reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Majóweczki 2008

reklama
Kwiateczek to zapisz strone w zakladkach gdy jestes zalogowana lub zaznacz kwadracik gdy sie logujesz "Pamietaj logowanie" i wtedy dopiero zapisz strone do zakladek..
Dobra ide po jakas kolacyjke ,zjem i sie klade.Moje dziecko dziadkowe odstawili do domu ,wysciskalysmy sie jakbysmy sie nie widzialy nie wiadomo ile :-)

Kwiateczek wszystkiego najlepszego dla Konradka :)

Cosmolady niezla patologia z tej Twojej kolezanki i jej rodzinki.Dziecko traktuja jak przedmiot.

Niedawno w Warszawie wyszla sprawa, ze 20 kilka lat temu urodzily sie jednym szpitalu blizniaczki i jakas dziewczynka, ktora zamienili z jedna blizniaczka. To musi byc niezly szok po tylu latach dowiedziec sie, ze prawdziwi rodzice to nie ci ,ktorzy je wychowywali.

A moje dziecko przestawilo sie i jeszcze nie spi. Mi to pasuje bo ja o tej godzinie tez nigdy nie spie.Moze rano da mi sie wyspac.

Ja na nogach od 8. Mała własnie wstała więc szybko piszę i czmycham do niej. Na jedzonko wstała dzisiaj o 5.30. Smoczkiem znowu nie dała się oszukać. ale to i tak dobrze. Wcześniej wstawała mi o 1 i 4, a potem o 7 rano. Teraz mam pobudke tylko o 5 lub 5.30. Mam nadzieję że jeszcze troszkę uda mie się jej ten sen przesunąć. Jestem super wyspana. Szkoda że nie ma pogody bo bym okna pomyła. No ale na jutro cos ładniejszego zapowiadaja więc pewnie jutro o okna zahaczę:tak:

mm81 - no i co dała Ci malutka pospać??:-)

Kwiateczek wszytskiego naj dla Twojego szkraba

ja dzisiaj mało wyspane dzień dobry mówię bo Majka wczoraj zrobiła bunt i zasnęłą dopiero po 23 i nie to że płakała po prostu gadała i tylko za nic nie dała się do łóżeczka zapakować potem pobudka o 1.30 i 5 i koniec spania o 8 a teraz drzemkę sobie strzeliła :tak:perspektywa spaceru nam się oddala bo się zaczyna coraz bardziej chmurzyć :-(
Cosmolady brak słów na Twoją koleżankę i tylko dzieciaczka naprawdę szkoda:-(
Kwiateczek wszystkiego najlepszego dla Twojego synka

Miłego dnia majóweczki:tak::tak:

reklama
Dzień dobry!

My już też nie śpimy. Od 8 pomagałam M w raporcie napraw w restauracjach. Boszzz jakie to nużące, dawno nie siedziałam w tabelkach i liczbach:dry:

Czekam na listonosza, ale nie wiem czy się doczekam, czy znowu będzie awizo w skrzynce:confused2: Wczoraj pani na poczcie nie potrafiła mi odpowiedzieć dlaczego zostawiono awizo, podczas gdy ja byłam w domu. Jak listonosz jest takim leniem niech zmieni prace, bo nie po to płace za te paczki:angry: żeby drałować na poczte z dzieckiem i czekać w kolejce:wściekła/y:

Przenosimy się do drugiego pokoju na obiadek, bo Dominika jest już głodna, a później porozwalamy puuzlo-matę, co ostatnio uwielbia:-D

Do góry