reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Majóweczki 2008

Wszystkiego najlepszego dla
Martynki
Igusi
Mikołajka
oraz miesiąc młodszej
Dominiki

Keyko aż mi ciary przeszły jak przeczytałam o tej karetce. Mam nadzieję, ze nic się poważnego nie stało.

Mój Dominik chory, kaszle i jakoś tak rzęzi. Gorączki nie ma.
Miałam dziś rano pójść do lekarza prywatnie ale z rana jakby mniej kaszlał i normalnie oddychał. Pomyślałam więc , ze przeszło, ale teraz to jak wciąga powietrze to jak potwór z bagien oddychał.
Zadzwoniłam do naszej lekarki kazała podawać wit. c

reklama

Witam was w sumie praiwe po świętach ale nie msaiłąm czasu napisać co przysiadłąm to mi albo mąż wyłaczył albo internet rozłaczał:-:)zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y::baffled::baffled::baffled::baffled:

Dlatego SPÓŹNIONE ŻYCZENIA ŚWIATECZNO-SYLWESTROWE DLA WAS,WASZYCH RODZIN I NASZYCH SPRYTNYCH DZIECIACZKÓW :-)

Ja też dziś od rana z mała u lekarza (dobrze,że był jakiś lekarz dyżurujący)Bo mi już zaczeła przed wigilią pokasływać i mówię sobie nie bede do poniedziałku czekałą.....
A tu się okazuje ,że ma coś z gardłem bardziej i dostałą antybiotyk:crazy::crazy::crazy::crazy:
A tak myślałąm....Byliśmy u kuzynki dwuletniej córki na urodzinach i ta mała też przed wigilią była u lekarza i stwierdzono to samo :szok::szok::szok::szok:Pewnie ją zaraziła i jakbym wiedziałą wcale bym tam nieszła:no::no::no::no:Najgorsze,że w tym miesiącu ma podany drugi raz antybiotyk:szok::szok::szok::szok::szok:
Laski odezwę się kjak bede miała więcej czasu tweraz tak dla przypomnienia,że żyjemy i jesteśmy............

Wszystkiego najlepszego dla

Martynki
Igusi
Mikołajka
oraz miesiąc młodszej
Dominiki
Dołanczam się do życzeń dla dzieciątek
Ja też dziś od rana z mała u lekarza (dobrze,że był jakiś lekarz dyżurujący)Bo mi już zaczeła przed wigilią pokasływać i mówię sobie nie bede do poniedziałku czekałą.....
A tu się okazuje ,że ma coś z gardłem bardziej i dostałą antybiotyk:crazy::crazy::crazy::crazy:
Kathy zdrówka dla Neli!!
Dawno mnie nie było, ogólne mniej piszę, czytam, nadrabiam, jakoś cięzko mi, te święta, konflikty, to wszytsko nie pasuje do siebie. W domu jestem ale jak nie u siebie, no ale nie o tym chciałam pisać, może nie tutaj.
Mała właśnie zasneła, przykryta furą zabawek, zakopała się:-p

No więc teraz czekamy na Sylwestra, myślałam że będziemy gdzieś iść na jakieś bale:dry:, ale nie ma gdzie, więc zapraszamy znajmych do siebie, w tym nowym pokoju można balować na całego, w sensie nie ograniczać się w krzykach, głośnej rozmowie, na górze nic nie słychać, mała śpi spokojnie.

Dziękujemy Wam dziewczynki za życzenia :-)

My też nigdzie się nie wybieramy na Sylwestra, ale też nikt do nas nie przyjdzie, bo małe mieszkanko i trzeba prawie cały czas szeptać jak mała śpi. Kupimy sobie może jakieś winko albo piwko i posiedzimy sobie przed telewizorem.

Teraz taka pora roku, że dzieciaczki chorują, bo na polu zimno, w domu gorąco. Moja też jakiś katar złapała i ja też przy okazji.
Zdrówka życzę dla Nelusi i Michałka.

Witajcie.

Widzę, że ostatnia się pożegnałam, a teraz pierwsza się witam :-)
Moja rodzinka jeszcze śpi po ciężkiej nocy. Iga zakatarzona, budziła się co chwilę. Rano musieliśmy wbrew protestom użyć "katarku" (tego podłączanego do odkurzacza), bo frida mało co wyciągała, a nos był zapchany niemiłosiernie. Teraz odsypia, bo pewnie lepiej się jej oddycha. Jeszcze trzeba do apteki po cebion skoczyć. Któraś z Was polecała kiedyś ponoć świetny środek na katar, możecie mi przypomnieć jaki?

Zapomniałabym - najlepsze życzenia dla Majeczki z okazji ukończenia 8 miesiączków!!

Witam Was Kochane..
My również dziekujemy za życzonka;-) A dzis przesyłamy je dla Majeczki:-)
Rośnij zdrowo Myszko:-)
Panna Migotka my uzywaliśmy Otrivin 0,05 a pod noskiem smarowałam maścia majerankową, pomogło, teraz znowu ma katarek i walczymy z frida oraz tymi kropelkami.
Miłej niedzieli!

ja równiez dołączam się do życzen

Michałek chory. Rano mi zwymiotował, nie chce w ogóle jeść (co do niego nie podobne) prawie cały dzien śpi na raty, biedactwo moje :-(
Dolanczam sie rowniez:-)
Migotka to byl otriwin child te krople,rewelacja:tak:
My zaraz jedziemy do mojego brata wiec nie mam czasu ale doczytalam;-):-)
Zycze zdrowka wszystkim dzieciom:tak::tak:

reklama
Dzień dobry:-)

Święta, święta i po świętach. Brzuszek troche większy, a lodówka prawie pusta:-p:sorry2:

Wszystkiego naj dla Majeczki z okazji skończenia 8 miesięcy

Mam szpital w domu, M jest przeziębiony i "umiera". Mnie nadal bolą plecy, a ketonal nie działa Nie chcę brać większej dawki, bo mam lekkie halo w główce i ponoć niezłą fazę- jak to określił M;-) Ehh, spróbuję jutro poczłapać do lekarza.

Strasznie nudzi mi się i smutno mi bez mojej małej gaduły. Rozmawiałyśmy chwilę przez telefon, tzn. ona cały czas "mamamamam".

Idę się pocieszyć jakimś ciastem:zawstydzona/y:.

Do góry