reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Majóweczki 2008

reklama
Dzień dobry!

Iwonka dziękujemy już na przyszłość, czyli jutro.
Spóźnione życzenia dla Klaudusi.

Powiem wam, że wigilia u teściów poszła całkiem sprawnie i o 19 byliśmy już z powrotem u moich rodziców:tak:. Wczoraj Dominika cały dzień wariowała z dziadkiem i usnęła mojej mamie przed 19:szok: Obudziła się tylko przed 21, bo nie zjadła kolacyjki i powiedziałam jej dobranoc przez telefon i poszła dalej spać:-D.
Tęskni mi sie do niej, ale to dobrze że jest u moich rodziców:-(. Od jakiegoś czasu bolały mnie plecy w odcinku lędźwiowo-krzyżowym, a w wigilię jak ją podnosiłam z fotelika coś mi przeskoczyło i teraz dodatkowo drentwieje mi prawa noga. Chyba dysk uciska mi na nerwy. Z trudem staczam się z wyrka, nie mogę się schylić, tylko kucam z wyprostowanymi plecami. Stosuję ketoprom w żelu, bo plastry rozgrzewające wywołują u mnie pokrzywke:dry:.

Miłego dnia, idę zrobić kawusie:-)

Iwonko, dziekujemy za życzonka z wyprzedzeniem, 8 miesięcy....prawie jak kolejna ciąża!!
Też mi smutno z powodu M. Kuronia....taki młody, podobno niewydolność krążenia.

Wszystkiego najlepszego dla osmiomiesiaczniakow Mikolajka,Martynki i Igusi a takze dla 7 miesiecznej Dominisi :-)
985355gor5ksqy2c.gif

Dolanczam sie:tak::tak::tak:
Beatko ja sama kupuje z wyprzedzeniem jesli jest cos przecenione:-p:-p:-pNa swieta kupilam mu kucyka ktory jest od 1.5-2lat:-):-):-)65% to duzo:tak::tak:
Migotka on zmarl wczoraj,nie mowia dlaczego bo pewnie jak juz Iwonka napisala z otylosci:confused::confused::-(
A my wczoraj milo spedzilismy wieczor z bratem i cala banda:tak::-)A dzis my idziemy do G kuzynki.Zaraz bedzie obiad i zaraz po idziemy.Pozniej maja przyjsc znajomi ktorzy chca miec dziecko ale cos nie moga.Zawsze on sam przychodzi bo ze wzgledu na Konradka:wściekła/y::wściekła/y:ale nie bede tu pisac czemu a dzis przyjda chyba razem:szok::szok::szok::szok:.Ale to potem.Oki uciekam i zycze leniuchowania cd:tak::tak::-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D

Hej Kobietki!
OOOOOOOOOOO kurka wodna bo mi sie po kickalo,ze dzis jest 27 grudzien:crazy::-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D
He he he....fajna jestes:-) Ale mi też sie to myli, jutro sobota, a potem znowu niedziela...Jakoś tak dziwnie!

A dzis w nocy paliło sie moje ulubione centrum handlowe M1 w Zabrzu, nie wiem czy słyszłyście, podobno spalone 20% ale i tak pójdzie do rozbiórki, to własnie tam kupiłam małej zabawki w Realu, no i był tam mój ulubiony H&M.
Jakoś przyzwyczaiłam sie do tego centrum, ehh. Smutno mi:-(
My dziś u dziadków Marcina, teraz sobie słodko obaj śpia tzn mąż i Martyna a ja klikam :-)

reklama
Do góry