reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Majóweczki 2008

Iwonka ja wcale nie nosilam go usypiajac nie wiem co mu sie stalo poprostu musi miec mnie blisko moze jakis dziwny okres mu wszedl... zawsze slicznie usypial w lozeczku wykapalam go dalam butle kladalam i bylo fik i spal...

dlatego strasznie mnie meczy ostatnio...

a tak wogole to chyba cos z sercem dzieje .. slabne kreci mi sie w glowie czasem czuje ze bije w caly swiat i strasznie slabne..

reklama
W imieniu Dominiczka dziękuję, za życzenia.

Przesyłam życzenia też dla reszty 7 miesięczniaków

Zosi
Zuzi
i Michałka

Spoko Aniusia. :-) Ta Rozalka to w noweli "Antek" była do pieca wsadzona. Bidna.

Ja oczywiście w imieniu swoim i Amelki przesyłam całuski i najlepsze życzenia dla pozostałych solenizantów

Zyczonka dla wszystkich solenizantów!!!
a tak a propo chrupek - znalazłam w sklepie cisteczka z HIPPA, bardzo fajne i w miarę bezpieczne. Rozpływaja się w buzi a nie tworzą kruszki którymi maluchy mogły by sie zakrztusić. Fajnie pomagaja w cwiczeniu umiejetności wkładania jedzonka do buzi. No i są przeznaczone dla dzieciaczków po 7 miesiacu.

Noooooo coż niezła reklama mi wyszła;-)

reklama
Beata, patrzyłam na te wszystkie miśkopty i hipolitki, ale nie należą one do najtańszych niestety... Kurcze, w ogóle te wszystkie firmy przeginają z zarabianiem na maluszkach. to tak na marginesie.

Do góry