reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Majóweczki 2008

Oj Kamilko ja bym juz odpusciła sobie tego sylwestra i została z dzieckiem w domu w takiej sytuacji mały mógł sie nawet odwodnic ,a wtedy juz tylko pomorze szputal i kroplówka.Nie strasze a radze t tez moze bycv od gardła.a goraczkował?dawaj duzo wody do picia lub soków rozcieńczonych:tak:

reklama
sorry za błedy ale Nela na kolanach dotego reke w zimnej wodzie mocze tak piecze sraszni,ze jak wyjme to umieram z bólu -para poparzona:szok::szok::szok:Kaleka ze mnie:-D:-D:-DTego mi trzeba bylo;-)do szcescia:-DJemy obiad mój maz robił rybke:-)

tylko jak ja mam mu podawac cos pic w gardlo w lac?? on nie chce pic wlasnie ja wmuszam a on sie odwraca albo zaczyna plakac:-:)-( narazie zjadl mleko 2x210ml i tyle i nic wiecej nie da sie mu dac...

a zrobie tego sylwka bo robie go w domu wiec rzaden problem najwyzej wroci maly dod domu..:tak::tak: narazie jest dobrze nie placze bawi sie itd zreszta juz maz go zawiozl zda mi relacje jak sie zachowuje tam ale chyba bedzie ok

Kochane, życzę Wam szczęśliwego Nowego Roku, dużo zdrowia dla Was i Waszych dzieciaczków, kasy i czego sobie tylko życzycie i co tylko sobie wymarzycie :-) Dziubaski i do zobaczenia za rok :-D

Witam.
Jakoś nie mam weny ani siły pisać pięknych życzeń, wierszy, świecacych, błyskajacych obrazków ...
wiadomo
Wszystkiego Najlepszego W Nowym Roku

No majóweczki oby ten Nowy Rok przyniósł Wam wszystko to o czym zapomniał albo z czym się spóźnił stary oby było Wam tylko lepiej radośniej szczęśliwiej weselej cudniej i wogóle jak najlepiej :-):-):-):-):-)

Ale pustki,pewnie juz sie bawicie,ja otworzylam sobie butelke wina,ale nie wiem czy wypije bo glowa mi peka,chyba i mnie cos bierze ....

Iwonko ja jestem z tobą:-)Mój A mała próbuje uspokoic nie chce isc spac ,marudzi -przenieslismy jej łózeczko do pokoju syna (nie ma go)ale nie chce spać.....Boli ja brzuch
Nie orientujecie się może bo mi robi kupki żadkie ale zmieniły kolor od dzisiaj na zielony i ze ślużem albo sam śluz -wyczytałam ,że to przy anginie normalne i np.zapalenieu ucha lub przy goraczce.Ale i tak jakieś mam obawy ,że za dużo tego po 5-7 razy dziennie....???Normalne ,zna sie któraś???
Baliśmy sie hałasujących sasiadów i ja prznieslismy ale jak dotąd niechwalać spokojnie o czym nie moge powiedzieć ,że za oknem -barany jakies strzelają tak głośno szok:szok::szok::szok:Jak mała ma usnąć:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:
Wogóle ,to już wiem czemu niektórzy zakładają sobie rolety zew.Choćby przeciw temu hałasowi (zawsze coś wygłyuszy:tak:)Zawsze sie śmiałam,po co komu w bloku ,w dodatku na 4 pietrze -tam nikt nie wejdzie aby sie np.włamać :-p

My mamy zamiar zrobic sobie maraton filmowy ale jak Nelka da.Tesknie za Olim niewidziałam go od 26 grudnia:-:)-:)-(Nie chcemy go zabierac ze wzgledu na Nele ,mamy małe mieszkkanie i nie ma nawet jak odizolowac od chorej....Lepiej niech siedzi u dzidków jak ma możliwośc ...Ale sie rozgadałam ciekawe ,kto poczyta?

dobra laski udanej zabawy życze wszytkim.
Kamilko moja tez nie chce nic pić ani jeśc ale dobrze,że cyca ciągnie inaczej dawno byśmy do szpitala trafiły.........

Kathy a podajesz Neli jakis preparat na oslone przewodu pokarmowego, np lakcid, dicoflor??
Brzydkie kupy moga byc spowodowane podawaniem antybiotyku, ktory zabija tez te pozyteczne bakterie bytujace w przewodzie pokarmowym.

Zycze wszystkim udanego sylwestra i wszystkiego co najlepsze w nadchodzacym roku, zeby byl lepszy niz poprzednie lata.

reklama
mm81 wiem własnie ,że zabija dobre bakterie i dajemy lakcid .Narazie nam usnęla zobaczymy co bedzie rana .nie wiem tylko czy martwić sie tymi zielonymi kupoami a pozatym narazie goraczka utrzymuje sie po podaniu czopka na poziomie 37,5 st.Oby przeszło dzis dostała 4 zastrzyk i myslę,że juz dawno powinno puścić a wyglada jakby wcale przejsc chorubsko nie chciało:szok::szok::szok::confused2:
Najgorsze,że żadko takie niemowleta maja angine a dotego ja karmie piersia i powinno ja to ustrzec a tu dupa:eek::eek::eek:Człowiek stara się chucha a tu pwenego dnia ktos sprzedaje takiego zaraka mojemu dziecku:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:Boszzzzzzzzz badz mądry .No a namawia mnie na karmi....malinowa pasja:-)Pić?Bezalkoholowe:confused2:

Do góry