reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Majóweczki 2008

reklama
Dziewczyny, ja muszę zmykać. Jutro jedziemy do mnie w góry, nie będzie mnie do stycznia, więc życzę wam wesołych świąt, fajnej zabawy w Sylwestra, radości i pociechy z dzidziusiów mniejszych i większych - włączając w to mężów, narzeczonych, kochanków i innego typu stworzeń. Buziaki wielkie dla was :*

Iwonka prosze Cie nie rob smaka ok :-)
Ja musze jeszcze choince dac pic ;-)
Cos mnie zaoladek boli moze z glodu ...? nie nie to napewno nie to zrobie sobie piciu cos tam fitness hehe :-):-) kupilam dzis a i nawet zrobilam 15 brzuszkow jutro 20 i tak dalej co by zakwasow nie bylo ale wogole to sobie znalazlam czas na odchudzanie przed swietami :baffled:

Iwonka nie kus :-) wiesz tez tak myslalam ze te dwa dni bede jesc normalnie (czyt. Nie oberzrec sie ) a do swiat i po swietach tak inaczej pozadne sniadanie (narazie wychodzi kawa ) obiad normalnie (nie obrzerac sie) no kolacja (czyt bez kolacji ) najgorsze to ze ja potrafie nie jesc caly dzien a wieczorem jak przysiade to koszmar dlatego musze w siebie wmusic dobre sniadanie i w miare obiad o normalnej porze.... zeby puzniej przetrwac bez jedzenia ...a no i papa slodycze

Shanta wesolych Swiat tez zycze Twojej rodzince:-)
Iwonka swietny ten pingwin:-D:-D nie wiem czemu ale skojazylo mi sie z wiewiorka ktora goni orzecha z Epoki Lodowcowej:-D:-DA te matke to nie wiem szkoda dziecka ale nalezy jej sie kara,niech jej zabiora prwko dozywotniohee ciekawe co teraz zrobi.Berlin czeka:-D:-D:-D
Wiki ja tez mialam ograniczys:dry:lody i w ogole slodycze:dry: ale to po swietach,brzuszki tez robie alke to zalecenia od fizjoterapeuty:dry::-D to jedno z 3 cwiczen:dry:
A co u Aurlii czy ktos wie??Moze jest juz lepiej:sorry:
A moj G dzis w koncu kupil lodowke:-):-)bo stara ma zamrazalnik masakra,jedna pulke i przy byle okazji nie mam co zrobic z jedzeniem a teraz mamy 3 szuflady:-):-)Tamta byla spoko ale dla nas dwojga a teraz juz bylo ciasno a przy swietach to juz wogole:no::no:
Ta stara(1.5 roczna) wyslemy mojej mamie,bo w domu jest prehistoryczna i zre pradu:szok::szok:

Iwonka swietny ten pingwin:-D:-D nie wiem czemu ale skojazylo mi sie z wiewiorka ktora goni orzecha z Epoki Lodowcowej:-D
Dokladnie :tak:
Ta stara(1.5 roczna) wyslemy mojej mamie,bo w domu jest prehistoryczna i zre pradu:szok::szok:
Moi tescie prae dni temu kupili lodowke chodzila jak odrzutowiec a ta nowa teraz cichutko i tez tamta napewno pradu ciagnela bo tescie mieli wieksze rachunki jak my za prad a my nie mamy gazu w domu tylko plyte na prad ( ale nowa energooszczedna) wiec pewnie ta lodowa im ladnie cignela ;-)
Ja mam taka mala lodowke i zamrazarka to takie drzwiczki jakby jedna szuflada ... masakra przydalaby sie normalnie duza lodowa ... dobrze ze ta mala to chociaz z tych nowszych bo z tym pradem masakra by byla ale i tak wychodzi taniej niz bysmy butle gazu kupowali co miesiac

reklama
Wiki zebys wiedziala kochana,obecnie mam dwie:-D:-D ale ropzpusta:-D:-D jutro umyje nowa i przeloze wszystko.Nowa juz uruchomiona bo G sie nie mogl doczekac i wiecie ale bylam w szoku:szok::szok:kiedy zaczela chodzic to troszke buczala wiec doczytalam ze nozki trzeba wyrownac:tak:pozniej dotykam a ona az parzy po bokach zaczelam krzyczec na niego ze cos pewnie zrobil:dry::baffled:i znow czytam az znalazlam ze tak jest ai teraz jest juz zimna:-)tak jest na poczatku:-)ma tez takie opcje ze jak dlugo sa drzwi otwarte to bedzie pikac(jutro sparwdze :-D:-D)tez cos piusze o popsutym jedzeniu ale juz nie mialam czasu czytac:baffled:fajna
Jest wyzsza ode mnie i ma 5 polek w srodku,bez porownania jaka przestrzen:-):-)
wiki moja mama tez placi masakra za prad aja tu tyle nie place:szok::szok:zobaczymy teraz czy jej sie zmniejszy.od dawna jej tlumacze:dry:a ona nic.

Do góry