reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Majóweczki 2008

Wesołych Świat
:-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-)
Witam sie w tym radosnym Dniu:tak::tak::tak:
My po sniadanku,Konradek zlapal drzemke;-)Jak wstanie to pojdziemy do Kosciółka:-)
Migotka ja zapomnialam ze mal jeszcze jeden prezent pod choinka od przyszywanej cioci,dpstal dzis.Wczoraj bylo lekkie zamieszanie a prezent schowal sie pod sciane i nie bylo go widac:-):-):-D:-DDzis rano dalam mu a on sie odwrocil do telewizora:-D:-D:-D nasz telewizyjny chlopiec:-):-)sama otorzylam za niego:-p:-p
Aniusia tez mam Sheridans`a:-p:-pdzis bede sie delektowac:-p
Pozniej przyjezdza moj brat z zona,Marcelkiem,kuzynka Karolina i bratowej-brat Remigiusz(Remek):-)Fajne mamy imiona w rodzinie co:-D:-D:-DZapomnialam o prezencie dla kuzynki:szok::szok::szok::sorry2:kurczaka:sorry2::sorry2:
Lece ugotowac zupke mojej kruszynce.Milego Switowania w rodzinnej atmosferze zycze:tak:Wykorzytajcie kazda minute,bo te chwile sa najcenniejsze;-);-):-)

reklama
Witam ,nareszcie jestem w domu!!!!!!!!!!! Jutro nigdzie sie nie ruszamy,no chyba ze na cmentarz rano.Wszedzie dobrze ale w domu najlepiej :-) Boli mnie glowa od rana i jakies uderzenia goraca mam,a jutro chyba nawiedzi mnie @@@@@:wściekła/y::crazy:

hej Dziewczyny
i ja sie Witam..:-):-):-):-):-) Swieta Cudowne Wigilia odswietna Adas elegant w koszulce i spodenkach byl grzeczyny ale juz po kolacji bardzo marudzil i plakal ze zmeczenia...

a dzis u tesciow caly dzien Adas byl suuuuuppper grzeczny.. prezentow duzo.. ogolnie bardzo przyjemnie..

jutro do moich rodzicow pewnie tez fajnie bedzie bo i ciocia i dziadki...

a ja skladam spóźnione życzenia dla Klaudii :-)

Rodzice pojechali dzis do babci (mi się nie chciało) i zabrali ze sobą Majkę, mieli dzisiaj wrócić, ale nie wrócą a mi tak cicho w domu i tęsknie za tym moim szkrabem.
Michałka bolą dziąsełka co chwilę budzi się z płaczem

A my dziś byliśmy u babci, gdzie zjechała się cała najbliższa rodzina ze strony mojej mamy czyli jakieś 30 osób, w tym jazgoczące ciotki i wydzierający się wujkowie. Ogólnie jeden wielki krzyk i charmider, ale Iga całkiem dzielnie to znosiła, nawet dawała się ciotkom brać na ręce. Pod koniec tylko zaczęła płakać, bo już była śpiąca, ale ogólnie byłam mile zaskoczona, że taka była dzielna :-)
Mam nadzieję, że w nocy nam nie da popalić, szczególnie że mało co zjadła, bo kupiłam jej paskudne mleko :dry:

Dla Wszystkich spóźnione życzenia świąteczne - wszystkiego co naj!!!!!
W końcu miałam czas nadrobić zaległosci w czytaniu i coś napisać - Malenstwo śpi obok mnie popłakując co jakiś czas, chyba wychodzi druga jedyneczka.
Nwet udało mi się ustawić suwaczki - mam nadzieję że będą widoczne:rofl2:
Z tego co zauważyłam to święta mijają Wam w cudownej atmosferze - i troszke wam tego zazdroszczę. Ja niestety spedzam je u teściów i zbyt swiątecznie nie jest ale to dłuższa opowieśc no i nie na otwarte strony:no: bo jeszcze ktoś przeczyta:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y: Czy wasze rodzinki teżdają waszym maluchom prezenty znawet rocznym wyprzedzeniem? znaczy chodzi mi o to ze teraz dają a nasze dzieciaczki uzyją tego za rok???? czy może ja nie ptrafię jakoś tym pokierować:baffled::baffled:?
No i koniec wolności - zębole się odzywają muszę lecieć, pa.:sorry::sorry:

Ostatnia edycja:
Życzonka dla Klaudusi, spóźnione troszeczkę:-D.

Ja mam melodię do spania, może ciśnienie jest niskie? Albo za dużo jedzenia...Dziś się zwalają do nas wszystkie dziadki, ale mi się nie chce....

Witam,ja melodie do spania tez mam ale nie mam okazji jej wykorzystac,kiedys potrafilam spac do 15ej:szok::tak::-p
A my nie wiem jeszcze czy idziemy na cmentarz czy nie idziemy,pozniej tez mam gosci :tak::tak:
Beata na pocieszenie powiem ci tylko ze schowane mam buty dla Vanesski ktora ma teraz ponad 3 lata i jeszcze ich nie nosi a dostala je jak sie tylko urodzila:rofl2:

reklama
Wszystkiego najlepszego dla osmiomiesiaczniakow Mikolajka,Martynki i Igusi a takze dla 7 miesiecznej Dominisi :-)
985355gor5ksqy2c.gif

Do góry