reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Majóweczki 2008

Kangurka oj wiem jak to jest ze skretem. Kazda minuta sie liczy. Mam nadzieje, ze Giga czuje sie lepiej.

Szopek nie sadzilam,ze Kevina puszczali az 29 razy :szok:

A ja siedze w domu :-(.Najchetniej zostawilabym wszystkich i wszystko i gdzies wyjechala odpoczac chociaz na kilka dni.Ale niestety nie ma takiej mozliwosci :-:)wściekła/y:

Ania wlasnie dobiera sie do klatki siersciuchow.Chce odczepic ich poidelko.
Wczoraj integrowala sie z psem.Gdy lezal obok niej to go polizala po grzbiecie a pozniej pociagnela go za wlosy. Jak tylko widzi psa to glosno sie smieje.

reklama
Wpadłąm tylko na chwile przywitać sie Jutro wielki dzień nasza przeprowadzka :-) no i też dlatego nie mam za bardzo czasu żeby normalnie z wami funkcjonować Od środy kończymy te wykończenia sprzatamy i jeżdzimy po pozostale potrzebne rzeczy Zuzke podrzucamy do mojej mamy tylko to jest daleko to nam schodzi ale już jutro mam nadzieje ze bedziemy tam spali :tak:

Poza tym trzymam kciuki za chorutkie dzieciaczki i mam nadzieje ze z Mikołajkiem coraz lepiej

Kathy współczuje i może to juz niedługo

Kończe bo musimy wracać do jeszcze starego domu

Szopek wszystkiego najlepszego dla Dominiczka z okazji 7 miesiecy :-)
1098149yoctjzuo2r.gif

wszystkiego najlepsze dla
Dominika
:tak::tak::biggrin2:
Aurelia trzymaj sie kochana.Moze jeszcze sie polepszy i wrocicie do domu:tak::tak:
Shanta to mamy cos wspolnego bo ja tez w ciazy nie sapalam w ogole:no::no:pozniej kolka 2 mies a teraz jakbym moglas to zeby:wściekła/y::wściekła/y:Sporadycznie uda mi siue przespac 3-4 godz nie budzac sie:baffled:
Ja mialam robic jutro pierogi ale zapomnialam ze jedziemy do pediatry z oczkami.Moze wysle nas do okulisty chociaz juz wiem ze nie:no::no:ale i tak umowie sie prosto,sami i bez laski.Musze tylko zadzwonic do bratowej gdzie to bylo:tak:

Zapomnialam dodac ze wlasnie wrocilam ze szpitala:no:bylam z koleazanka i jej rocznym synkiem.Biedaczek ma mokry kaszel i katar i do tego dostal goraczke:dry:Zeby ja zbic rozebrali dziecko do pampersa i otworzyli kilka okien:szok::szok:i wiecie ze zaczela spadac:szok::szok:a i byl jeszcze wentylator:szok:nie wiem w sumie po co juz:no:biedny jest taki slaby.

Jej dziewczyny nie bylo mnie nie mialam czasu musialam prace dopisac Adasko teraz zajmuje mi duzo czasu w dodatku porzadki i hgotowanie padam na pysk:-:)-:)-(

A ostatnio Adas upodobal sobie usypianie na rekach :-:)-( musi sobie polozyc reke na cycu i noge zazucic na mnie zeby usnac a jak go proboje wlozyc do lozeczka zanim zasnie to zaczyna tak plakac az sie zanosi:zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y: w dodatku jak tak dzisiaj plakal nam co chwile strasznie byl marudny to przyszla sasiadka czy muy sie nad dzieckiem nie znecamy:baffled::baffled::baffled::angry::angry::angry::angry: oszalala ale wytlumaczylam jej ze nie wychodza mu zeby i sama moze wejsc na kawe to sobie zobaczy dla pewnosci:dry::dry::dry:
tyle przynajmniej wiem ze mam sasiadow spoko :blink::blink::blink:

Moj maz robi wlasnie salatke warzywna a w srode bedzie robil z gyrosa:-):-) ja pieke miesko do chlebka i w sumie to tyle zrobie jeszcze jajka faszerowane i tyle bo swieta w rozjazdach...

Kamilko wspolczuje tego noszenia i wogole.....

A moje kurczaki spia,nawet i starsza padla,ale to chyba od tancow wywijancow jakie odprawialysmy we trzy :-) A Klaudia sie rechotala jak nie wiem przy tym .

reklama
Kwiateczek, rzeczywiście niezła metoda. Pewnie Rozalkę też na trzy zdrowaśki wsadziliby do pieca.

Kamilka, ja małą też muszę nosić. Jak wychodziły jej ząbki miała katar, żeby jej pomóc zasnąć nosiłam ją na rękach i mam. Przyzwyczaiła się za bardzo.

Do góry