedł czas. Jak na razie śpi, ale zobaczymy ile razy będę musiała w nocy kursować między pokojami.
Miłej nocki!:-)
ja też chciałabym przenieść małą do jej pokoju. NM bardzo często w nocy chodzi do łazienki. no i chrapie (ale chrapanie to chyba tylko mi przeszkadza. kiedyś chrapał Zosi prosto do ucha a ta spała kamiennym snem:-))
na razie nie mamy jak jej przenieść. musiałam z pokoju wywalić sypialnię.