reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Majóweczki 2008

reklama
Witam:-) Wpadam z zyczonkami dla kolejnych siedmiomiesiecznych Szkrabkow Hani Nikolki i Natalki ;-) Wszystkiego dobrego Kochani i duzo zdrowka!

ja również dołączam sie do zyczeń dla naszych młodych dam :-)

U nas ok ja od dziś na kopenhaskiej i musze pić okropną kawę ale jakoś to przetrzymam. Jeszcze tylko 12 dni :-D

Witam:-) Wpadam z zyczonkami dla kolejnych siedmiomiesiecznych Szkrabkow Hani Nikolki i Natalki ;-) Wszystkiego dobrego Kochani i duzo zdrowka!
hej witam:-) dolanczam sie do zyczen i jeszcze dla ANI Z OKAZJI ROCZNICY SLUBU:-):-):-)
U nas swieta tez milo spedzone:tak:w drugi troszke bylo gorzej ze mna,w sobote glowy nie moglam podnies dla tego nie pisalam:sorry2::sorry2::sorry2:
W niedziele z rana pojechalismy do brata i wrocilismy wieczorem i tez juz nie chcialo mi sie:baffled::baffled::baffled:dwa dni zle sie czulam:confused::confused:ale nie bede juz o tym pisac tutaj:baffled:
Keyko ja tez nie wiem o co chodzi i chyba eszcze jestem tak wybita z rytmu ze sie nie domyslam:confused::confused::confused:
Kangurka to watek na ktory nie mamy dostepu.moze kiedys:sorry2::sorry2::sorry2:
Zdrowka zycze wszystkim na ten Nowy Rok:tak::tak::-):-):-)

Kamilka ale dziewczyna zonka zrobilas :baffled: teraz biedne beda myslec o co chodzi ale jak "TA" osoba bedzie chciala sama napisze ;-)

Iwonka wow on wyglada jak moj darus teraz :-p teraz widze w wiadomosciach dziecku obciol chirurg jezyka kawalek dziecko najlrawdopodobniej nigdy nie bedzie normalnie mowic a mial wyciac migdal :wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:

ja was czytam ale nie zawsze mam czas odpisac dzis tyle nerwow

kangurka watek zamkniety to taki gdzie piszemy o swoich sekretach maja tam dostep "stare majoweczki" a nowe hmm musza sie wystarac :) no ogolnie mozna tam pisac o problemach itd i nikt nie przeczyta :) oprocz osob z dostepem

Wiki szok,chyba bym mu jaja obciela!

Dziewczyny tu jest ankieta do glosowania w sprawie ostatnich zmian z suwaczkami ,Glosujcie https://www.babyboom.pl/forum/propozycje-f50/suwaczki-suwaczki-21469/

Co do watku zamknietego to wogole trzeba wyrazic chec uczestniczenia w nim i po drugie dostac zgode pozozstalych uczestniczek zamknietego....no i pisac ,pisac i jeszcze raz pisac tzn duzo udzielac sie na majoweczkach ;-)

Ostatnia edycja:
Cosmolady ja miałam robić tą diete przed świętami, ale po dłuższym zastanowieniu się stwierdziłam, że nie ma sensu. Zaczynam po nowym roku. Wołowinka jest poporcjowana i zamrożona. Zastanawia mnie tylko ten cały gotowany kurczak w 6 i 13 dzień:confused::confused:. Moja mama robiła dwa razy i za każdym razem 8 kg ubywało:tak:. Trzymam kciuki za Ciebie i siebie:tak::tak:.

hehe dziewczyny no zamieszalam ale nie potrzebnie napisalam o tym zamknietym bo jedne sie zastanawiaja inne mysla a trzecie heh... zreszta zaraz napisala po mnie Aurelka i tylko namieszalam:baffled::baffled:a jesli chodzi o zamkniety to nie wolno nam wyjawiac co na nim jest a tym bardziej be czyjejs zgody:tak::tak:

a my juz po kapanku Adas bawi sie z tata bo z nim nie usnie tylko prz mnie :sorry2::sorry2::sorry2::sorry2:

kamilka nic sie nie stalo strasznego;-)

Iwonka ujelas to perfekcyjnie ... wiesz to jest poprostu nie do uwierzenia ze sie cos takiego sie stalo i mialo miesce co czuja rodzice te dziecko ktore nigdy najprawdopodobniej nie bedzie normalnie mowic co z tego ze odszkodowanie sprawa w sadzie on bedzie dalej zyl normalnie ten lekarz a po jakims czasie wszyscy zapomna a to dziecko..... :wściekła/y: normalnie az mnie trzesie :angry:

keyko co to za dieta ..?. ja mam za malo silnej woli :sorry2:

wydaje mi sie ze przywrocenie poprzedniega stanu z mozliwoscia zablokowania jest ok ktos chce nadrobic szybko posty zablokuje sobie i leci ale jak ktos jest na bierzaco itd mnie nie przeszkadzaja wasze suwaczki fotki itd rozpoznaje was po nich :)

Ostatnia edycja:
reklama
Witam.
Wszystkiego naj dla 7 miesieczniaczek Natalki, Hani, Nikolki

U nas dziś ksiądz chodził.Ten sam od 3 lat. W zeszłym roku się spytał kiedy w końcu zdecydujemy się na dziecko, a ja przecież już w widocznej ciąży byłam. Trudno ją było przeoczyć, bo szczupła w miarę byłam. W tym roku się pyta:
- Pani się nazywa ?
- X ( tzn. tu wymieniłam swoje nazwisko)
- A mąż?
- X
- O, to tak samo!
Zmylił mnie, nawet zareagować nie zdążyłam.

Kazał przyjść w Sylwestra na 23 do kościoła na mszę i przywitać Nowy Rok między wiernymi. Trzymajcie mnie, już wyciągnęłam swój cekinowy różaniec.Po północy złożenie życzeń i adoracja.

Nie włożyłam dziś Młodego do kojca jak wychodziłam do łazienki i jak wyszłam to był już w przedpokoju, on jeszcze nie raczkuje, tylko się turla i pełza. Jak zacznie raczkować to będę go po zakupy wysyłać skoro z niego taki obieżyświat.

Do góry