reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Majóweczki 2008

reklama
Iwonka nie mów mi o jedzeniu bo mój ostatni posiłek o 15 był... a kurczaki uwielbiam (tylko piersi) mogłabym jeść codziennie

Iwonka odpoczywaja wszyscy:tak::tak:U mnie na obiadek byl kurczak:-D:-D z wczoraj bo nikt nie jadl:no:dzis tez nie bardzo jadliwi:no::szok:a ja za to za nich jem hee:szok:nie wiem co dzis mi ale jem co popadnie slodkie,to zaraz salatka z tunczyka i z kurczaka itd to deserek zrobilam bo wczoraj tez nikt nie chcial:dry::baffled:i tak zjadam sama:-)
Ide chyba juz spac tylko cos bym wsunela jeszcze:-D:-D:-D chyba zrobie sobie herbatke i cos podjem:-p:-pdobranoc:-)

Witam w pierwszy wieczór nowego roku...właśnie oglądamy z R filmik z Jacki Chanem na 1...
a wpadłam tylko na chwilkę, żeby chorym majowym dzieciaczkom życzyć duuuuuuuuuużo zdrówka,
a Zosieńce i Mieszkowi wszystkiego najlepszego z okazji ich święta....bo to chyba dziś Mieszko Agusi ma imieninki, prawda????
54.gif
54.gif
54.gif

Kathy, jutro czekamy na dobre wiadomości po wizycie u lekarza, już wystarczająco dużo się maleństwo wycierpiało...musi być już dobrze...

Słodkich snów moje drogie, niech Wam się przyśnią aniołki.....
engel7.gif

Cosmolady i nie masz zamiaru juz nic zjesc dzisiaj? Ja bym padla jak pies Pluto:sorry2:
Jak nie zjem nic przed snem to nie moge spac :szok: a zoladek to mnie skreca:baffled:

Agusiaa niestety nie odzywala sie juz kilka miesiecy.....:-(

A moja Klaudia nie spi, bo Vanesska mi ja obudzila po czym sama poszla spac a ten kurczak maly teraz siedzi i gada ;-)

Widzialyscie cos takiego? Urzadzenie do rozciagania krocza......w miejscu gdzie jest Download jest instrukcja

Ostatnia edycja:
Ło matko Iwonka, cóż za urządzenie :szok: Mnie by się przydało, żebym seks mogła normalnie uprawiać :-p

Cosmolady, podziwiam wytrwałość w diecie, na pewno Ci się uda:tak:

A my dziś rano wyprowadziliśmy dziecko do swojego pokoju. Troszkę mi smutno, ale myślę, że już nadszedł czas. Jak na razie śpi, ale zobaczymy ile razy będę musiała w nocy kursować między pokojami. :sorry2:
Miłej nocki!:-)

reklama
Witam Was :-)

Nawet nie spodziewałam się, że będzie tak dobrze :-) Iga spała od 20 do 7.30 w swoim pokoiku, a obudziła się tylko raz o 3 i wyobraźcie sobie że wypiła 40 ml herbatki (nigdy mi się nie udało wmusić w nią ani łyka :szok:). Nam się dobrze spało, bo można było się przekręcić, albo kaszlnąć sobie bez budzenia małej. Może ona tyle razy się budziła przez nas do tej pory...:sorry2:

Do góry