reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Majóweczki 2008

na innym forum ktosik mnie rozpoznał, a bym nie chciała żeby wiedział co piszę. ;-)
mam tylko nadzieję, ze nie będzie jej się chciało czytać "nie swojego" forum. :-)

oczy mi się same zamykają. czy kolejne ząbki pojawią się w mniejszych bólach?

reklama
Cześć dziewczyny!
Tęsknię za wami, nie mam tyle czasu żeby pisać, mała zdrowa, teściowa szaleje, awantura w powietrzu krąży, to kwestia dni.:crazy:

Fajnie że pokój wam się podoba, w środę komplet wypoczynkowy przywiozą, no i zostało powieszenie telewizora, podłączenie sprzetu grającego i wsio:-):-)

No to waidomo co dzieciom kupić w prezencie pilota lub telefon zabawkowy hehe:-D:tak::tak::tak:Najlepsza zabawka:-p
Wczoraj dostała mała od koleżanki taki telefon zabawkowy i podoba się, lepsze to niż mój miała by gryźć hahaha.

hej u mnie dzieciarnia uśpiła się na 2h a ja razem z nimi :zawstydzona/y:

Ha-nn-ah awantury z teściową, skąd ja to znam, na szczęście już mnie to dotyczyć nie będzie (chyba, ze męża kiedyś zmienie haha)

Dziewczyny założyłam wątek o remontach i urządzaniu wnętrz, także Ha-nn-ah jak tylko skończysz pokoik rób foty i wklejaj:tak: pozostałe tez zapraszam :tak:

My zaraz czmychamy na spacerek, wczoraj Majka wyciągła mi portfel z torby i nigdzie znaleźć go nie mogę :wściekła/y:

Kwiateczek gratulacje ząbka.Super. No a tym upadkeim to nieźle się oboje pewnie strachu najedliście.No ale dobrze ,że się nic nie stało.
Ha-nn-ah super ten pokoik.
U nas pogoda paskudna.Pada i jest wstrętnie.ALe jak nigdy weekend był piękny. Marysia padła.Ja się wziełam za tłumaczenia. Bo nei wiem czy się pochwaliłam,ale robię kurs na tłumacza prawnego języka polskiego, tzn pol-ang, ang-pol. Mam nadzieje,że się uda.
A za 3 dni wyjazd do Polski.W piątek z rana lecimy :-):-):-):-):-):-)

po przeczytaniu artykułu wrzuconego przez hannah o naszej klasie, szybko usunęłam zdjęcia małej stamtąd. Mogli je oglądać tylko przyjaciele.. ale strzeżonego Pan Bóg strzeże :-)

hej dziewczyny

Iwonko oj oj az mi serce szybciej zabilo jak zlozyas te zyczenia dziekuje bardzo dziekuje ale ja calkiem zapomnialam:baffled::baffled: kurcze ale wpadlam

moze jeszcze skocze cos kupic mojemu mezusiowi... to juz rok:szok::szok: wow wow

a u nas nudy dzien ponury
nie ma co robic i ciagle chce sie spac obiad zrobiony

cfcgirl dzieki,czekamy na kolejne:tak:
wiecie ja tez powinnam sie pouczyc to caly wolny czas przed kompem:dry::baffled::-D
Kamilka ja tez zycze wszystkiego najjjj:-|):-):-):-):-) ale na Twoim suwaczku jest inna data:nerd: oki uciekamy na krotki spacer:-)

reklama
No Kamilka to już rok a ja jeszcze pamietam jak sie tu wszystkie tym emocjonowalyśmy na forum :-) Troche sklad sie wykruszyl ale przybyły nam nowe mamusie i dla tych to wyjaśnienie że chodzi o cywilny ślub Kamilki

Ha-NN-aH to dobrze że zabawkowy jej sie podoba myślalam że to takie cwaniaki że nie dadzą sie oszukać Mój brat też zuzi w ten weekend wygrzebał swó zabawkowy telefon ale pooglądała i nie nadawal sie do gryzienia wiec szybko sie znudził Ale teraz ogólnie ma tzki etap że wszystko najpierw dokładnie poogląda a dopiero póżniej do buzi Przedtem od razu buzia była pierwsza Tak fajnie jak wszystko tak bada:tak:
No i u nas też kłótnia z teściami wisiała na włosku ale dzis troche moje waleczne nastawienie opadło Dobrze wytrzymać jeszcze te miejmy nadzieje 2 tygodnie

Widze że choróbska wszędzie U mnie zaczelo sie od męża oby na nas nie przeszło tak mi go zal troche bo chory a musiał iśc do pracy Tylko żeby sie na Zuzie nie przerzuciło A wszystkim chorym życze dużo zdrowia

Teraz nie moge za otwartym nadążyć bo nie było mnie kilka dni ale już nadrabiam

Do góry