reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Majóweczki 2008

reklama
dzień dobry wszystkim:tak::tak:
A małym Mikołakojm buziaki:tak::tak: a dużym wszystkiego najelpszego :-):-)
Dolanczam sie:-):-);-)
witam wszystkie mamy i dzieciaczki:-)
Wiecie nocka byla straszna ale ranek to katastrofa:no: 5.30 poszlam zrobic butle i maly spadl mi z lozka:szok::szok::no: zawalu prawie dostalam:no:jeszcze sie trzese:no:juz nie moglam zasnac na szczescie mu sie nic nie stalo.nie moge wymazac zdjecia jego zna podlodze,caly czas mam przed oczami:no:G spi ostatni tydz w drugim pokoju bo maly przy tym zabkowaniu bardzo placze a on o pracy.Jak uslyszal to wpadl i myslalam ze nie zje:no::dry:Boze umarlabym chyba jak by cos mu sie stalo:no::no:az sie boje myslec i mowic:no:

Witam.
Kwiateczek doskonale cie rozumiem,bo mialam taka sytuacje z Vanesska ,od tamtej pory juz nie jestem taka lekkomyslna.Nie zostawiam juz dziecka bez opieki na sekunde nawet ,chyba ze wiem ze jest w bezpiecznym miejscu na podlodze lub w lozeczku.

I ja rownierz skladam najlepsze zyczenia wszystkim Mikolajom :-) i wszystkim dzieciaczkom przesylam wirtualnie Mikolaja z prezentami;-)
titounenoelchemineexv5.gif

witajcie dziewczyny
wszystki naszym dzieciaczkom zycze pieknuych prezentow i wiele radosci i zdrowka..

my dzis mamy podwojne swieto....

Adas dostal mnustwo prezentow a my wczoraj kupilismy choinke ZYWA tak jak chcialam narazie stoi na balkonie w wodzie ale sie ciesze..

Kamilka nie zawczesnie kupiliscie choinke:-)my mamy sztuczna,prawie 2 metry ma:-):-)NIE MOGE SIE DOCZEKAC JUZ KIEDY JA UBIORE:-) zawsze ubieram przed sama wigilia:tak:moja kolezanka juz ubrala:-D:-D
Wszystkiego najlepszego dla ADASIA Z OKAZJI 7 MIESIACZKOW :-):-)

kwiateczek nie uwazam ze za wczesnie bo jesli nie na moim balkonie narazie stoi to salaby pod OBI bo tam ja kupilam a wolalam teraz dopooki mialam jakis wybor bo potem wszystko byloby przebrane:-):-):-);-);-);-)

Dziekujemy za zyczenia ale wiecie co znmeczona jestem strasznie Adas dopiero odpoczywa po tych zebach przez ktore cierpial 2 tygodnie i odsypia

Ech co za pustki Mikołajki;-)
Nie wiedziałam gdzie wkleić zdjęcia z remontu, no więc żeby dziewczyny miały co przewijać na stronie wkleję tutaj, mam nadzieję że się nie pogniewacie.:-p
Pokój jeszcze nie do końca skończony, zrobiłam na szybko fotki, wczoraj skończyłam malować. Dla niewtajemniczonych to był obskurny garaż:happy2:
To jest ten kwiatek-szablon którego stworzyłam

tu gdzie okno była brama garażowa

nie mam gdzie się rozpędzić z robieniem fotek bo to jest mały pokój.

reklama
Do góry