reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Majóweczki 2008

keyko ja robiłam tą dietę rok temu w lipcu i schudłam najpierw przez 10 dni 13kg a później jeszcze 2 tyg po diecie 2kg czyli 15, zrobiłam ją też 4 miesiące temu i schudłam tylko 2kg ale może dlatego, ze tam jest napisane, że można tylko raz w przeciągu 2 lat, zobaczymy w sumie nie mam nic di stracenia (prócz zbędnych kg) a przez święta mnie jeszcze przybyło choć wcale sie nie objadałam

Coś czuję że u nas znowu będzie ciązka noc... Michałek co chwile strasznie placze, posmarowałam mu dziąsełka dentinoxem i dalam czopa przeciwbólowego. Biedne te nasze dzieci

reklama
cosmo no biedne z tymi zebami :-(

Ja wlasnie wcinam kolacje :zawstydzona/y:chociaz nie powinnam a maz sprzata kuchnie :tak:
ech mam dzis jakis dziwny dzien

szopek no super pomocnika bedziesz mala a moj sie buntuje mowi chodz sobie sama on idzie tam gdzie chce i kiedy chce :sorry2:

Aniusia wszystkiego najlepszego z okazji rocznicy slubu :-)
621303yr08g8f9qr.gif

ANIUSIA
Wszytskiego dobrego, aby każde dni spędzone ze sobą były najpiękniejszymi w waszym życiu.
.

Anusia wszystkiego najlepszego z okazji rocznicy ślubu.

hej witam:-) dolanczam sie do zyczen i jeszcze dla ANI Z OKAZJI ROCZNICY SLUBU:-):-):-)
Dziewczyny slicznie Wam dziekujemy! Za chwilke ide mala kapac potem dam jej jesc uspie a potem bedziemy dalej z mezem swietowac:-) Bylismy na obiadku w restauracji a teraz bedziemy drinkowac(oczywiscie jak mala zasnie) Teraz uciekam na zamkniety poczytac coz to za wiadomosc obstawiam cos nie cos:-) kurde zauwazylam ze klawisz enter mi nie dziala:-( Chce zaczac od nowej linijki nowy temat i dupa wszystko sie zlewa:-( To jeszcze dopowiem ze bylam dzis na zakupkach rano m in po pampersy:-) No i kupilam Pampersy nowa edycje:-) Sa zajebiste! Nie maja rzepow tylko naklada sie je przez nozki sa jakby majteczki maja fajna szate graficzna w koniki MY litte pony bo dla dziewczynek a dla chlopcow inne:-) Roznia sie wkladem chlopcy maja wiecej tego z przodu a dziewczynki na dole:-) o ile pamietam kiedys juz takie byly osobno dla chlopcow i dziewczynek! Kurde i znaki interpunkcyjne mi nie dzialaja:-(

Wiktoria nie 7, a 13! Befsztyk moja mama robiła tak, że kroiła na małe kawałeczki (całość 10 dkg) smażyła bez tłuszczu, odrobinę soliła i pierzyła i posypywała dowolnymi ziołami - takie przyprawy mogą być w tej diecie. Też tak zrobię, bo nawet najlepsza wołowina bez przypraw nie przejdzie mi przez gardło. Tylko nie można żuć gumy, ani próbować, co zdarz mi się jak karmię Dominikę:confused: A szpinak kupiłam z bonduelle liście zwinięte w takie małe kulki i rozmrażam dwie (podsmażam z czosnkiem, solą i białym pieprzem). Taki przemielony jest paskudny:dry:

keyko chyba zaczne jakos tak normalnie zaczynalam pare dni temu ale w sumie zaczelam i nie zacelam bo zapomnialam ze ma diete ale moze od jutra :baffled:
ogranicze sobie pewne rzeczy i zbacze efekt musialy by odpasc kolacje slodycze smarzone majonezy salatki i wiele takich rzeczy ktore lubie :szok:
jak nie poskutkuje sprobuje tej diety :tak: najdziwniejsze ze pisza ze jak puzneij sie zaczynasz normalnie odzywiac to nie prazybierasz :-p ale pewnie nie mozna sie obzerac :sorry2:

keyko w tej diecie nie wolno soli! w ogóle przypraw, tylko zioła i czosnek... a befsztyk to ja robię z karkówki plaster i smaże w minimalnej ilości oliwy.

wiktoria po tej diecie strasznie się żołądek zmniejsza więc nie ma szans na obżarstwo.

a ja jestem mega godna i z głodu boli mnie głowa, ale ze zdesperowana jestem to zaraz idę spać

reklama
Wiktoria moja mam a po tej diecie mówiła, że jej się już prawie nie chce jeść czego kolwiek. Ja prze 3 tyg. nie jadłam słodyczy, tłustych potraw, kolacji, na śniadanie tylko grejpfruty- wszystko przez to że mam cholesterol poza racjonalnymi granicami co jest u mnie w rodzinie jakoś uwarunkowane (choroby miażdżycowe). Efekt po 3 tyg. taki -1 kg:confused::sorry2:

Do góry