reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Majóweczki 2008

Witam,

Moje dwa mopsy śpią. A ja mam chwilkę relaxu przy kawce. Ja oglądałam ten program o wędlinach. Fuj,fuj fuj. Dla małej na kanapkibęde piekła mięsko albo wędzone od tescia lub moich rodziców będę brać. No oczywiście pewnie czasami cos kupię ale w sklepie w którym jest duzy ruch i wędlina non stop schodzi. Mam taki niedaleko siebie i tam tylko kupuje. Raz kupiłam wedlinę w stokrotce to na drugi dzień śmierdziała :wściekła/y::szok:i wylądowała w koszu. Już więcej w tam nie kupię nic z mięsa.

Ha-NN-aH - slicznie wyszedł pokoik. Ten kwiatuszek jest przecudowny:tak:

A moja mała sprciara pełza do tyłu tak jak pisałam ale jak czegoś bardzo chce to ładnie do przodu idzie. Wczoraj smigała do przodu za pilotem, a potem za centymetrem:tak:Zwykłezabawki ja już nudzą. Zastanwiam się co dzieci widzą w tych pilotach:confused:

Spóxnione życzenia dla Adasia:tak:

reklama
U nas ulubiona zabawka to zyrafka z karuzeli ktora jest przy lozeczku:tak:juz sie ledwo przyczepia bo ciagle jest zrywana:-D:-D a poza tym t wszystko co na drodze:-D:-D:-D
A my w koncu sami:-) od wczoraj od rana mamy gosci:dry:jedni wchodzili drudzy wychodzili,nie spodziewalam sie tylu.Moj brat i reszta plus 4 osoby)wlasnie pojechaly:-) taka nie spodziewana wizyta nocna:baffled:caly czas na nogach jestem taka zmeczona a spalam jeszcze 4 godz bo reszta troche balowala a o 24ej poszli na disco:-)ja zostalam z bratowa ktora zalila mi sie do 2 giej w nocy:no:pozniejh kilka razy wstawalam bo maly i ogolnie o 8 maly sie obudzil:dry:
Uciekam sie wykapac i spac,uff marze o tym...:slodkich snow:-)

No to faktycznie masz prawo byc zmeczona.
Ja pisalam teraz caly czas na gg z moja mama,uf kilka godzin pisac to szok.
Boli mnie kregoslup i tez zaraz sie klade.

Hej

Hannah super te kwiatki naprawdę ladnie, bedziecie mieli teraz jeden pokoik więcej

Adaś też ciągle tylko pilot w ogóle ostatnio ciągle marudzenie, nic nie można zrobić, ciągle trzeba być z nim, już dziś nerwowo wysiadalam.

wiecie zadalam pyt na wątku o wózkach proszę odpowiedzcie za bardzo nie wiem co robic, dzięki z góry

najlepsze (spóźnione) życzenia na Adasia z okazji 7 mies

Witam.

Ja po sniadanku. Mała też. Dzisiaj wstałyśmy dopiero o 8 i cyce mi mało co nie rozwaliło tyle się w nich mleka nazbierało.

Miłego poniedziałku :tak:

Witam z rana, jak zwykle o tej porze w pracy...u nas dziś szaro, buro i jeszcze wiatr taki zimny wieje brrrrrrr..chcę już wiosnę...:tak:
ha-ann-ah szkoda, że mieszkasz tak daleko , bo miałabyś więcej zamówień na malowanie pokoi:tak::tak::tak: nie dość, że świetne pomysły, to jeszcze fachowe wykonanie....
jeśli chodzi o pocztę i listonoszy, to nie miałam z nimi żadnych problemów, gorzej jeśli chodzi o kurierów GLS - Ci to potrafią nerwa ruszyć....któregoś razu kupiliśmy coś na allegro i pech chciał, że przesyłka była właśnie kurierem...ja do tamtego momentu myślałam, że jak sie pisze nr telefonu na przesyłce to właśnie po to, żeby skontaktować się z adresatom, na wypadek jakby nie było nikogo w domu, ale okazało się że źle myślałam - ja naiwna...bo gość nie dość, że nie zadzwonił, to nawet nie wszedł na II piętro, żeby sprawdzić czy może ktoś jednak jest w domu, tylko od razu w skrzynce zostawił awizo i jak ja sie do niego dodzwoniłam, to łaskawie poinformował , że teraz to sobie paczkę mogę w Lublinie odebrać :wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y: i paczka tak sobie jeździła 2 dni...
a my w sobotę wędziliśmy kiełbaskę własnej roboty - pierwszy raz mój R robił i wszyscy, którzy próbowali byli zachwyceni...dzisiaj pora na szyneczki :-):-):-)

My też wqędzić będziemy ale w nastepnym tygodniu. Ja w sobote okna pomyłam a dzisiaj postaram się firanki poprasowac. Nielubię tego no ale takie gołe okna to mnie dobijają. Trzeba się pomęczyć troszkę:tak:

reklama
Witam po dwudniowej przerwie:-)
SPÓŹNIONE ŻYCZENIA MIKOŁAJKOWE ORAZ BUZIAKI DLA ADASIA:-):-):-)
Ja mimo branego antybiotyku jakoś dalej czuję sie tak samo (juz 4 dzień biorę)
Dalej nos zawalony,ból głowy i kaszel niesamowity...
Dziś z mała musżę na kontrolę ,bo wczoraj skończyła antybiotyk .ale ja nie bardzo u niej poprawę widzę:no:czasem jeszce kicha i jakoś tak nosem ciąga -ale kataru nie widać:no::no::no:raczej tak charczy jej w nosku no nie wiem jak napisać:confused:
Pozatym siedzimy ciągle w domu i nie wychodzimy,ja nie mam siły schodzić z wózkiem bo mnie gorzej rozłożyło i małej tez bardzo kazała wychodzić .
Zobaczymy co bedzie po dzisiejszej wizycie.
No i z powodu mego złego samopoczucia też nie pisałam bo nie miałam siły:-:)-:)-(

I coś mi sie tak wydaje,że Amelka lu Dotkass chora bo nie pisze z nami jakiś czas już......:no::no::no::szok:
Albo czasu nie ma.......:confused:

U nas tez pilot jest nr 1. Ulubiona zabawka..Interesuje ja tez bardzo telefon kom.

No to waidomo co dzieciom kupić w prezencie pilota lub telefon zabawkowy hehe:-D:tak::tak::tak:Najlepsza zabawka:-p

Do góry