reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Majóweczki 2008

reklama
doczytałam uff

wszystkim Mikołajom no i Adasiowi wszystkiego dobrego!

Okropieństwo z tym myciem mięsa, jak w ogóle mają sumienie to robić

Coś jeszcze chciałam napisać, ale tradycyjnie zapomniałam :zawstydzona/y:

Hannah super pokoik:-)a program tak czekalam i zapomnialam:no:musze poszukac na onecie ale to juz jutro:tak:u nas goscie wiec ja tylko na chwilke nadrobic chcialam:-)jutro wieczorkiem bede wolna pozdrawiamy:-);-)

witam niedzielnie
Hannah super Ci ten pokoik wyszedł... bomba!

Już wiem co chciałam wczoraj napisać...
Chciałam w obronę wziąć listonoszy... Jeśli chodzi o paczki to do paczek przeznaczony jest ktoś inny nie listonosz, bynajmniej tak jest we wrocławiu. A co do strajków to dziwicie się? Wiecie ile taki listonosz zarabia? Około 1100-1200... Od 8 w pracy cop 3 tyg od 6:30 (jesli mają zmianę dzielącą) i muszą byc w tej pracy dopóki nie rozniosa wszystkiego... czasem jest to 8h a czasem i 12. Słonce, deszcz a oni w tej pracy są...torby które zabierają wcale nie sa ważone i zawsze przewyższają norme i to o sporo... nie mogą wpisywac sobie nadgodzin bo mają wtedy pozamiatane. Kierownictwo się nimi w ogóle nie przejmuje Wiem co mówie, bo mój mąż listonoszem jest i widze jaki zjechany do domu przychodzi... Byhwają i lżejsze dni, ale to można na palcach policzyć ile takich dni jest...

Witam
Na wstępie Wszystkiego najlepszego dla Jubilatów wczorajszych i dzisiejszych.
Przepraszam, że nie przeglądam suwaczków i ze tak zbiorowo, ale ledwo żyję.
Miałyśmy w piątek szczepionkę przeciw pneumokokom. Jeszcze tak źle nie było: płacz, pojękiwania i to dwie noce z rzędu.
Teraz leży w kojcu, piszczy jakbym ją ze skóry obdzierała (jak nic śpiewaczką operową będzie:-)) i ćwiczy raczkowanie.
miłego dnia

Witajcie. Nawet nie bardzo mogę Was poczytać, bo mąż okupuje już od tygodnia komputer (pisze pracę, więc nie mam serca go przeganiać). Spóźnione życzenia dla małych Mikołajów :-) Buziaczki.

Hej laseczki :-) Moja Klaudia dopiero poszla spac na drzemke wiec i lece robic chinszczyzne.
Panna Migotka super ze malzon sie zmobilizowal :-)

Witam sie szybciutko:-)u nas gosci ciag dalszy:tak:
Cosmolady ja Cie rozumie.przez pewien czas pracowalam jakby listonosz:tak:w naszym urzedzie gminy:no:mialam listy ale za potwierdzeniem odbiotu:tak:najgorsze jak nie chca wziasc a ty znow musisz isc:no:inne zasady niz poczta:tak: przez 4 mie bylam sama na cala gmine to byl koszmar:no:za 560 zl:angry::angry: musialam jezdzic rowerem tyle km nigdy wiecej:no::no: pozniej okazalo sie ze jestem w ciazy i nkogo nie zatrudnili mi do pomocy:no: i stalo sie-zima,rower,mroz:no::angry: dlatego nie moge czytac jak ludzie pisza na temat emigrantow.jak ich wyzywaja ale kazdy mial jakis powod zeby wujechac,ja tez:angry::angry:
Listonosze maja ciezko ale nie wszyscy so solidni:no:
U nas cieplo sie zapowiada wiec nie dlugo na space:-)milego dnia

reklama
Do góry