reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Majóweczki 2008

Witam was !
Dzis moja córa pobiła rekord -dała nam pospać aż 1,5 h a cała noc ryczała :szok::szok::szok::szok::szok::szok::szok::szok::szok::szok::szok::szok:Nie życze wam:no::no::no::no:tego.....
Zeba jej ida jak nic a pytanie jest jedno z góry czy z dołu bo nic nie widac ,a jak nic nie widac tzn.,że nie pośpimy jeszce kilka nocy :szok::szok::szok:A cóż sie przejmowac i tak 7 mcy nie spimy ze wzgledu na kolki ,które napewnien czas po podaniu debridatu puściły i dały pospać jak teraz IDĄ ZĘBY buuuuuuuuuuuuuuu.Jak sie nie zastrzele wczesniej to zamienie sie w MATKĘ ZOMBIE:szok:
Nie moge już A wstał wczesniej bo i po co leżeć jak ona i tak ryczy a ja leżałam i slyszałam mając zamkniete oczy jak płacze:-:)-:)-:)-(Nie moge już nie moge .....Nic jej nie oomogło nawet paracetamol podaliśmy i troszke żelem ale tylko chwilowo pomogło....Na cyca nie zawsze chciała spojrzec ale troszkę sie uspokojała ale ileż można???????????:confused::confused::confused::confused:
Człowiek chyba znieie wszytsko byle by miał co jeść:dry::baffled:

Teraz A z małym poszli z "wrzaskunem" na spacer:-p
A ja dopiero jadłam sniadanie i was czytam....
Iwonka chciało ci się tyle pisać???:szok:
Ale się uśmiałam:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D

Skórkę od chleba można dopiero podać ok.10 miesiąca :tak:tak samo jak pszenne pieczywo:tak:czy bułeczkę.

Dzis idziemy zobaczyć maleństwo kuzynki-synka urodziła 4 grudnia pisałam wam miała cesarke .

Pogoda u nas jako tako ,chmury,słońce i wieje:angry::angry::angry:Cała noc wiało:angry::angry:W wentylacji aż huczało:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::szok:

Dobra pora na kawe tyle,że nie mam ani grama a
A nie wziął tel:wściekła/y::wściekła/y:

reklama
Kangurka bardzo współczuje z powodu choroby pieska. Trzymam kciuki za wyzdrowienie psiny.:tak:
Iwonka dowcipy o mężczyznach suuuuper:-D
A u Miśka przeziębienia ciąg dalszy. Ale przynajmniej w nocy mi ładnie pospał. Pogoda u nas straszna. Ciemno za oknami jakby miał być zaraz wieczór. R pojechał po zakupy bo w lodówce tylko światło, a nie ma go już 2 godzininy. Uroki przedświąteczne:tak:. Uciekam robić jakiś obiad. Miłego dnia.

Witam
Dziewczyny dostalam smska do Aurelki,u Mikolajka pogorszenie :-( nie wyjda na swieta,nic nie je nie pije,jest pod kroplowkami. :-(
Kathy nie ja tego nie pisalam,tylko skopiowalam z meila i wkleilam tutaj ;-)

panna migotka o masz a my juz nawet zupek nie miksujemy tylko widelcem rozdziabie i "gryzie" jakby mial zeby.. ostatnio wlasnie dalam mu kawalek bulki i szok myslalam ze bedzie slinil a on rwal kawaleczki i normalnie zul
acha zupki w kawalatku chetniej zajada niz papy jednolite zjada chetniej i wiecej a zeba ani jednego :szok: acha pieczywo w dziewiatym mc jak zobaczylam co wyprawia z bula to napewno bedzie dostalwal regolarnie za jakis czas

Iwonka niewiem co napisac ... zeby tylko bylo dobrze i mam nadzieje ze to chwilowe

Aż mi serce stanęło jak przeczytałam Iwonka twój post. Jak wcześniej pisałam, już od jakiegoś czasu was sobie podczytywałam i trochę zdążyłam was poznać, chyba dlatego też to przeżywam. Zresztą każdego chorego dzieciaczka szkoda. Biedny mały :sad:

Kathy, przerąbane masz z tym snem. Moja mała też daje nam w kość, budzi się po kilka razy w nocy, w dzień śpi dwa razy po 20-30 minut, więc od 7 miesięcy też nie przesypiam nocy. Nawet dłużej, bo w czasie ciąży cierpiałam na bezsenność :-( Ale przynajmniej mycha nie miała kolek, a zęby na razie - odpukać - wyszły bez większego halo

Hej co tak pusciutko? Pewnie wiekszosc szykuje na swieta wszystko:-) My bylismy w Carrefour kupilam dwie zabawki ,jedna dla Klaudii a druga dla kolezanki synka,bylo 30% taniej.Choinke w koncu tez ubralismy :-) a porzadki hmmm jeszcze nie zrobione ale to we wtorek mam zamiar lazienke przeleciec i tak wiecej juz nic nie robie.

Iwonka ja tam sprzatam na bierzaco w miare i tez przelece w sumie we wtorek w wigilie u moich rodzicow dalej chyba tez jedzenia dla nas dwoch duzo nie robie zrobie u rodzicow i wezmiemy sobie cos tam w pojemniczkach ale czuje ze wrocimy po swietach

No ja tez nic konkretnego nie robie do jedzenia,zrobie tylko bigosik i upeike miesko na kanapeczki i to wszystko.Wigilie i piewrwszy dziej swiat bedziemy u tesciow,dostaniemy tez walowke na wynos wiec nie ma co,bo jedzenie sie zmarnuje.

Biedne maleństwo :-(. Aurelia życzę dużo siły i dla Ciebie i dla synka.

Ja też jeszcze muszę przelecieć chałupkę, ale to tak trochę jutro i trochę we wtorek, ale nie szaleję. Brakuje mi zapału, choć święta uwielbiam.:tak:
Do moich zadań kulinarnych należeć będzie upieczenie 2 ciast, a do R uwędzenie mięsa. To wszystko. Resztę zrobi teściowa.:-) Zresztą my też wyjeżdżamy pierwszego dnia świąt do rodzinki z mojej strony.

reklama
Smutne wieści od Aurelii. Tak sobie dziś rano myślałam właśnie o tym, ze na szczęście na święta wyjdzie do domku a tu taki klops. Aurelia trzymaj się.
Trudno mi nawet cokolwiek napisać mądrego :-(

Jeśli chodzi o Kevina samego gdziekolwiek to : "Kevina samego w domu" i "Kevina samego w Nowym Jorku" w ciągu ostatnich dziesięciu lat oglądaliśmy łącznie aż 29 razy."
Nie rozumiem jak robią te programy typu Fabryka Gwiazd czy Jak Oni śpiewają to niech nagrają program z kolędami i mają hit na Wigilię.Mogą go potem męczyć z 3 sezony.

Do góry