reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Majóweczki 2008

Kathy zycze wam duzo zdrowka :-) A byliscie w koncu na otwarciu CH ?

A ja sie wkurzylam bo najzwyczajniej w swiecie zapomnialam hasla i po kilku nie udnych probach zalogowania w banku Online mnie zablokowali i musze jutro isc osobiscie ...super.

reklama
witam
Kathy zycze szybkiego powrotu do zdrowia.Wiem jak to jest,nie cierpie chorowac:no:jestem uczulona na bol:-D
Maly spi.mam chwile dla siebie chociaz G chce juz komputer:dry:chyba nie popisze:no:jakby co to slodkich snow:-)

Oj mała usnęła i widac ,że spiąca ale co jakis czas budzi sie bo chyba ktar ją męczy bidulka ...
Wysłalm A po pulmex czy cos podobnego -nasmaruje ją może lepiej sie bedzie spało .Własnie przed chwilą usnęła po ty jak dałam jej cyca podojic :tak:może pić sie chciało przy goraczce oj biedna moja:-:)-:)-(szkoda jak tak sie męczy...
Po tym Debridacie spokuj ,...odpukać:confused2:ale katar męczy boszzzzzz jak noie urok to sraczka:eek::eek::eek:Jak nie kolka to zęby jej szły ,czy my sie wkoncu wyspimy???:confused2::confused2::confused2:A już ledwo na nogach sie trzyma dodam,że wstaje o5:30:szok:codziennie do soboty masakra:eek:
Dobrej i spokojnej nocki kobitki;-):wink:

Kathy zdrówka zdrówka zdrówka:tak::tak::tak:
co do książek to mnie czasem udaje się coś poczytać w toalecie a bardzo mi za tym tęskno i za możliwością kupienia sobie książki ot tak ale cóż z czegoś trzeba zrezygnować jak się ma ograniczone dochody:sorry:
Iwonka a to pech:baffled:
HannaH my sobie słuchamy RMF Baby Radio - RMF Baby - Telewizja przez Internet i radia online

sem i ja
w końcu doczytałam
ostatnio w ogóle nie mam czasu na kompa

jo-anna-on ja też uwielbiam Cooka, po przeczytaniu "Toksyny" więcej hamburgera nie wzięłam od ust

Michas co chwile budzi się z płacze, brzuszek go boli

a ja padam na twarz ide w kime dobranoc

Cześć Dziewuszki ;-)
Od czego by tu zacząć...
Od pogody.... a więc u nas fajowa pogoda, zaraz chyba pojdziemy na spacer:-)
Obiad już mam prawie gotowy, zresztą mój mąż przychodzi późno z pracy to i tak tylko podziubie tego obiadu, więc dziś pomidorowa!
Po południu idę do rodziców, mają dziś kolęde:eek: ehh jak ja tego nie lubie!
Znowu sie tłumaczyć..... a dlaczego nie mamy ślubu kościelnego, tylko cywilny itd...:crazy:
Teraz takie pytanko z innej beczki... bo to będą dla niektórych mam pierwsze święta Bożego Narodzenia z dzieciaczkami, wieć moje pytanie brzmi, czy na Wigilie zostajecie w domu z dzieciaczkami i partnerami, czy idziecie gdzieś do rodziny?
A drugie pytanie? Macie już plany na Sylwestra? Bo my z mężem zatsanawiamy sie czy spędzić go u znajomych z małą czy iść się gdzieś zabawić a małą do rodziców....

Witam się z rańca. Zaraz małą ubieram i jedziemy znowu w odwiedziny leżącej ciężarówki:tak: Pogoda sliczna pospacerujemy sobie po lesie. Nawdychamy się świeżego powietrza:tak:
A ja chciałam małą dzisiaj spróbowac w nocy bez cyca utrzymać. Niestety sie nie udało. Dawałam jej smoczka ale ona siębudziła co 30min.O 4 musiałam jej dać jeść. Chociaż wydaje mi się że nie była głodna bo nie płakała, smoczka nie wypluwała tylko marudziła. Chyba chciała się do cycya przytulić. Dzisiejszej nocy spróbuję ją dotrzymać do 4.30.

Ja słucham rmf baby ale teraz włąsnie włączyłam te stronkę co Ha-NN-aH poała:tak: Rmfbaby często się zawiesza.

Kathy - wracajcie do zdrówka. Współczuję chorubska. U nas odpukać kiedyś mała tylko mały katarek złapała ale od tej pory zdrowiutka jest:tak:

reklama
Aniusia co do świąt to będą jeżdżone. Wigilia u rodziny męża a Boże Narodzenie u moich rodziców.
Sylwestra mamy zaklepanego idziemy na potańcówę a mała z moimi rodzicami zostaje. Już nie mogę się doczekać bo już kupę czasu na imprezie nie byłam:tak:

Do góry