reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Majóweczki 2008

Witam
Dziś w nocy spasowałam. Dałam małej coś przeciwbólowego. Zasnęła jak kamień.
Ja też trochę oko przytrenowałam. Dobrze, że nie muszę dziś nic robić: wczoraj i w sobotę posprzątałam (teściowa zabrała małą na spacer), obiadem poratował nas teściu (mam jego klopsy w sosie grzybowym i kapuśniak).

U nas także telefon i pilot to super zabawki. Małej jednak bardziej podoba się ... kot :-). Kot nie jest już tak entuzjastycznie nastawiony do zabawy. Do krzyku się przyzwyczaił, ale jak widzi małe rączki zmierzające w jego kierunku to woli przenieść się "na z góry upatrzone pozycje" czyli po prostu uciec.

co do listonoszy: tutaj mam super "ekipę". Mój NM ma fioła na punkcie kupowania przez internet (na mnie). Listonosze mnie znają. Nigdy nie było tak, żebym awiza nie dostała. Na Ochocie, a i owszem, zdarzało się, że awizo znalazłam jak list wrócił do nadawcy:wściekła/y:
GLS nie mam zastrzeżeń. Zawsze z rana dzwonią, ze mają paczkę. Jak nie zastaną w domu to też dzwonią i umawiają się na inny dzień. Tak samo UPC i Masterlink. Gorzej jest z Siódemką. Nawet awiza nie zostawiają. A dodzwonić się do nich jest problem.

Ufff ale naprodukowałam. Nadrobiłam wszystkie dni ;-)

reklama
Witam, u nas też choróbska, mały miał antybiotyk po który dostał biegunki. Tak mi się zdaje że od tego. Teraz jest już lepiej ale bałam się żeby się nie odwodnił, obserwowałam go i już dostawałam na tym punkcie fioła. Na szczeście dużo pił.
Oliwka mi kaszle i nie poszła dziś do przedszkola, a ja przez cały weekend miałam gorączkę. Także fajnie mamy.
My też na święta wędzimy sami. Już mi tak zbrzydły wędliny sklepowe,że nie biorę ich do ust od jakiegoś miesiąca.:errr:
Życzę zdrówka dla wszystkich dzieciaczków i mamuś. ;-)

witam widze ze choroby dopadaja u nas odpukac
Najlepsza zabawka to tez pilot i telefon i skrzynka na zabawki nie zabawki a skrzynka i jej pokrywka :dry:

Ha NN aH super wzorek ogolnie mi sie takie rzeczy podobaja mam nadzieje ze kiedys sobie cos takiego strzele u siebie w domku :tak:

My od paru dni jemy o 22 puzniej po 6 i spimy dalej dzis wstalismy przed 10 (no i oczywiscie po jedzeniu pol godziny sie bawi ale przytula sie i zasypia bo go biore do siebie jak maz idzie do pracy )

Życze zdrowka wszystkim chorowitka :-)

do super zabawek dodaję metki przy zabawkach :-)
trzymajcie za mnie kciuki. idę dziś na pewien drobny, aczkolwiek nieprzyjemny zabieg. mam bardzo niski próg bólu. nie wiem jakim cudem zosię urodziłam;-)

Witam
Wszystkie dzieci lubia piloty:-D:-D a moj synek zalezy od dnia:-)troche kula,troche autko itd w zaleznosci co mu stanie na drodze:-D:-D:-D
Ja troche odpoczelam:-) co prawda pare razy znow trzeba bylo wstac,nie obylo sie bez placzu:no: lubie spokuj,chyba jestem stara:-D:-D goscie na dluzszy czas to straszne a jeszcze kilkoro to juz jest tlok i wogole..:dry: sama nie lubie jezdzic tez na dlugo do kogos:no:nie ma to jak w domu:tak::tak: straszna jestem co....goscinna po cholere..:-D

Witam.Oj widze ze sie nam po chorowaly majoweczki i dziecuaczki.Zdrowka zycze duzo ,duzo !!!!!!!!!!!
Ja na listonoszy tez nie narzekam tylko na moja mala poczte,na ktorej zawsze mnie szlag trafia! A kurierzy jak do tad zawsze ok.Zawsze tez rano mam telefon czy jestem lub w ktorych godzinach bede w domu. :-)

Kamilko nie wiem czy obchodzicie ta dzisiejsza rocznice ale i tak wam zycze wszystkiego najlepszego ,duzo milosci i szczescia w malzenstwie!
misie21.gif
mil17.gif

reklama
Do góry