reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Majóweczki 2008

Beatko sprobuj jeszcze moze cos zle zrobilas:rofl2:ja to chyba kilka dni sie meczylam i wkoncu jedna z mam za mnie zrobila ale ja to jestem wyjatek bo komp to dla mnie czarna magia:rofl2::rofl2::baffled:mimo ze mamy net juz prawie 3 lata ja nadal tylko umie wejsc na gg,nk skyp i bb:-D:-D:-D:-DZreszta nic wiecej nie potrzebuje:happy:i tak nie mam czasu:tak:Apropo porodu to meczylas sie 10 dni po mnie:tak::tak::tak:
Joanna masz nowe fajne suwaczki:tak:;-):blink:

reklama
Witam majoweczki.U mnie znow buro i ciemno i wietrznie.ide zaraz zrobic sniadanko i umyc wlosy.

Marlene z okazji rocznicy slubu skladam najserdeczniejsze zyczenia!!!!
125.gif

hej dziewczyny
a dzis ja pierwsza
heh no moj mlody juz dyskutuje od 8 rano ale eureka przespalismy cala noc...:-):-):-) tak wogole to dzis znow mam troche roboty..

slyszalyscie w Dzien Dobry TVN ze PANGA JEST NIEZDROWA!!! kaza jesc ryby a tu mowia jak wrszcie smakuje mi jakas ryba to ze jest niezdrowa:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:

Witajcie.
Miałam dziś całkiem przespaną noc, bo Iga poszła spać po 20, a obudziła się dopiero o 5.50. Dałam prawie pustego już cyca i spała do 8.15 :tak:
Muszę kupić jeszcze pieluchy, bo na święta zabraknie, a w carrefourze były ostatnio wszystkie rozmiary tylko nie 3.
Miłego dnia Wam życzę!

Witajcie
Ja spijam kawcie a maly drepta teraz to jest najlepsza zabawa usiadlam i chcialam mu pokazac ze mozna klocek na klocek a gdzie tam ugryzl wyrzucil i drepta sobie w kolko choinka go przestala interesowac najgorsze ze mamy terakote i jak przyfasolil glowa to dostal zakaza wjazdu poza pokoj ..ogolnie wchodzi tam gdzie nie moze np pod fotele za klockami w worku ale jak juz wyciagnelam nie byly takie fajne :-p

Kamilka nie gniewaj sie ale nasze dzieci to cfaniaczki nam jakis czas temu sie buntowal zeby sam zasypial ale sie nie dalismy, on plakal a my smoka buzi i spowrotem na poduszke troszke piciu marudzil zaczynal plakac na maksa znowu ja do pokoju na poduszke itd itd.... bylismy padniety on tez i wkoncu zasypial i c dzien to krocej to trwalo wiec jednym slowem daliscie sie malemu terroryscie acha ja to jak sie kreci poglaszcze po glowce podrapie po pleckach przytule policzkiem ale nie wyciagam go zeby na rekach usypiac

Marlene wszystkiego najlepszego z okazji rocznicy ślubu :-)

jo-anna-on niezle z ta choinka nasz miala stac na stoliku ale niee da rady bo siea sufitu taka maz nam sprawil tez mamy zywa i jestesmy przeszczesliwi i codziennie o tym mowimy jak male dzieci hehe bo to pierwsza "nasza" choinka jak mieszkalismy w 3miescie nie mielismy choinki bo nie blo miejsca a i swieta u rodzicow :dry:

Iwonka hehe u nas tez ciemno buro i tez wieje i tez zaraz ide myc wlosy .. co do palucha sasiadki cora ma 3 letnia i ta ciumka kciuka a druga reka tak przykrywa zeby nikt nie widzial

shanta bo oni chyba wiedza ze rodzice to dla dzieci wszystko zrobia nawet przyklad ubranek wozkow itd my zq wyprawke malego chyba samochod bysmy kupili :confused: ja poczekam i bede mu dawac buleczki i rogale bo swietnie sobie radzi​

reklama
Witam

Ale się rozpisałyście. Ja raczej w Sylwestra nie zajrrzę bo będę balować. No ale w Nowy Rok napewno :tak:

Ja mojej malej dawałam już chlebek i tak jak u Wiktorii ładnie go gryzie mimo iż ząbków nie ma. Daję jednak go rzadko bo na chlebek przyjdzie jeszcze czas:tak:

Dziękujemy za życzenia i składamy spóźnione życzenia 7 miesięczniakom:tak:
Zauważylam że dużo jest dzieciaczków z 21 maja:-)

Marlene - kolejnych szczęśliwych lat ze swoją 2 połówką:-)

U nas choinka ubranawczoraj. Mała zachwycona światełkami.

Do góry