reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Majóweczki 2008

reklama
Iwonka ja juz ;-) moje malenstwo tez poszlo spac u nas na dworzu wieje ale na szczescie na balkonie nie wiec sobie pospi troszke wstawilam juz jemu obiad a my mamy wczorajsza pomidorowa :dry:

Iwonka no niezle hehe :-D:-D

Dziubek brrr ja nosa nie wsytawie hehe a na zakupy trzeba jechac .. niewiem gdzie jeszcze acha pochwale sie mam juz wyjezdzone 4 godziny a od nowego roku bede mogla codziennie jezdzic wiec mysle ze szybko zleci ;-)

Iwonka ja zawsze sprzatam ja sprzatam "grubiej" jak M jest w domu bo wtedy na spokojnie sie malym zajmie a tak rece od plynu czy proszku, nie lubie rekawiczek :-p

Witam majoweczki.U mnie znow buro i ciemno i wietrznie.ide zaraz zrobic sniadanko i umyc wlosy.

Marlene z okazji rocznicy slubu skladam najserdeczniejsze zyczenia!!!!
125.gif
dolanczam sie:-):-):-)
Wlasnie wrocilismy od lekarza i jak mowilam "wszystko jest w porzadku i nie trzeba isc do okulisty":angry::angry::angry:prosilam ze chce sprawdzic ale nie:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:
Niestety nie moge sama sie zarejestrowac:wściekła/y:nic oby nic nie bylo i w PL latem pojdziemy;-);-)
Ja tez nie lubie sprzatac w rekawiczkach:no::no:tutaj jednak te plyny sa lagodniejsze,latem jak bylam w domu to zmywalam na czynia ludwikiem i mi skora zeszla z rak:szok::szok::szok:
Iwonka a ja mam rosol i myslalam zrobic teraz pomidorowa:-D:-D:-D:-D

kwiateczek ja ludwika nie moge zaraz mam czerwone rece i mnie swedza itd uzywal pur balsam niebieski :-D a dlaczego chcesz isc do okulisty chyba ze czegos nie doczytalam ? ja mam wade wzroku po nowym roku wybieramy sie z malym

reklama
My po krótkim spacerze bo zaczęło padać:crazy: No cóż. Troszkę przynasjmniej powietrza świeższego dostała. A my dzisiaj na wczorajszych schaboszczakach będzemy jechać:tak:

Zmywać też w rękawiczkach nie umiem. Czasami skóra po większych porządkach zaczyna mi schodzić z dłoni. No ale to nie koniec świata.

Spadam przyghotować mojej zupkę.Narazie

Do góry