reklama
iwonka2006
Szczesliwa mamusia!
Kwiateczek to zapisz strone w zakladkach gdy jestes zalogowana lub zaznacz kwadracik gdy sie logujesz "Pamietaj logowanie" i wtedy dopiero zapisz strone do zakladek..
Dobra ide po jakas kolacyjke ,zjem i sie klade.Moje dziecko dziadkowe odstawili do domu ,wysciskalysmy sie jakbysmy sie nie widzialy nie wiadomo ile :-)
Dobra ide po jakas kolacyjke ,zjem i sie klade.Moje dziecko dziadkowe odstawili do domu ,wysciskalysmy sie jakbysmy sie nie widzialy nie wiadomo ile :-)
kwiateczek
majowa mama `08
Dzieki Cosmolady:-)
Ja tez juz ide.Ciekawe co mnie dzis w nocy czekaech...
SLODKICH SNOW:-):-);-)
Ja tez juz ide.Ciekawe co mnie dzis w nocy czekaech...
SLODKICH SNOW:-):-);-)
mm81
Majowe mamy'08
Kwiateczek wszystkiego najlepszego dla Konradka
Cosmolady niezla patologia z tej Twojej kolezanki i jej rodzinki.Dziecko traktuja jak przedmiot.
Niedawno w Warszawie wyszla sprawa, ze 20 kilka lat temu urodzily sie jednym szpitalu blizniaczki i jakas dziewczynka, ktora zamienili z jedna blizniaczka. To musi byc niezly szok po tylu latach dowiedziec sie, ze prawdziwi rodzice to nie ci ,ktorzy je wychowywali.
A moje dziecko przestawilo sie i jeszcze nie spi. Mi to pasuje bo ja o tej godzinie tez nigdy nie spie.Moze rano da mi sie wyspac.
Cosmolady niezla patologia z tej Twojej kolezanki i jej rodzinki.Dziecko traktuja jak przedmiot.
Niedawno w Warszawie wyszla sprawa, ze 20 kilka lat temu urodzily sie jednym szpitalu blizniaczki i jakas dziewczynka, ktora zamienili z jedna blizniaczka. To musi byc niezly szok po tylu latach dowiedziec sie, ze prawdziwi rodzice to nie ci ,ktorzy je wychowywali.
A moje dziecko przestawilo sie i jeszcze nie spi. Mi to pasuje bo ja o tej godzinie tez nigdy nie spie.Moze rano da mi sie wyspac.
Ja na nogach od 8. Mała własnie wstała więc szybko piszę i czmycham do niej. Na jedzonko wstała dzisiaj o 5.30. Smoczkiem znowu nie dała się oszukać. ale to i tak dobrze. Wcześniej wstawała mi o 1 i 4, a potem o 7 rano. Teraz mam pobudke tylko o 5 lub 5.30. Mam nadzieję że jeszcze troszkę uda mie się jej ten sen przesunąć. Jestem super wyspana. Szkoda że nie ma pogody bo bym okna pomyła. No ale na jutro cos ładniejszego zapowiadaja więc pewnie jutro o okna zahaczę
mm81 - no i co dała Ci malutka pospać??:-)
Kwiateczek wszytskiego naj dla Twojego szkraba
mm81 - no i co dała Ci malutka pospać??:-)
Kwiateczek wszytskiego naj dla Twojego szkraba
Puchatka
Majowe mamy'08
ja dzisiaj mało wyspane dzień dobry mówię bo Majka wczoraj zrobiła bunt i zasnęłą dopiero po 23 i nie to że płakała po prostu gadała i tylko za nic nie dała się do łóżeczka zapakować potem pobudka o 1.30 i 5 i koniec spania o 8 a teraz drzemkę sobie strzeliła perspektywa spaceru nam się oddala bo się zaczyna coraz bardziej chmurzyć :-(
Cosmolady brak słów na Twoją koleżankę i tylko dzieciaczka naprawdę szkoda:-(
Kwiateczek wszystkiego najlepszego dla Twojego synka
Miłego dnia majóweczki
Cosmolady brak słów na Twoją koleżankę i tylko dzieciaczka naprawdę szkoda:-(
Kwiateczek wszystkiego najlepszego dla Twojego synka
Miłego dnia majóweczki
kwiateczek
majowa mama `08
Witam sie na chwilke:-)mam wizyte u fizjoterapetymusze dralowac przez pol miasta
dzialam
dzialam
iwonka2006
Szczesliwa mamusia!
witam.Ja jestem,ale mam dziecko na kolanach i ciezko pisac,..
reklama
Dzień dobry!
My już też nie śpimy. Od 8 pomagałam M w raporcie napraw w restauracjach. Boszzz jakie to nużące, dawno nie siedziałam w tabelkach i liczbach
Czekam na listonosza, ale nie wiem czy się doczekam, czy znowu będzie awizo w skrzynce Wczoraj pani na poczcie nie potrafiła mi odpowiedzieć dlaczego zostawiono awizo, podczas gdy ja byłam w domu. Jak listonosz jest takim leniem niech zmieni prace, bo nie po to płace za te paczki żeby drałować na poczte z dzieckiem i czekać w kolejce
Przenosimy się do drugiego pokoju na obiadek, bo Dominika jest już głodna, a później porozwalamy puuzlo-matę, co ostatnio uwielbia
My już też nie śpimy. Od 8 pomagałam M w raporcie napraw w restauracjach. Boszzz jakie to nużące, dawno nie siedziałam w tabelkach i liczbach
Czekam na listonosza, ale nie wiem czy się doczekam, czy znowu będzie awizo w skrzynce Wczoraj pani na poczcie nie potrafiła mi odpowiedzieć dlaczego zostawiono awizo, podczas gdy ja byłam w domu. Jak listonosz jest takim leniem niech zmieni prace, bo nie po to płace za te paczki żeby drałować na poczte z dzieckiem i czekać w kolejce
Przenosimy się do drugiego pokoju na obiadek, bo Dominika jest już głodna, a później porozwalamy puuzlo-matę, co ostatnio uwielbia