reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Majóweczki 2008

Witam.U mnie tez slonecznie I niedlugo pojdziemy na spacerek.
Co do watku to sie nie wypowiadam bo nie pracuje i pracowac nie bede,czyli rozumiem ze jestesmy troszke zdyskryminowane jako domowki ;-)
KINNA wszystkiego naj dla Zosi :-)

reklama
kurcze musie nadrobic ogolny
co do watku Aurelia popieram ale tez sie przyda czy jakies zwolnienia przepisy i na dziecko ile co sie nalezy itd przyda sie ;-)

oj Iwonko.... no faktycznie.... ale tak jak Aurelka pisała, pewnie ten wątek nie tętniłby życiem, ale mógłby być miejscem omawiania kwestii formalnych związanych z pracą, zwolnieniami itp itd? To ja już sama nie wiem :zawstydzona/y:

Witam słonecznie:-), ale cudnie świeci słonko żyć się od razu chce:-).
My weekend zaliczyliśmy u rodzinki i świętowaliśmy imieniny mojego wujka Andrzeja. Było miło a najbardziej zadowolona była nasza Oliwka.
Miałam teraz wyjść na spacer, ale wystawiłam na taras Małego a ja wybrałam porządki, bo potknąć się można. Może kilka okien też machnę, bo u mnie to trzeba na raty rozłożyć mycie, tyle tego jest:baffled:.
Kinna moja teściowa często robi tę potrawę i to jest jedyna rzecz która mi smakuje w jej wykonaniu. A zwykle to tylko marnuje składniki jak zaczyna gotować :sorry:.
Aurelia i choć jeszcze nie pracuję, to na przyszłość pewnie się przyda taki wątek.
Miłego dnia.;-)

Ostatnia edycja:
Ktora mama napije sie ze mna kawusie:-)
AURELKA watek fajny,bedzie pewnie tetnil zyciem wieczornym jak mamy wroca z pracy;-)Czasem czytam o mamach pracujacych,moja kolezanka tez wrocila do pracy i jak widze to bardzoooo tesknia za diedziaczkami:sorry:sama mam wrocic i nie chce mi sie,druga strona to texz nie wiem cz\y bedzie do czego bo moj zaklad cienko przedzie:no:ale przy takich rzadach...
Wiki juz po nie zdazylam zobaczyc:no:

Ostatnia edycja:
Witam:-)

Aurelia dobry pomysł:tak:.

Idę dzisiaj na spotkanie z szefową na temat moich dalszych planów zawodowych:confused2: Mam nadzieję, że jeszcze tam pracuję i może uda się wrócić na 1/3 lub 1/2 etatu:tak:

Muszę sobie wyrobić w końcu nowe okulary, bo w obecnych nie wyobrażam sobie jazdy samochodem:eek:

Ja już dawno nie czytałam "normalnych" ksiązek. Na studiach mój wolny czas był wypełniony przepastnymi tomami biochemii i mikrobiologi. A jak się zaczęła praca, to często siedziałam po godzinach i już nie w głowie mi było czytanie tylko łóżeczko;-).

Obiad na dzisiaj jest dla M, bo ja zaczynam się zmniejszać (zaczynam od wprowadzenia grejpfruta na śniadanie i kolacje, a później jakaś inna dietka i może zrzuce te 15 zbędnych kg:sorry:.

Miłego dnia:-)

reklama
Hannah, wlej zdjęcie na zamkniętym, no nie wyobrażam sobie Ciebie w krótkich włoskach! Jak Cię na żywo Cię nie poznam, to wołaj! ha ha ha( zapraszam do pasażu od wtorku będę w pracy, mam rabat 30%)!
Już wkleiłam:-) Napisz mi na zamkniętym gdzie dokładnie pracujesz może wpadnę w wolnym czasie:tak:

Moja mała jest straszna maruda dzisiaj i muszę troszkę poświęcić jej czasu więc napewno będzie cięzko z siedzeniem na BB.
A tak pozatym to tesciowa mnie wk...wia:wściekła/y::wściekła/y:Remont jest za 2-3 dni mąż kończy, jak narazie jeszcze szlifuje i pyłu pełno, a ona od 2 tygodni łazi za mną i gada że trzeba sprzątać. Mówię że poczekam jeszcze te kilka dni i zabiorę się za sprzatanie jak ona wyjedzie.
Wzieła zaczeła sprzatać i mąż w tym samym dniu strasznie nabrudził szpachlą to chodziła i psioczyła że ona bałaganiarz że syfiarz i nic porządku nie utrzymuje no żesz.....:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:
Ale tu nie będę tego komentować, może kilka "pochwał" napiszę potem na zamkniętym, może mi ulży.

Do góry