reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Majóweczki 2008

reklama
Hannah opis zrozumiałam, a jutro sprawdze i zobacze czy trafie- dzięki. Kiedyś miałam wątpliwą przyjemność iść tą ulicą, jak M przysnał i nie przyjechał w umówione miejsce, byłam bardzo zła, obolała i z brzuchem- miał szczęście że jak po godzinie dotarłam do domu, to już nie miałam siły krzyczeć na niego.

witam. Nasz krótki pobyt w Polsce dobiegł końca niestety. Mam nadzieje,że Święta wszystkim zleciały spokojnie i rodzinnie.W związku z tym,że nie miałam do neta pełnego dostępu teraz składam wam serdeczne życzenia.
Padam na twarz. Marysi się będą ząbki wykluwać i taka jest biedna marudka. Odezwę się jak opanuje ten bałaganik poodróżny

Witam:-) Wpadam z zyczonkami dla kolejnych siedmiomiesiecznych Szkrabkow Hani Nikolki i Natalki ;-) Wszystkiego dobrego Kochani i duzo zdrowka!

dolaczam sie ...

Dołaczam sie do zyczen:-)

Dołączam się oczywiście do życzeń :-).

Wszystkiego najlepszego dla Hani,Nikolki i Natalki.

Pozostałym 8- i 7-miesięczniakom buziaczki.

Nikol bardzo dziękuje za życzenia :-):-):-)
W domu mówimy że Niki ma 7 Giba :-p (mania prześladowcza reklam..)

Hani i Natalce - najlepszego również od nas :blink:

reklama
Jak już kiedyś będę gotowa poprosić o dostęp i zasłuże, to przeczytam;-):-D Mogę się tylko mniej lub bardziej trafnie domyślać i pogratylować nie wiem komu;-):-):tak:

Do góry