reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Majóweczki 2008

reklama
WSZYSTKIEGO NAJLEPSZEGO DLA NIKOLKI I MIKOŁAJKA :-):-):-)
Umylam lodowke w koncu,stera sie rozmraza,zupka Konradka pyrka na gazie a ja koncze sniadanie:-):-)Grzybki sie mocza do pierogow i zaraz sie biore:-p:-p:-p
Nocka przewalona,Konradek ciagle sie budzil,usnelam moze po 1ej:no::no:jadl w nocy jeszcze i wstal juz po 7ej:baffled::baffled::baffled:musze zrobic kawusie bo padne.Wypije i wpadam w szal porzadkow i gotowania:sorry2::sorry2:dobrze ze nie dawno sie wprowadzilismy to nie jest zle:blink:synek patrzy jak pralka pierze a ja moge napisac:-D:-D:-D:-D
Dziewczyny a wy macie co jeszcze wydawac?bo ja nie:no::szok::szok::szok::szok:

Hej dziewczyny...
ja sobie wlasnie robie kawke dzis poswiecam czas w calosci synkowi.. dzis mam do odbioru ciasta.. szkoda ze sama nie moglam piec bo bardzo lubie ale piekarnik jest ze sredniowiecza i troche sie boje upieklam tylko miesko...

tak poza tym mlody spi a ja moge conieco do was napisac...

sluchajcie u mnie idzie snieg i jest takie wietrzysko ze MATKO:baffled::baffled: to napewno tez zimno a ja nie wychylam nosa z domu..

WSZYSTKIEGO DOBREGO DLA DZIECIACZKOW!!

KWIATECZEK-ja wczoraj wydalam ostatnie pieniadze dzis maz ma wigilie w robocie i modle sie zeby dostal jakis upominek np ze 100 lub 200zl

Ostatnia edycja:
Kwiateczek he wlasnie ide wydac kolejne pieniadze i nie wiem co mi zostanie ;-):crazy:

Dobra zmykam do sklepu,do pozniej....a na dowrzu u mnie tez wiatrzysko:baffled:

Teraz rozpracowuje pilot na podlodze:-D:-Dco chwile zminiajac program:-D
ostatnio siedzimy u rodzicow moich i leciala jakas bajka ktora ogladala moja siostra i Moj M ja tez cos patrzalam i bylo cos takiego ze z animowanego pokazalo sie jakis normalny obraz bo cos tam tlumaczyli i nagle kiepscy z piwem kazdy patrzy a ja co to kiepscy w bajce .... a widac rozmawialismy miedzy czasie i nie zauwazylismy ze maly kanal zmienil :-D
co do wydawania do ostatniego jeszcze troche zostalo :baffled: wczoraj zakupy a i jutro tez musze kupic troche rzeczy ech.... chyba wszyscy po portfelach dostaja :sorry2:

reklama
Kochane Mamusie,
Kiedyś od czasu do czasu tu postowałam, teraz ze względu na pracę mam bardzo mało czasu wolnego, ale staram się czytać co trochę, co u Was słychać.
Chciałam tylko życzyć Wam spokojnych, rodzinnych Świąt, niezapomnianych jako ze to pierwsze z Maluszkami.
Pozdrawiam z upalnego serca Australii.
A tu kartka dla Was
Santa's Flight - animated Flash ecard by Jacquie Lawson

Do góry