reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Majóweczki 2008

slyszalyscie w Dzien Dobry TVN ze PANGA JEST NIEZDROWA!!! kaza jesc ryby a tu mowia jak wrszcie smakuje mi jakas ryba to ze jest niezdrowa:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:

Też to ogladałam. Szkoda, lubię pangę. Ale swoją drogą, czy wszystko musi być sprowadzane z Chin, Korei, Wietnamu itd? Rozumiem, że gdyby nie te tanie produkty padłaby gospodarka, ale jedzenie mogliby sobie darować.

Zauważylam że dużo jest dzieciaczków z 21 maja:-)

Rzeczywiście :-) A to są bliźnięta czy byczki? Co kalendarz to inaczej piszą. Ja obstawiłam to pierwsze

reklama
Zgadza się, że zmywarki są oszczędniejsze. Ale mnie osobiście denerwuje, że nie potrafi zmyć np talerza po wczorajszej kolacji. Może ja mam jakiegoś dziada, ale wydawało mi się, że amica jest fajną firmą

Kwiateczek no wlasnie moja Vanesska tak przymrozala czesto oko,Klaudii tez sie zdarzalo,.U Vanesski nie ma juz po tym sladu :-)
Podaj mi swoje haslo bb na gg i ja zobacze co ty masz za problem z tym suwaczkiem.Zreszta mysle ze poprostu wstawiasz nowy suwak a nie usunelas starego a mozesz pewnie miec tylko 3 suwaczki.

Załączniki

• jj.jpg
    jj.jpg
    2,6 KB · Wyświetleń: 51
Ostatnia edycja:
Cześć dziewczyny!
Nadrobiłam w końcu.
Jestem w już w domu, z teściową dalej się nie odzywamy, z mężem super.
Małej chyba wychodzą ząbki, własnie wali trzecią kupę dzisiaj, płacze jak ją kładę, ogólnie marudna się stała strasznie.

Aurelia
zdrówka dla Mikołaja, cmam nadzieję że nastąpi poprawa i jednak święta spędzicie w domu.
Dla reszty dziewczyn, dzieciątek buziaczki, napiszę jak w końcu będę miała wenę, bo coś ostatnio nie mam ochoty nawet włanczać kompa, no i mam ciągłe problemy z netem, bo teściowa się podłączyła do naszej lini. Kupiła sobie laptopa, nie wiedząc nawet jak się włancza komputer.:dry::baffled:

Dziewczyny, a czy może być problemem, jak jedna źrenica jest większa od drugiej i to przy każdym natężeniu światła?? Mówiłam o tym lekarce, ale ona jak zwykle twierdzi, że przesadzam i wszystko jest ok. Łukasz mi cały czas mówi, że to jest coś nie tak, a ja już sama nie wiem...:no:

Jeśłi chodzi o zmywarki, mamy amicę i nie wyobrażam sobie życia bez niej. W starym mieszkaniu myłam wszystko ręcznie, przez co sterta po obiedzie potrafiła nieraz kilka dni zalegać (a mieliśmy aneks kuchenny :-D). Teraz jest lajcik, garów mam na tyle, że zawsze pełna, a w rękach myję tylko buteleczki, smoczki i miseczki małej. I zawsze mi domywa, bo staram się żeby nie zaschło, tylko od razu wszystko zalewam wodą. Aha, i lepszy jest somat niż calgonit.

hej dziewczyny

co do oczka to wiecie co no ja z mezem mamy wade wzroku wiec pewnie choc nie musi adas tez bedzie mial..
jak sie urodzil mial jedno ropiejace oczko i dosc dlugo to trwalo to oczko tez jest mniejsze a drugim zas zezuje i my mamy wizyte u okulisty w styczniu bo u nas jest maly problem ale u was nie musi ale przeciez warto sprawdzic jak macie sie denerwowac...:dry::dry:

u mnie wszystko ZROBIONE super mam teraz wolny czas dla siebie i rodzinki..

Hannah dobrze ze juz ok z mezem :-) a i tesciowa w swieta pewnie zmieknie i sama reke wyciagnie ;-)

No ja niestety nie mam zmywarki,nie wiem czy mi potrzebna,no napewno by sie przydala ale nie wiem jak z ta woda ,tzn jej iloscia,bo jakbym miala i tak splukiwac talerze pod kranem i wkladac znow do zmywarki to ile tej wody?

A Klaudii pekl smoczek jak mylam i za szybko leci mleko,a innego nie chce,jutro musze koniecznie jechac kupic nowy i napewno pileuchy bo kilka razy dziennie wali kupsko i napewno mi nie starczy do soboty.

a te suwaczki to gdzie sa:sorry:bo ja juz od dawna chce zmienic ale wszystkie ktore znajduje to takie mdle:sorry:a jak klikam na Twoj to wyswietlaja sie inne,nie ma takich jak masz Ty!!!wszedzie sa te same:dry:
Właśnie na tej stronie. Jak dobrze poszukasz to znajdziesz ;-)

slyszalyscie w Dzien Dobry TVN ze PANGA JEST NIEZDROWA!!! kaza jesc ryby a tu mowia jak wrszcie smakuje mi jakas ryba to ze jest niezdrowa:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:
A co dokładnie mówili o tych rybach? dlaczego nie nalezy ich jeść? czy to kwestia mikrobiologiczna, czy metali ciężkich czy jeszcze coś innego?

Muszę kupić jeszcze pieluchy, bo na święta zabraknie, a w carrefourze były ostatnio wszystkie rozmiary tylko nie 3.
Miłego dnia Wam życzę!
Jak kiedyś była promocja w realu pampersów to były wszystkie rozmiarówki oprócz 4-rek :crazy:. Na święta mam zapas - huggiesy i pampersy :-)

Ja jestem z Katosów, ale w ogóle się nie utożsamiam z tym miastem, ponieważ jestem z gór, tu przyjechałam na studia i zostałam dla męża :-(
Mój mąż to Katowiczanin, zresztą tam pracuje. Ja pracuję w Chorzowie.
W jakich rejonach mieszkasz?

Ja sprzątam łazienkę i wc w rękawiczkach, zmywam gołymi rękami w Ludwiku.

Hanah mąż się stęsknił za Wami?

Mała się obudziła, idę jej dać owocki.

oj co do kup Iwonko to znam problem przez idace zabki Adasia to bardzo szybko mi zniknela paczka pampersow gigant pack Pampersa szok ale robil mi po 6 kup na dzien i do tego przynajmniej 3 wylewaly mu sie pod pachy a szczegolnie te ktore robil na siedzaco:baffled::baffled::baffled::baffled:

teraz maz sie z nim kapie pewnie beda sie moczyc z godzine :-D:-D:-D:-D:-D ale mnie dzis zezloscil ja zasowam sprzatam dzieckiem sie zajmuje gotoje a ten przyszedl i moze z 15 min dziecku poswiecil a reszte przed komputerem spedzil:angry::angry::angry::angry:

reklama
joanna= mowili ze te ryby sa karmione jakimis przyspieszaczami i nie rosna naturalnie dlatego tez przez to nie ma w nich kwasow Omega3 :dry::dry::dry: i tyle bialka nie ma co w normalnych rybach :baffled::baffled::baffled: ale oni zawsze cos wynajda:wściekła/y::wściekła/y: jak ja wcale ryb nie jem bo sie zrazilam osciami i raczej nie przepadam a zmuszac sie nie bede... to teraz jak ta ryba mi posmakowala to cos takiego:angry::angry::angry:

Do góry