reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Majóweczki 2008

Kwiateczek wszystkiego najlepszego dla Konradka.. Jestem pierwsza huraaa...:-)

Mam dziś dobry humor. Byłam u lekarza. Jestem chyba jedyną osobą, która cieszy się, że jest chora. ;-)Mam niedoczynność tarczycy i dlatego nie mogę schudnąć po ciąży..:-D Cieszę się, że nie będę taka na stałe.

reklama
Dzień dobry:-D

My też po lekarzy. Dominika miała dzisiaj ostatnie szczepienie na wzw B, a ja pokazałam się z wynikami krwi: morfologia, OB, glukoza, cholesterol, żelazo i magnez- czyli mój pakiet standardowy.
Mam za mało magnezu, ale juz się wspomagam tabletkami. Ale cholesterol mam hmmm... :zawstydzona/y: Dostałam tabletki na obniżenie i zalecenia zmiany diety. Nie objadam się czekoladą- ostatnio jadłam z miesiąc temu, kanapek nie smaruję majonezem, ale mam tendencję dziedziczną do tego. Mam gordsze wyniki od M, który uwielbia frytki, pizze, kanapki z jajkiem i majonezem:confused: Dlatego biorę się za siebie, bo nie chcę skończyć jako warzywko po wylewie:tak:

A tak poza tym wszystko ok u nas.

Miłego wieczoru i dobrej nocy:-)

Witam. Ja tak tylkop szybko....Bylam dzis z mezem w sklepie bo chcielismy kupic prezenty i dostal tel ze musi wracac do pracy ,wiec prezentow nadal nie mamy.A roznica w cenie lalki
'moj pierwszy zabek"miedzy jednym sklepem a drugim nawet 100zl ,szokkkkkkk
Olu mi tez sie zdarza dac klapa,lub szrpnac Vanesska bo mi nerwy piszczaja,ona tez potrafi o byle banał zaczac wyc a mnie szlag trafia,teraz jak zaczyna plakac to mowie jej zeby szla do swojego pokoju i jak przestanie plakac to dopiero niech wyjdzie,zazwyczajk po kilku minutach darcia sie ,uspokaja sie i przychodzi mnie calowac i przytulac sie.Mowi ci ze tez ma dosc.A teraz nie ma mojej corci w domku bo jest z tesciowa i tesciem i cicia u znajomychco maja dzieci,ale juz mi jej brakuje i wyczekuje kiedy ja przywioza do domu... :-)
Kathy no widzisz wszedzie mnie pelno;-) gdzies te posty musialam na stukac :-)

Ostatnia edycja:
Witam probuje od rana pisac ale komp mi siadl albo nie wiem juz co.:angry::angry:wchodze na forum,czytam ale nie moge odp:angry::angry: oby teraz wyslalo
Kinna dzieki za zyczenia:-)
tyle razy pisalam ze juz nie wiem co mam teraz.jakby co dziewczyny czytam wsze posty i sie wsciekam ze nie moge odpisac:angry:kiedy wciskam odp nic sie nie dzieje.nie wiem jak wyslalo to przed chwila:no:

chyba dziala:-)
Ola maly teskni za Toba,mial Cie na codzien:-)zwraca uwage na siebie tym zachowaniem:tak:Cierpliwosci zycze
Dziubek ja ni karmie juz 6 mis i tez mi jeszcze leci woda z mlekim:-)
Cosmolady straszna ta kolezanka ale jak nie miala przykladu...moze z ojcem bedzie mu lepiej,wynagrodzi mu ten czas:sorry:musimy wierzyc:sorry: ja nie moge sluchac o dzieciach ktorych dzieje sie krzywda:no:
Kinna wzruszylam sie tym co napisalas.biedna kobieta.jakbym cos takiego ogladala to bym wyla jak bobr:baffled:
A u nas nocka koszmar.od 12-1ej placz,nie moglam go uspokoic.Boze niech te zeby wyjda:baffled:juz mi rece opadaja nie wiem co robic:no:

Kwiateczek wszystkiego najlepszego dla Konradka z okazji 7 miesiecy :-)

Ech a ja tak na raty staram sie pisac,ale znow nie moge bo malzon juz mnie wygania... kuzwa,a Klaudia wykapana i w lozeczku lezy,chyba zaraz zasnie .

Ostatnia edycja:
Wiecie az boje sie wylogowac:no:a usze isc:no::no:obym wrocila.jak cos to bede czytac :sorry::sorry:
IWONKA dziekujemy za zyczenia:tak::tak:a moj synek wlasnie wstal z popoludniowej drzemki.o ktorej teraz pojdzie spac:szok:

Ostatnia edycja:
Kwiateczek a po co sie wylogowywujesz? Ja tego nie robie i nie robilam nigdy.Mam zapisana strone Bb w zakladkach i jak wchodze to odrazu jestem zalogowana.

reklama
Do góry