reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Majóweczki 2008

Witam. Ide zaraz na spacerek do sklepu bo sloneczko nas wola ;-)
Dziubek ja i tak mam duzo postow na jednej stronie bo mam ustawione na 40.
Panna Migotka a jak teraz wlaczylam BB przez IE i M i tak samo jest z tymi suwaczkami....na obu sa skrocone.

Wszystkiego najlepszego dla Hani,Nikolki i Natalki.

reklama
KUUURRRKKKKAAAA::baffled::baffled::baffled: juz myslalam ze ktos kupi moja suknie sluba i kobitka powiedziala ze sie zastanowi Kiey ja ja sprzedam:confused::confused::confused::confused::confused:

kasa by sie przydala:crazy::crazy::crazy:

Witam poświątecznie. Mąż w pracy - czytaj święty spokój :-);-)

Dziękuję za życzenia dla Natalki. Pozostałym 8- i 7-miesięczniakom buziaczki.

Zdrówka dla maluszków. Żeby Wam szybko wyzdrowiały.

U nas na razie odpukać zdrowo. Oby tak dalej.

Po świętach trochę ciężej a tu jeszcze co nieco w lodówce i ciacha zostały. I trzeba to zjeść :tak:.
Święta spędziliśmy trochę na sportowo, trochę tradycyjnie. mrozik był, pogoda się udała.

A podpis faktycznie teraz jest beznadziejny z tym pionowym suwakiem :-p

Kamilka może się babka w końcu zdecyduje na Twoją kieckę, jeszcze nic straconego.

Ceść kochane mamuski.Co za bzdura z tymi suwakami za każdym razem przesuwaj....:angry:szkoda czasu i wogóle po łebkach tyeraz nie przelecisz:-D:-D:-D
Widzę,że wstertne chorubska i wirusy nikogo z was nie omijają:-:)-:)-:)wściekła/y:
My dzis z A mieliśmy ciężką noc czuwaliśmy przy Neli która bardzo wysoko gorączkowała:-:)szok:Od godziny 19 00 do 6 00 rano zbijaliśmy jej gorączke bo miała prawie 40 st.bez 2 kresek:szok::szok::szok:Robiliśmy okłady i czopki w ruch poszły ale wogóle nie chciała jej spaśc (nawet okna otiwreałam i wietrzyłam aby obnizyć temp.w pokoju(oczywiscie mała była w tym czasie w drugim)i rozebraliśmy ją tylko do body aby jej było chłodniej i nic :-:)-:)-(Tem.spadła do 38,5 st.na jakiś czs potem znów skakała wkońcu rano dostała lek w syropie i poleżałyśmy wtulone w siebie do 11 30 potem wtałam ,zjadłam i położyłam ja dalej spać .Taka jest wykończona przez ta noc i śpi mi do teraz.......
Pozatym nie mam jak z nia wyjsc przez ta goraczke .
Cieszę sie ,że w sobote zdązyłam zareagować i być z nia u lekarza bo źle by sie skończyło jakby nie dostała szybko antybiotyku pewno.Tyle,że mi sie teraz wydaje jakby jej sie choroba dopiero eozwijała ,bo ma taki cięzki oddech(bez kataru),lekki kaszel i jakby nos zawalony .Kurczę ale sie rozpisałam -bedziecie musiału przesuwac suwakiem heheh:szok::-D:-D:-D:sorry2:
No a jak do jutra sie do jutra ta wysoka goraczka bedz.utrzymywała idziemy do lekarza znowu-nie przelewki:no::no::no:Jak myślicie doświadczone mamusie???

My po spacerze.Ziąb niesamowity. Dziadzio z mał a był na spacerze a ja dentyste zaliczałam. Babka nie dała mi znieczulenia bo powiedziała że jeżeli karmię to woli nie dawać. ech no bolało ale jakoś przezyłam. Wielkich ubytów nie mam. Z dziórą to jeszcze raz pójdę a potem zakrywanie szyjek i spox. To jak na ok 10 letnie nie leczenie zębów całkiem ok:tak:

Iwonka - ja też ustawiłam na 40 postów. Może zwiększą też ilość postów na stronię:dry:

Kamilka - ja jeszcze swojej nie sprzedałam. A wisi mi od 2007 roku. Myślałam że będzie łatwiej z tym a tu jak nie za duża to za mała lub za krótka. Cięzko znaleźć kogoś na kim sukienka będzie leżała jak ulał:tak: No i chyba zżółknie się w szafie kiecka:tak:

Kathy - niech Nela wraca do zdrówka jak najszybciej. Oby gorączka minęła

Panna Migotka a jak teraz wlaczylam BB przez IE i M i tak samo jest z tymi suwaczkami....na obu sa skrocone.

.
u mnie tez :-) ale ja musze przesuwacz tam gdzie suwaczki a tam gdzie post to nie :baffled:

my wlasnie wrocilismy i darek wogole nie spal wiec pewnie za\raz pojdzie zimno strasznie i glowa mnie boli zaraz sobie kawke zrobie mialam troche posprzatac ale musze poczekac az maly przysnie :sorry2:

kamilka ja swoja sukienke przerobilam ale nie mialam bialej do gorsetu kupilam brazowa spodnice i mialam kreacje na slub i pewnie nie raz zaloze a spodnica od slubnej tez przerobiona ale gorzej juz z dibraniem do okazji ale gorset bez problemu

odpukam moje dziecie zdrowe raz tylko mial katar i lekki kaszel po szczepionce ale moment przeszlo

Aniusia wszystkiego najlepszego z okazji rocznicy slubu :-)
621303yr08g8f9qr.gif

ANIUSIA
Wszytskiego dobrego, aby każde dni spędzone ze sobą były najpiękniejszymi w waszym życiu.
Natalka i Nikolka 7 buziaków:-):-):-)

Aurelia
pytanie za 100 punktów, gdzie jest ten ciucholek na ND? Chyba się wybiorę bo na ślężną troszkę daleko.

Witam!

Mój chłop chory i umierający, dzisiaj nie było już miejsc i dopiero jutro do lekarza idzie. Za to ja mam świetny humor. Zdałam egzamin wew. i jutro zaczynam jazdy na placu :-).

Dużo zdrowia dla chorowitków!!!

Wszystkiego dobrego dla dzieciaczków kończących 7 miesięcy: Hani, Nikolki i Natalki.

Anusia wszystkiego najlepszego z okazji rocznicy ślubu.

Hannah pytałam się Ciebie kiedyś gdzie dokładnie jest ten ciucholek na ślężnej. Za blisko tam nie mam, ale bliżej niż na ND:sorry2::sorry2:.
Mama gdzieś wytrzasneła bodziaki po 4-5 zł, ale resztę garderoby przydałoby się skompletować:tak:.

Czas jakiś obiadek zrobić i zjeść coś normalnego, bo na razie tylko zupką chińską się posiliłam.

Miłego popołudnia:tak:

reklama
Hannah pytałam się Ciebie kiedyś gdzie dokładnie jest ten ciucholek na ślężnej. Za blisko tam nie mam, ale bliżej niż na ND:sorry2::sorry2:.
Hmmm ciężko mi powiedzieć, bo Ślężna jest długa, nie znam za bardzo tamtych okolic, a jak byłam tam (2 razy) to teściowa prowadziła i nawet dokładnie nie potrafię wytłumaczyć w którym to miejscu. Jak jechałyćmy Armii Krajowej to przy Orlenie skręcałyśmy w Ślężną, minełyśmy skręt do szpitala, i po prawej stronie, w nowych blokach biało-kremowych jest ten ciuchlolek, ciężko go wypatrzeć.

Do góry