reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Majóweczki 2008

cosmo a juz jestes na tej diecie ?

keyko eee no to faktycznie .. ja moze bym sprobowala ale musze wybrac taki czas bez swiat imprez itd z wiadomych przyczyn wiesz ja mam taki dzien ze ta dieta K to obzarstwo potrafie na kawie nawet do 15/16 nic nie jesc puzniej jakis obiad normalny albo mizerny ale za to jak darek idzie spac to ja wymyslam cuda na kiju bo siedze albo cos robie i tak wciagam serki jogurty kanapki tosty salatki itp myslalam zeby zjadac pozadne sniadanie i obiad w miare o normalnej porze zeby puzniej tak nie jesc ale jakos mi nei wychodzi a moze tak jakbym miala czarno na bialym zjesc to i to moze by wyszlo niewie, w sumie

Ostatnia edycja:
reklama
Cosmo o tej soli to nie doczytałam, albo w tej wersji diety nie było o tym mowy. Ja dodatkowo będę się wspomagać witaminami, bo i tak poziom magnezu szybko mi spada, a przy dziecku nie chcę mieć halo w główce:confused:

Witam witam i o zdrowko pytam :-D
Zyje i nawet samopoczucie dopisuje ;-) ale to tylko dlatego ze teraz bede miec tydzien wolnego w koncu odpoczne od tej pracy!!
Tak jak pisalyscie niestety nie dam rady zyc takim trybem zycia mialyscie racje dlugo tak bym nie pociagla:-( Dlatego popracuje jeszcze miesiac(jakos sie przemecze) i chyba na tym skonczy sie moja kariera zawodowa. Bede sobie siedziec z niunia w domku (a moze pomysle o drugim dzidziusiu;-):-D)

A po swietach wszystko dobrze u Was?? Bo nie jestem w stanie nadrobic brakow,wybaczcie.:-(

Co so diety kopen. to robilam ja jakis rok temu wytrzymalam na niej tylko 6 dni mialam straszne zawroty glowy i robilo mi sie slabo,ale efekt niesamowity w czasie diety 8 kg a jeszcze po nastepne 5 kg lacznie 13kg, niestety tak jak ktoras z was pisala za drugim razem u mnie juz tez bez efektow. Ja znalazlam inny sposob na zbedne kg pisalam o nim na zamknietym juz dawno dawno temu moze pamietacie:-)

Marlene tak jak pisałam nie mam dostępu do zamkniętego i na razie nie ubiegam się. A chętnie dowiedziałabym się co to za sposób:-), bo muszę schudnąć pare(naście) kg do wiosny:tak::tak::tak:. Obiecałam M że będziemy chodzić razem na basen, ale nie podoba mi się jak wyglądam. Już mało mnie obchodzi co inni by mówili, czy myśleli, ale chodzi o moje własne samopoczucie i tolerancję mojego wyglądu a raczej brak:confused2::hmm::unsure: Waże obecnie 67 kg:zawstydzona/y:, ale kiedyś (3 lata temu) było to 51 kg. No i jeszcze te rozstępy na biodrach, zaczynają powoli blednąć, ale jak jest mi zimno to są sine, a na basenie zawsze marzne:dry:.

Hej.:-)
Dziewczyny mnie tez wkurza to przewijanie:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:musze sie przyznac ze jeszcze nie pamietam wszystkich dzieciaczkow bo z moja pamiecia to w ogole(pozostalosci rozkojazenia po ciazy):sorry2::sorry2::sorry2::confused::confused::confused::confused::confused::confused:A jak mamteraz czwiczyc pamiec jak nie widac,meczy mnie to przewijanie.:no::angry::angry::baffled:kto to wogole wymyslil:no:Widzialyscie?jak narazie przegrywamy,wiekszosc jest za zostawieniem jak jest:angry::angry::angry:
Co do diety to macie moze cos na brzuszek??wisi mi ta skora i w ogole jest duzy:dry::sorry2::sorry2:ale ja nie chce schudnac tylko ten bebloch taki nijaki:confused::confused::confused:
Aurelka jak synek?wyzdrowial juz?:blink:widze ze duzo sie dzieci teraz pochorowalo.U nas dzieki Bogu byl narazie katar i niechtak zostanie:tak::tak:kolka i teraz zeby mnie wykanczaja a jeszcze jak by cos innego??chyba bym juz padla:baffled::baffled::baffled::baffled::baffled:ide spac bo cos padam:confused::confused:chyba jeszcze mnie trzyma po swiaetach:-D:-D:-Dpowoli schodzi:sorry2::sorry2::sorry2:ech..Dobranoc;-);-);-)

Marlene widze ze zmiany sie szykuja,dobrze ze choc ta prace zostawiasz... drugie bobo??? ;-)

Kamilka w twoim posciewyszlo tak jakby to jakas tajemnica byla ze istnieje watek zamkniety a przeciez tak nie jest,jest na Majowkach watek o dostepie do zamknietego i kazdy mogl w nim spytac o takowy dostep :-)

Ja sie nie odchudzalam nigdy,ale bym chciala tak jak Kwiateczek swoj brzuch doprowadzic do ładu.......

Zmykam spac.Dobranoc

A ja znowu cierpię na bezsenność w połączeniu z głupotą:baffled: Wczoraj poszłam spać po 2 w nocy, bo siedziałam na necie. Przypomiało mi sie kocie forum na którym kiedyś byłam i postanowiłam tam zajrzeć i tak mi zeszło te pare godzin:rolleyes2::oo2:
Pocieszam się, że jak będzie już Domi u nas (jak mi chłop nie umrze i ją przywiezie;-)), to już w głowie mi nie będą takie buszowania, tylk będę łapać sen za wszelką cene:tak:.

reklama
Iwonka dla mnie to nie jakaś tajemnica. Wiem jakie są zasady i że ich póki co nie spełniam:sorry2:, dlatego sie nie ubiegam. Jestem w pełni tego świadoma;-). Jestem z tych co wolą słuchać, niż mówić. Chociaż czasami, tak jak dzisiaj mają chwile ożywienia i elokwencji (dzisiaj jest to jeszcze skutkiem ubocznym ketonalu i tak zwanej fazy, ale plecy już mnie nie bolą, więc i ketonal idzie w odstawke:tak:).
A tak poza tym wkurzam się, gdy podczas pisania na laptopie kursor przeskakuje mi w inne miejsce i wychodzą bzdury, bo mam bardz czułego touchpada w laptopie i czasami poprostu zaprzestaję pisania, bo mam dość poprawiania- chyba namieszałam:confused:.

Do góry