reklama
jo-anna-on
Pindory i godody
Hannah super ten pokój, podoba misie .
Piszesz o tych delikatesach w Warszawie? Okropieństwo, szczególnie te kurczaczki w WC przy otwartym kibelku .Wlasnie ogladnelam program Uwaga o myciu wedlin w sklepach.Fuj fuj fuj bleee
kwiateczek
majowa mama `08
Hannah super pokoik:-)a program tak czekalam i zapomnialammusze poszukac na onecie ale to juz jutrou nas goscie wiec ja tylko na chwilke nadrobic chcialam:-)jutro wieczorkiem bede wolna pozdrawiamy:-);-)
witam niedzielnie
Hannah super Ci ten pokoik wyszedł... bomba!
Już wiem co chciałam wczoraj napisać...
Chciałam w obronę wziąć listonoszy... Jeśli chodzi o paczki to do paczek przeznaczony jest ktoś inny nie listonosz, bynajmniej tak jest we wrocławiu. A co do strajków to dziwicie się? Wiecie ile taki listonosz zarabia? Około 1100-1200... Od 8 w pracy cop 3 tyg od 6:30 (jesli mają zmianę dzielącą) i muszą byc w tej pracy dopóki nie rozniosa wszystkiego... czasem jest to 8h a czasem i 12. Słonce, deszcz a oni w tej pracy są...torby które zabierają wcale nie sa ważone i zawsze przewyższają norme i to o sporo... nie mogą wpisywac sobie nadgodzin bo mają wtedy pozamiatane. Kierownictwo się nimi w ogóle nie przejmuje Wiem co mówie, bo mój mąż listonoszem jest i widze jaki zjechany do domu przychodzi... Byhwają i lżejsze dni, ale to można na palcach policzyć ile takich dni jest...
Hannah super Ci ten pokoik wyszedł... bomba!
Już wiem co chciałam wczoraj napisać...
Chciałam w obronę wziąć listonoszy... Jeśli chodzi o paczki to do paczek przeznaczony jest ktoś inny nie listonosz, bynajmniej tak jest we wrocławiu. A co do strajków to dziwicie się? Wiecie ile taki listonosz zarabia? Około 1100-1200... Od 8 w pracy cop 3 tyg od 6:30 (jesli mają zmianę dzielącą) i muszą byc w tej pracy dopóki nie rozniosa wszystkiego... czasem jest to 8h a czasem i 12. Słonce, deszcz a oni w tej pracy są...torby które zabierają wcale nie sa ważone i zawsze przewyższają norme i to o sporo... nie mogą wpisywac sobie nadgodzin bo mają wtedy pozamiatane. Kierownictwo się nimi w ogóle nie przejmuje Wiem co mówie, bo mój mąż listonoszem jest i widze jaki zjechany do domu przychodzi... Byhwają i lżejsze dni, ale to można na palcach policzyć ile takich dni jest...
Witam
Na wstępie Wszystkiego najlepszego dla Jubilatów wczorajszych i dzisiejszych.
Przepraszam, że nie przeglądam suwaczków i ze tak zbiorowo, ale ledwo żyję.
Miałyśmy w piątek szczepionkę przeciw pneumokokom. Jeszcze tak źle nie było: płacz, pojękiwania i to dwie noce z rzędu.
Teraz leży w kojcu, piszczy jakbym ją ze skóry obdzierała (jak nic śpiewaczką operową będzie:-)) i ćwiczy raczkowanie.
miłego dnia
Na wstępie Wszystkiego najlepszego dla Jubilatów wczorajszych i dzisiejszych.
Przepraszam, że nie przeglądam suwaczków i ze tak zbiorowo, ale ledwo żyję.
Miałyśmy w piątek szczepionkę przeciw pneumokokom. Jeszcze tak źle nie było: płacz, pojękiwania i to dwie noce z rzędu.
Teraz leży w kojcu, piszczy jakbym ją ze skóry obdzierała (jak nic śpiewaczką operową będzie:-)) i ćwiczy raczkowanie.
miłego dnia
panna_migotka
Mama Igusi/Majowe Mamy'08
Witajcie. Nawet nie bardzo mogę Was poczytać, bo mąż okupuje już od tygodnia komputer (pisze pracę, więc nie mam serca go przeganiać). Spóźnione życzenia dla małych Mikołajów :-) Buziaczki.
iwonka2006
Szczesliwa mamusia!
Hej laseczki :-) Moja Klaudia dopiero poszla spac na drzemke wiec i lece robic chinszczyzne.
Panna Migotka super ze malzon sie zmobilizowal :-)
Panna Migotka super ze malzon sie zmobilizowal :-)
kwiateczek
majowa mama `08
Witam sie szybciutko:-)u nas gosci ciag dalszy
Cosmolady ja Cie rozumie.przez pewien czas pracowalam jakby listonoszw naszym urzedzie gminymialam listy ale za potwierdzeniem odbiotunajgorsze jak nie chca wziasc a ty znow musisz iscinne zasady niz poczta przez 4 mie bylam sama na cala gmine to byl koszmarza 560 zl musialam jezdzic rowerem tyle km nigdy wiecej pozniej okazalo sie ze jestem w ciazy i nkogo nie zatrudnili mi do pomocy i stalo sie-zima,rower,mroz dlatego nie moge czytac jak ludzie pisza na temat emigrantow.jak ich wyzywaja ale kazdy mial jakis powod zeby wujechac,ja tez
Listonosze maja ciezko ale nie wszyscy so solidni
U nas cieplo sie zapowiada wiec nie dlugo na space:-)milego dnia
Cosmolady ja Cie rozumie.przez pewien czas pracowalam jakby listonoszw naszym urzedzie gminymialam listy ale za potwierdzeniem odbiotunajgorsze jak nie chca wziasc a ty znow musisz iscinne zasady niz poczta przez 4 mie bylam sama na cala gmine to byl koszmarza 560 zl musialam jezdzic rowerem tyle km nigdy wiecej pozniej okazalo sie ze jestem w ciazy i nkogo nie zatrudnili mi do pomocy i stalo sie-zima,rower,mroz dlatego nie moge czytac jak ludzie pisza na temat emigrantow.jak ich wyzywaja ale kazdy mial jakis powod zeby wujechac,ja tez
Listonosze maja ciezko ale nie wszyscy so solidni
U nas cieplo sie zapowiada wiec nie dlugo na space:-)milego dnia
reklama
Piękny