reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Majóweczki 2008

Uff posprzatalam lazienke! Jestem zadowolona,tzn tylko podloge umyc zostalo ale to juz przelece wszystkie jutro lub w srode rano. A jutro rano biore sie za gotowanie bigosiku.

Ide teraz ja dac obiadek Klaudii bo sie obudzila,potem jeszcze bede smazyc mielone bo termin przuydatnosci sie zbliza wiec ttrzeba je skonsumowac z buraczkami i ziemniaczakmi ale to juz kolo 17ej jak R do domu wroci.

Ostatnia edycja:
reklama
dziubek mi po kazdym zmywaniu schodzila:szok::szok:mama az sie wystraszyla i kazal mi zostawic:confused::confused:
Wiki chcialam bo Konradek tak jak by mial jedno oczko mniejsze a gdzies czytalam ze to moze byc wad:baffled:Zwazywszy ze mojej rodzinie caly gatunek meski ma okulary chcialam sprawdzic i jedo ale coz:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:nie moge:no::no:tak tu jest :-:)-(
iwonka ja jutro zamierzam robic wszystko jeszce nie wiem jak ale taki zamiar.Dzis juz nie mam sily jeszcze zupke mu przypalilam i musialam dac sloiczek:baffled:ale po ciezkim bolu zjadl:tak:teraz robie zupke drugi raz,dam mu pozniej;-)wiec lepiej zebym sie juz dzis nie brala za gotowanie:no::no::baffled:

Kwiateczek ze co ma mniejsze,zrenice czy wydaje ci sie ogolnie ze jest mniejsze ? Vanesska od Malego miala jedno oko jakby przymrozeone ale juz dawno sladu pop tym nie widac.Jak znajde zdjecia to ci pokaze.

kwiateczek pisala o tym kiedys kamilka ze Adas tak ma i wlasnie wiele dziewczyn mowilo ze jej dzieci starsze mialy tak i wszystko ok tak ze nie martw sie :tak: bedzie dobrze

Witam nową mamusię. Skąd jesteś dokładnie? Jesteśmy z jednego województwa :tak:

Ja jestem z Katosów, ale w ogóle się nie utożsamiam z tym miastem, ponieważ jestem z gór, tu przyjechałam na studia i zostałam dla męża :-(

Ja do sprzątania używam rękawiczek, bo nienawidzę mieć potem suchych rąk. Bleee. Nigdy nie zmywałam w rękawiczkach, teraz mamy zmywarkę, więc problem z głowy. Chociaż jeśli któraś z was zastanawia się nad kupnem zmywarki - nie polecam. Chyba że jakaś full wypas, bo ta moja czasem jak pozmywa, to trzeba poprawiać, choć filtry czyszczę codziennie. W zasadzie to mój chłop uwziął się na zmywarkę, ja tam lubię zmywać :tak:

Kwiateczek, będzie dobrze, uszy do góry

Wiki dzieki,w sumie tak bardzo sie nie martwie bo nie zezuje i ma (jak nam sie wydaje )bardzo dobry wzrok:tak::tak:To chyba po tacie:dry:G to widzi prawie z kilometra:szok::szok:bez kitu ja mam dobry wzrok ale czasem jak idziemy lub idziemy to on cos czyta a ja nie widze ze wogole cos jest napisane:szok::szok::szok:Jechalismy ostatnio autem i samochod przed nami byl dosc daleko,ja nie widzialam rejestracji a on mi powiedzial ,przyspieszyl i mial racje:dry::dry:nie cierpie jak ma racje:no::dry:
Wczoraj bylam w lazience a maly byl ok 5m ode mnie,nic nie mowilam tylko zrobilam glupia mine a on sie cieszyl:-D:-D czyli jest dobrze:-)

Shanta wlsanie mialam zapytac o zmywarke:-D:-D w sumie nigdy nie myslalm o niej bo tyle co brudzimy to raczej nie nadaje sie do zmywarki(ja i G) a raczej wypadaloby ja zapelnic a nie wkladac 2 talerze,2 szklanki itd:sorry:A Tobie on taka potrzebna ze maz sie uparl by ja kupic??:-)
mYSLALAM ZE ZMYWARKI UMYJA DOBRZE NACZYNIA:rofl2::confused:

reklama
Do góry