reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Majóweczki 2008

Witam,Wiki zanim nauczy sie wstawać ze sto razy upadnie taki urok ale ćwieczenie czyni mistrza :tak:
Chyba się nie gniewacie,że zaniedbuje ogólny i zamkniety watek :zawstydzona/y:choroba dziecka nie wybiera..........

Ja za chwilę mykam na pierwszą jazde. Teoretycznie wiem co mam robić, ale pietra mam i tak.

A nie wiem czy pisałam ale mi wrózka nie kazała robic prawka :szok::-Di że wystarczy,że A ma....A ja tak potrzebuję od wiosny bym chciała zaczą cjuz sto razy o tym pisałam:tak:A tu teraz strach zacząć hehe ale co mam sobie brac wszytsko na serio???W życiu musze je zrobić!!!!Zacznę około kwietnia:-)Jak sie uda...

Kathy i jak tam z Nelka ? Przeszla juz ta goraczka? Zrobilas te badanie moczu? Nie wiem czy jestem doswiadczona mama,no niby juz dwojke dzieci mam ale mi Vanesska wogole nie chorowala wiec nie za bardzo wiem co doradzic.Ona nigdy antybiotyku nawet nie miala wiec doswiadczenia w tej kwestii nie mam.

Oj juz pisze wczoraj A kazał dzwonić do lekarki bo to już meka dla małej i dla nas .Ona akurat miała dyżur w szpitalu kazała z mała przyjechac bo chce ja zobaczyc i okazuje sie ,że gardło zaatakowane i migdałki:-:)-:)-(i ta goraczka ale bez wymiotów ani mała nie marudzi nadzwyczaj spokojna .I z natury też taka:-p.Niestety musielismy przerwac dotyczczasowy antybiotyk i malutka dostała zastrzyki.,,,Wierzcie płakałam równo z nią .serce ąz boli jak dziecko cierpi....:-:)-:)-(Teraz też mi smutno:-(
Rano dzisiaj kazała podjechac na zastrzyk i chciała ja zbadac .Pojechaliśmy ale zanim to w nocy jeszce wymiotowała i miała ciągle 40 stopni goraczki :szok:3 piżamki zmienilismy :no::no::szok:Dotego po pólnocy doszły dwa razy wymioty także już byłam pewna ,że przy takiej goraczce i objawach to na 100 angina.I co??
Rano po zastrzyku ,zbadała Nelcie jeszce raz i potwierdziła moje obawy-ANGINA W STU PROCENTACH:szok::szok::szok:Kuźwa dobry ze mnie lekarz bedzie:-D:-D:-DAle po chorobie zrobie wymaz gardła i zaszcepie mała.Sorki ale tata mnie własnie odwiedził:happy:

reklama
Kathy biedna Nelcia,zdrowka zycze oby przeszlo ta@szybko:tak::tak:
Iwonka u mnie tez ogorkowa wczoransza:-D:-D wyciagnelam karczek zrobie z cebulka i zostawie ziemniaczki jak G przyjdzie to tylko wstawi bo my z Konradkiem idziemy szalec:-D:-D:-D na urodzinki:-):-p:-p:-p
Gdzie sie Kinnia podziewa??

Święta, Święta i po Świętach,
nikt już o nich nie pamięta,
bo Sylwester już za pasem,
bawmy się więc w tym czasie.

*.*´¨)
¸.•´¸.•*´¨)
.•´,•*´¨)¸.•*¨)
¸.•´¸.•*´¨).•*´¨)
(¸.•´ (¸.•` * ¸.•´¸.•*´¨)
::::::°::::::::o::::°:::::o°:::O::°::::
::::::::°::::°:::::::::o::°::::°::::::
::::°:o::::::::°::::o::°:°:::o::°::::
...~~~~~~~~/...~~~~~~~~/
....~~~~~~~/.....~~~~~~~/
.....~~~~~~/.......~~~~~~/
......~~~~~/.........~~~~~/
.......~~~~/...........~~~~/
........~~~/.............~~~/
.........~~/...............~~/
..........~/.................~/
...........||..................||
......./******........./******.

Jeszcze chwila, jeden krok
i wejdziemy w Nowy Rok,
Niech się życie z górki toczy,
Niech Ci wiatr nie wieje w oczy,
Spełnienia marzeń,

:-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-)

Wiktoria tak jestem już 2 dzien na diecie

Michałek znowu mi zwymiotował, zarzygał całe wyprane pranie które na prasowanie czekało, no ale trudno. Oby mu przeszło. Nie wiem co to w ogóle kilka dni temu mi zwymiotował, przeszło mu i dzisiaj znowu :baffled:

cosmolady a ma goraczke albo cos ?
My bylismy na dworzu ale tylko pol godziny bo tak zimno ze az nos boli jak sie oddycha nie znosze tego....ogarnelam troche w domu i poprzebieralam swoje ciuchy ktore sa przymale albo zniszczone hmmm zostala mi jedna szafka pusta :szok:

Płoną sztuczne ognie,
płynie już muzyka,
idzie Nowy Rok,
stary już umyka
więc wznieśmy puchary,
tańczmy do rana,
niech los nam nie
szczędzi kawioru i szampana.
Rok się już kończy,
rok się zaczyna,
otwórzmy więc nową butelkę wina
i razem wypijmy
za nasze zdrowie,
aż się zakręci nam
troszeczkę w głowie.
Szampańskiej zabawy,
szalonych chwil,
udanego Sylwestra i
Szczęśliwego Nowego Roku!!!

nnrszampan.gif

Zycza Ania Marcin i Martynka:-)​

Ostatnia edycja:
Pisałam z godzine temu posta i mi wcięło:angry::angry::angry:
Ahhh,mała mi jeśc nie chce zupki nie tknęła,z cyca co popiła to zwymoitowała i co tu robić?
wiem ,że przy anginie dziciaczki wymiotuja ,ból gardła tak działa i wogóle .Szkoda mi jej:-:)-:)-(Czekam na A ziemniaki mi sie skończyły i stoje z obiadem:-DObrałam aż 3 :szok:O jest:-D:-D:-Dprzyniósł worek
Ja tez postaram sie dzisiaj napisac jakies zyczenia poki co bo jutro moge nie zdążyc jak ze swiatecznymi

reklama
Aniusia w jakim sklepie były te pampersy, o których pisałaś?

Ja mam juz wyjezdzone 4 godziny hehe jak cos zdawaj relacje ;-)

Maly spi a ja juz mam dosc jaki on jest narwany wyciagne go spod fotela to on za lozko wczoraj otworzylam szafe wkladam reczniki zamykam a on stoi przy lawie ..
kontakty wszytskie pozaslepiane bo juz majstrowal przy nich
dobrze ze w miare duzo spi w dzien bo bym oszalala
Oj mam ja z Wami (jak powiedziałaby mama króliczków zUszatka ). No niestety kolej rzeczy..... Do dzisiaj mam po pierwszej córze zaślepione kontakty i w kuchni szuflada z nożami jest zablokowana na haczyki. Babcia meble wiązała tasiemkami. Ania nie ciągała za obrusy, na pewno nie na takim etapie i jużwidzę, że Natalka będzie bardziej wszędobylska. pewno niedługo ruszy w świat, bo już sobie fajnie na kolanach klęczy w ozycji do raczkowania i jak tylko załapie o co kaman to się zacznie.
Jak idą Ci jazdy?

Ja za chwilę mykam na pierwszą jazde. Teoretycznie wiem co mam robić, ale pietra mam i tak.
I jak było?

Witam ja tez nie wyspana,Klaudia spala cala noc ale co z tego jak Vanesska cala noc goraczkowala ,zreszta dalej ma,teraz jej podalam syrop. Do tego ma jakis katarek.Oby na malutka nie przeszlo bo kaplica.:baffled:
Jak Vanesska? Może to tylko zwykłe przeziębienie?

Kathy biedna Nelcia :-(. Oby jej jak najszybciej przeszło.

W końcu dzisiaj zaniosłam do naprawy mój łańcuszek, który zerwała mi z szyi Natalka. Przy okazji małe zakupki :-)

Wybaczcie, ale nie mogę pisać bo mi się spacja blokuje i różniste rzeczy z tego wychodzą. Zaraz jak sięwkurzę to ją przez okno wywalę :wściekła/y::angry::crazy::growl:

Do góry