reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Majóweczki 2008

reklama
w koncu doczytałam
Mam dobre wiadomości
wracam do Wrocławia!! Jupie!!
Wynajmiemy mały domek od stycznia, ale jestem szczęśliwa z tego powodu

Zauważylam że dużo jest dzieciaczków z 21 maja:-)

Rzeczywiście :-) A to są bliźnięta czy byczki? Co kalendarz to inaczej piszą. Ja obstawiłam to pierwsze
Bo to super data :tak:
ja tez skłaniam się do bliźniat... zresztą Michas po 15 się urodził. W wikipedii napisano, że 21 maja słonce przechodzi w znak bliźniąt. Jak mały się urodził to miałam dylemat z jakim znakiem zodiaku zamówić mu zegar, ale wybrałam jednak bliźnięta

Ja jestem z Katosów

ja aktualnie pomieszkuję u rodziców w Sosnowcu czyli rzut beretem ;-)

mam ciągłe problemy z netem, bo teściowa się podłączyła do naszej lini. Kupiła sobie laptopa, nie wiedząc nawet jak się włancza komputer.:dry::baffled:
pewnie chciała zaszpanować i pokazać Wam jaka to ona nie jest trendy :baffled:
Mój mąż to Katowiczanin, zresztą tam pracuje. Ja pracuję w Chorzowie.

Kurcze chce Wam sie taki kawał dojeżdżać? Nie łatwiejby było wynająć coś bliżej?

wiecie co przyslali nam w prezencie puszke Bebilonu na noc.. z zyczniami swiatecznymi...:-)

no ja tez dostałam kilka dni temu małą puszkę. Mały na zwyklym mleku budził mi sie tylko raz na am na tym na noc aż 2 razy :-p

jestem trochę zmeczona, uciekam poczytać zamknięty i chyba spac pójdę. Dobranoc

Dziękuję wszytskim za życzenia

iwonka2006 Dziekuje w imieniu Nicolki
Wybaczcie ze nic wiecej nie napisze ale jestem po nocce nie moge sie polozyc bo siedze z mala a jestem ledwo zywa za to ide was poczytac

Serdeczne życzenia dla Nikolki i Mikołaja :tak:

Marlene
serdecznie współczuje i zarazem podziwiam, że dajesz radę...

U nas szaro buro i ponuro, ale i tak mam super humorek :-)

Michaś wczoraj się obudzil i nie mógł zasnąć a dziś wstał po 5 i wielki roghal na buźce...

Witam

U nas piękne słoneczko. A sniegu ni ma... a przecież mówili że tej nocy ma ju.z popadać u ans. No nic ja tam cieszę się z ego słoneczka. Tak w ogóle to dla mnie zima mogałby być tylko w swięta apotem niech juz śnieg znika:tak:

Rzeczywiście :-) A to są bliźnięta czy byczki? Co kalendarz to inaczej piszą. Ja obstawiłam to pierwsze

Ja załozyłam że Zuzia to byk. Zrobiłam przyjemność tatuskowi bo on też byk:tak:

teraz maz sie z nim kapie pewnie beda sie moczyc z godzine :-D:-D:-D:-D:-D ale mnie dzis zezloscil ja zasowam sprzatam dzieckiem sie zajmuje gotoje a ten przyszedl i moze z 15 min dziecku poswiecil a reszte przed komputerem spedzil:angry::angry::angry::angry:
Skąd ja to znam. Ja rozumiem że jak wracają z pracy to są zmęczeni no ale przeciez oni uważają że zajmowanie się dziećmi to frajda dla nas więc niech się po pracy relaksują z dzićmi a nie przed kompem skoro mają takie przekonanie.

Wszystkiego najlepszego dla osmiomiesiecznej Nicolki i siedmiomiesiecznego Mikolajka

Dołączam się do życzeń:tak::-)

A moja mała znowu ma kupki ze sluzem. Już nie wiem co jej szkodzi. Może z nowu mleko?? Tylko że nie wyskakują jej do tego rzadne krostki. Ma tylko tę kuipę. Chyba pójdę po świętach z kupą do pediatry.

reklama
Wszystkiego najlepszego dla osmiomiesiecznej Nicolki i siedmiomiesiecznego Mikolajka

Dołaczam sie

Ja spijam kawke a maly drepta sobie przed chwila pozmywalam duzy pokoj posprzatalam lacznie z kurzami podloga itd ale maly mial frajde latal za otkurzaczem .... zmienilam posciel jeszcze tylko troche lazienka i przedpokoj na mokro i wszystko wieczorem pieczenie i salatka breszte robia rodzice ;-)

Do góry