kwiateczek
majowa mama `08
Ola u nas w PL to niebo w porownaniu co jest tuprzynajmniej jestes chora i idziesz do lekarza w zaleznosci od potrzeb czy tez prywatnieA tu ppredzej wykorkujesz jest tylko lekarz pierwszego kontaktu i jesli nie zadzwonisz rano tak do 8.30 to nie masz szansna pediatre to nie ma szans,ja czekalam niecale 2 mies na wizyte.teraz dostalam list(tydz temu) wizyte mam 22grudnia chcialam w ogole isc do okulisty ale ta glupia baba musi zatwierdzic z czego wiem juz ze tego nie zrobijak maly mial krostki,ztkany nos powiedziala ze jet wszystko w porzadku,przejdzie to co mowic o okoliscie dla dziecka
Kathy moze zrob jak Ola radzi jesli tak bardzo chcesz karmic(nie dziwie sie) ja bralam antybiotyk w ciazy to ty tez mozesz(amoxiciline) tu nie daja tak latwo antybiotyku a w ciazy to juz w ogole wiec musi byc bezpiecznie.u nas nic sie nie stalo
ok uciekam ogldac U CAN DANCE
Kathy moze zrob jak Ola radzi jesli tak bardzo chcesz karmic(nie dziwie sie) ja bralam antybiotyk w ciazy to ty tez mozesz(amoxiciline) tu nie daja tak latwo antybiotyku a w ciazy to juz w ogole wiec musi byc bezpiecznie.u nas nic sie nie stalo
ok uciekam ogldac U CAN DANCE