reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Majóweczki 2008

hej my juz w domu nie nadrobie co napisalyscie... hmm jakos chyba duzo tego ...swieta w spokoju w miare :tak:mam nadzieje ze u was tez
Buziaki dla wszystkich jubileatow ;-);-)

Zycze milego wekendu

reklama
Hej kochane, wpadłam na moment ucałowac Was serdecznie!!
Nie mam teraz niestety czasu na BB, ale na pewno z Nowym ROkiem będzie mnie więcej.

Całuję mocno i pozdrawiam!

Hej dziewczyny

ja sie witam choc dzisiejszy dzien nie ciekawy byl ale ehhh szkoda gadac tylko powiem ze mi smutno:-:)-:)-(

a Marcin Kuron zmarl wczoraj mowili juz godzine pozniej w TVN mial problemy z krazeniem i sercem leczyl sie od wielu lat i podobno bardzo czesto mial bardzo zle wyniki.. tyle ze jak sobie pomysle to az dziwnie mi bo jeszcze w Wigilie rano ogladalam z nim Dzien dobry TVN i mowil cos o jedzeniu wigilijnym a na nastepny dzien zmarl:-:)-:)-(

Jestem bardzo zmeczona prawie nic nie jadlam rano w wigilie strulam sie sledziami caly dzien mialam przerabane nawet kolacji prawie nie zjadlam wszystko tylko lyzke sprobowalam:baffled:
wczoraj zjadlam niewiele bo dalej bolal mnie zoladek i balam sie cokolwiek jesc.. A dzis tak mnie glowa boli ze nie moge sobie ze soba poradzic a w dodatku doszlo pare nie milych spraw takze nie ciekawie sie czuje.:no::no::no:

Hej dziewczyny a ja juz na nogach nie wyspalam sie wcale bo tak jak mowilam K cala noc wymiotowal... obiecal ze juz nie bedzie pil.. Adas juz robi sie spiacy zaraz go poloze a ja sobie kawke zrobie mam ciacho wiec dzics sie objadam bo w swieta nic nie moglam zjesc...

i jedno ciasto mi sie zepsulo bo bylo z kremem skwasila sie ta swmietana i wyladowalo w smieciach...

Hej,a u nas wczoraj bylo troche gosci a ze sami mlodzi wiec bylo super.Wypilysmy 3 wina i mnie nic a nic nie wzielo:szok::sorry2: ale to dobrze bo przynajmniej dzis sie czuje w 100% normalnie,a bajzel taki mi dzieciaki wczoraj zrobily ze nie wiedzialam od czego zaczac sprzatajac:sorry2:w calym domu byly po rozwalane zabawki:crazy: no ale bylo fajnie i z taka sama ekipa spotykamy sie w Sylwestra :-p:-D:-D:-D:-D:-D:-Di dostalam tez wczoraj @ i jak zwykle tragedia,ale jedyny plus ze chyba wreszcie mi sie okres wyregulowal,bo mam 3 raz pod rzad od porodu zawsze 26tego,a tak to mialam nie regularnie i nawet co 35 dni ...

No i jeszcze raz wszystkiego naj naj naj dla dzisiejszych 7 i 8 miesieczniakow ;-)

Ostatnia edycja:
Dzień dobry!

Ja z kawusia i tabletką ketonalu, bo tak mnie boli:baffled:.

Po Dominike dzisiaj nie jedziemy. bo M się rozkłada. Nie chce żeby mała się zaraziła. Z bolącymi plecami nie dam rady ich obskoczyć. Mała rozbrykala się u mojej mamy i już nie chodzi tak wcześnie spać- korzysta z obecności dziadka:tak::-D.

A za oknem szaro, buro i pada, bleee okropna pogoda:crazy::dry:.

Nie pisałam wcześniej, ale w pierwszy dzień świąt była karetka na naszym osiedlu. Przyjechali do bloku na przeciwko. Myślałam, że to do jednego ze starszych małżeństw. Ale drzwi otworzył młody mężczyzna i tylko mi przez myśl przeleciało, że dwa dni wcześniej widziałam go z wózkiem na spacerze. Po chwili wyszli lekarze i matka z noworodkiem zawiniętym w ręcznik. Dziecko ma niecały miesiąc. Mam nadzieję, że nic mu nie jest:-(.

Ketonal zaczyna działać, więc czas podnieść sie z wyrka;-).

Witajcie.

Święta święta i już po świętach. Ogólnie było pozytywnie. Dzisiaj jeszcze jedziemy do znajomych, z którymi kontakt nam się ostatnio coraz bardziej urywa. Nie mam pojęcia o czym będziemy rozmawiać, bo już nie mamy wspólnych spraw ani tematów. A do tego jeszcze jakieś pretensje, niedomówienia, ale wszystko skrzętnie skrywane za wymuszonym uśmiechem...eh..

Aniusia widze ze Martynka dostala lale..,moja Klaudia uwielbia lalki Vanesski ,szczegolnie interaktywne.Zawsze sie smieje jak i lala sie smieje ,a jak widzi ze Vanesska karmi mlekiem swoja lale to jak jest glodna odrazu sie denerwuije i tez chce:-D:-D:-D:-D:-D
Panna Migotka to po co tam idziecie?
Kamilka oj biedna,nie pojesc w swieta....:sorry2:ale ja tez nie pojadlam bo u tesciowej byly wynalazki :baffled:
Keyko dobrze ze mała tak z dziadkami jest zwiazana:tak:podziwiam:zawstydzona/y:

reklama
Iwonka, też się zastanawiałam po co tam idziemy. Może uda się parę rzeczy wyjaśnić, bo strasznie nie lubię niejasnych sytuacji. Szkoda mi tak kończyć tą znajomość, szczególnie że znamy się od 12 lat.

Do góry