reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Majóweczki 2008

Witam wieczorkiem, u nas w domu dzisiaj prawie szpital. R rzęzi, Miśko kaszle i ma katar i do tego dzisiaj dostaliśmy telefon z przedszkola Oliwki, że mała ma gorączkę blisko 40 stopni. :szok: Na szczęście teraz jest niższa, ale nadal jednak jest. Biedne dzieciaki, a taki jutro ważny dla nas dzień :-(.
Ja dziś upiekłam dwa ciacha, zrobiłam stroik na stół z pomarańczami i goździkami, no i czekamy na teściów, bo mają zaraz przyjechać. A i zapomniałabym, ale u nas dzisiaj dużo śniegu napadało od rana.
Aurelia dobrze że będziecie na święta w domu. Oby Mikołajek zdrowiał szybciutko.:tak:
Ja też nie wiem, czy jutro zajrzę więc
Z okazji Bożego Narodzenia,
składam Wam serdeczne życzenia.
Niech Wam święta miłe będą,
z dźwiękiem śpiewu i kolędą.
Z wigilią tuż po zmroku,
i w radosnym Nowym Roku

Ostatnia edycja:
reklama
Kochane, ja też chciałam Wam życzyć wesołych, spokojnych i rodzinnych Świąt Bożego Narodzenia, szampańskiego i szalonego Sylwestra oraz zdrowia, szczęścia i pomyślności w Nowym Roku. Mam nadzieję, że to będą niezapomniane święta, bo pierwsze z Naszymi Maluszkami. Dziubaski dla Was.

To ja się dołączam do życzeń i dziękuję tym, którzy już je złożyli. Spokoju i radości i żeby życzliwość i miłość wypełniały Wasze domu w te Święta. No i żeby Mikołaj okazał się być hojny
001.gif
Wszystkiego dobrego!!!

Aurelia bardzo sie cieszę, że jesteście w domu i że Mikusiowi już lepiej

Z okazji Bożego Narodzenia, składam Wam serdeczne życzenia. Niech Wam święta miłe będą, z dźwiękiem śpiewu i kolędą. Z wigilią tuż po zmroku, i w radosnym Nowym Roku. Zycze wam spokojnych swiat Buziaki dziewczyny ;-)​
images.jpg

Ja wszystko porobione ..
A widze ze wy dziewczynki ostro pracujecie albo odpowczywacie ;-)
Ja robie sobie picie i posiedze troszke :-p

Ja jestem ,czasami zagladam. A nie pisalam jak Klaudia sie slodko do mnie przytula :-) Jak np siedzi obok mnie to lapie mnie swoimi raczkami,az tak szczypie ,przyciaga sie i glowa przytula mocno,albo robi rozdziabke(szeroko buzie otwiera) jako buziaka. :-) A ja do niej wtedy mowie "przytulanki,przytulanki"

Slodko strsznie :-):-):-) Darek tez tak ma jak sie troche zmeczy przytuli sie ale zaraz ucieka :-D kurcze niewiem co tesciowej kupic :dry: niewiem jechac nie jechac co zrobic...

reklama
Do góry