reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Majóweczki 2008

My już po kolacji, prezenty rozpakowane, sterta brudnych naczyń. Było fajosko, Iga ślicznie wyglądała w czerwonej sukieneczce, sama rozpakowała sobie prezent :-)
Jeszcze raz Wam życzę spokojnych i rodzinnych Świąt, a tu takie fajne życzonka:

Na szczęście na zdrowie na to Boże Narodzenie, coby się Wom darzyło, mnożyło kozde stworzenie. Cobyście mieli telo kónicków kielo w płocie kulicków, a po sopak krowicek - kielo w lesie jedlicek. Cobyście mieli telo owiecek kielo w kopcu mrówecek, i telo mieli wołków - kielo w dachu kołków.
Cobyście mieli świnie - wieprzki i prosięta, kury, gęsi i kacęta. Dej wom Boze - co sie tycy - nolepse na świecie dzieci: śwarnyk chłopców, dziywcęta, ostomiłe wnucęta. Miejcies tys i w stodole, na powale i w dole - w kazdej izbie, komorze i na roli, w oborze. Duzo owsa i bobu - Bóg zachowo od głodu. W kazdym kątku po dziesiątku, a w kiesonce sto tysiącków. Niek nie chybnie w studni wody, a w mołzeńskim stadle zgody - Bądźcie zdrowi, wse weseli - i miyjcie się jako w niebie Janieli.

reklama

oj piszę , jak ten kolega z Dalekiego Wschodu co kupił kilka stron temu ubranka ze względu na cena i jakość, ale polska język trudna język i w generatorach tekstów brak ogonków
...

My też już po, było bardzo, bardzo sympatycznie. Dominik sam nie rozpakował żadnego prezentu, bo ledwo widział na oczy tak go zmogła Wigilia. Wyglądał bardzo elegancko, nawet ja pomimo tego, ze go sama ubierałam byłam zaskoczona i w ogóle pod wrażeniem:-D:-D:-D

No my tez juz w domku,prezenty byly liczne szczegolnie dla Vanesski ;-) ja z R tez dostalismy a R jak zwykle zakupil mi sexy bielizne i teraz zyczy sobie mnie zobaczyc w niej jako prezent hmmm.no nie wiem czy zasluzyl biorac pod uwage caly rok.
A wogole to nie lubie wigilii bo dla mnie nie ma nic ciekawego do jedzenia.

A moj Klaudus dzis skonczyl 7 miesiecy :-)

reklama
Do góry