reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Majóweczki 2008

My po spacerku. ludzi na mieście niesamowity tłok. Pogoda się chrzani. Wiatr wieje mało co głowy nie urwie. mam nadzieję że mała po spacerze się nie przeziębi.

A mnie ostatnio wkurzyło w TV jak oglądałam jakiś film to w trakcie na dole pojawiła się reklama telewizji n. Norlamnie juz przesadzają:wściekła/y: Niedługo nie będzie można sobie nic spokojnie obejrzeć.

DZIEWCZYNY KOCHANE ŻYCZĘ WAM POGODNYCH, SPOKOJNYCH, CIEPŁYCH ŚWIĄT.

Składam wcześniehj życzenia bo może już nie będę miała chwilki żeby do Was zajrzeć

Ostatnia edycja:
reklama
Dzień dobry!

Bardzo dziękuję za życzenia dla Mikołajka!!

Nie mam niestety możliwości napisać teraz więcej, całuję Was wszystkie mocno i życzę wesołych Świąt!!!!!! Wam, Waszym dzidziusiom, mężom/partnerom... dużo dużo szczęścia!

Ola ja wam teraz zazdroszcze braku czasu ja sie nudze maly spi po obiedzie ja czekam na M w sumie tylko dwa ciasta pieke i salatke robie :-p

Uff a ja tez dopiero usiadlam,bigosik sie gotuje,uwielbiam takie zapachy!!!!!!!!!!

Gloria dawno cie nie bylo,co tam u Was? Napisz cos czasem i jaka macie temp w Australi teraz? Isabellka juz chodzi? Ty nasz nie podczytuj tylko pisz!!!!!Sliczna animacja :-)

Dziubek,Ola dziekujemy za zyczenia :-)

To moze i ja $ Podziel się sianem na Święta przez Internet $
Z dźwiękiem dzwonków melodyjnych,
wraz z opłatkiem wigilijnym,
w dzień Bożego Narodzenia,
ślę serdeczne Wam życzenia:

Wszystkiego co dobre i pachnie świętami,
skrzypiącego śniegu pod butami,
smacznej kolacji w wigilijnym mroku,
szampańskiego sylwestra
i szczęśliwego Nowego Roku.

Ostatnia edycja:
Wesołych i zdrowych Świąt, śniegu i samych ciepłych chwil,
życzy Aurelia i Mikuś.

Jesteśmy już w domku, mamy przepustkę na Święta. Mikołaj ma wciąż podawany antybiotyk dożylnie, moja Mama będzie mu go dawać. Gdyby nie to, spędzilibyśmy Święta w szpitalu...
Poprawa jest znaczna, czekamy jeszcze na wyniki kilku badań. Niestety nie doczytam, co napisałyście przez tyle dni, ale dziękuję za wsparcie, bardzo się przydało. Po tym zdarzeniu uświadomiłam sobie, że wszystko inne niż dziecko i jego zdrowie, to sprawy przyziemne, nic nie ważne. Liczy się tylko to, żeby dziecko było zdrowe, wtedy świat jest piękny.
Całuję Was mocno, wieczorkiem siądę na dłużej, jak moje chłopaki pójdą spać. Lecę ubierać choinkę, mamy lekki poślizg przez ten szpital.

Kurcze chce Wam sie taki kawał dojeżdżać? Nie łatwiejby było wynająć coś bliżej?
Łatwiej byłoby znaleźć pracę na miejscu ale na razie tak jest wygodniej. Mieszkamy w swoim domu (tzn moim rodzinnym) więc mija sięz celem wynajmować coś, jeszcze może w blokach, bleee.

Kupiłem kilka pięknych ubrań z tej strony internetowej, poprzez niskie ceny i dobrej jakości, i umieścić na stronie internetowej tutaj, mam nadzieję, że mogą dzielić się ze mną
:-D:-D:-D

ostatnio siedzimy u rodzicow moich i leciala jakas bajka ktora ogladala moja siostra i Moj M ja tez cos patrzalam i bylo cos takiego ze z animowanego pokazalo sie jakis normalny obraz bo cos tam tlumaczyli i nagle kiepscy z piwem kazdy patrzy a ja co to kiepscy w bajce .... a widac rozmawialismy miedzy czasie i nie zauwazylismy ze maly kanal zmienil :-D
Wczoraj w pokoju siedzą mąż i córki, w TV leci Clifford na mini mini i w pewnym momencie zawiesił się dekoder i co? Natalka w płacz :baffled:

Chciałam tylko życzyć Wam spokojnych, rodzinnych Świąt, niezapomnianych jako ze to pierwsze z Maluszkami.
Pozdrawiam z upalnego serca Australii.
A tu kartka dla Was
Santa's Flight - animated Flash ecard by Jacquie Lawson
Gloria co u Was? Świetna kartka. Również życzę wesołych świąt.

Jesteśmy już w domku, mamy przepustkę na Święta. Mikołaj ma wciąż podawany antybiotyk dożylnie, moja Mama będzie mu go dawać. Gdyby nie to, spędzilibyśmy Święta w szpitalu...
Cieszę się ogromnie. Jak się mały czuje?

Lecę, starsza córka się obudziła i marudzi :baffled:

Aurelia super ze jestescie juz w domku :-)

No moja Klaudia tez telewizyjna ale jak ma nie byc jak u mnie od rana do wieczora tv wlaczone.....ale wiekszosc dnia leci muzyka na vivie ;-)

Dziewczyny nie wiem czy jutro jeszcze zajrze wiec skladam wam dzisiaj zyczenia

Jak obyczaj każe stary,
według ojców naszych wiary,
chcemy złożyć Wam życzenia,
z dniem Bożego Narodzenia.
Niech ta Gwiazdka Betlejemska,
która wschodzi tuż po zmroku,
da Wam szczęście i pomyślność,
w nadchodzącym Nowy Roku.

Ostatnia edycja:
reklama
Do góry