reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Majóweczki 2008

Hannah ja bym kazala jej znow posprzatac jesli chce,zawsze to jedna warstwa mniej do sprzatania:-D:-D
Ok uciekam.Maly zasnal:-)znalazlam ostatnio taki kalendarz z hippa ktory mi przyslali:-)sa naklejki z poszczegolnymi etapami ktore dziecko dokonalo:tak:kazdy miesiac po kolei;-)ide go w koncu wypelnic.nie pamietam tylko wszystkiego:no:przegapilam:angry:milego popoludnia:tak:;-)

reklama
witam poweekendowo
My spędzieliśmy andrzejkowy weekend w Londynie z przyjaciółmi.Moja kochana przyjaciółka będzie w lutym po raz 3 mamusią. Mały Gabryś się szykuje na ten świat.Marysia tak fajnie obejmowała brzuszek i całowała i gadała do niego, a mały Gabryś jakby rozumiał od razu się ruszał :)
Powoli się szykujemy do wyjazdu do Polski:-)12 wylaujemy z Maniusią, a Michał dojedzie na wigilię :-):-):-)Cudownie, zwłazcza ,że potem nie wiem kiedy uda nam się znowu pojechac.No ale pożyjemy zobaczymy
Czytam jak te Wasze pociechy Mini mini oglądają :)Marysia ogląda głównie reklamy i napisy jak lecą na koniec /Jak zaczarowana wtedy siedzi i można ją wołać, mówić do niej.Nie ma szans:sorry:
U nas dzisiaj w końcu zima się zaczyna chyba, bo padał śnieg.Mam nadzieje,że jak będziemy lecieć to nic się nie stanie, bo u Anglików 2 cm śniegu i klęska :eek:
żywiołowa
Życzymy wszystkim wspaniałego tygodnia

my po spacerku i po kawusi. Mąż zaraz wraca z pracy. Cieszę się niesamowicie bo chyba do świąt będzie na miejscu. Zadnych wyjazdów:tak:

Co do oglądania TV to ja mojej nie pozwalam. Czasami zerknie jak ja coś włączę ale ogólnie jej nie pozwalam:tak: Jeszcze się go naogląda.

Witam
Dziękujemy za życzenia. :-)
Ale macie głowy dziewczyny, a żeby spamietać kiedy które dziecko ma urodziny musiałabym prowadzić notes... nie wiem co się dzieje z moją pamięcią. zawsze miałam ją taką dobrą a teraz... koszmar. nie pamiętam gdzie co położyłam:sorry:
my tez jesteśmy po spacerze. byłam z małą ok 10tej. miałyśmy cały park dla siebie. teraz moja niunia jest po obiadku i od godzinki śpi. to ja też wrzuciłam coś "na ruszt":-)
życzę miłego dnia i idę walczyć z pefronem...
aaa.... czy ten wątek dla mam pracujących przygarnie także mamę prowadzącą firmę swojego NM:confused:
pozdrawiam

Kinia jest kalendarz majoweczek i suwaczki

dziubek fajne sa na youtube piosenki np. lalka zuiza szczotka pasta Misia A misia B i ogolnie fajne piosenki dla dzieci my lubimy z malym sluchac ich i sie bawic

cfcgirl zazdroszcze takich podrozy hehe;-)

Ha NN aH oj ciezki charakterek z mamuski macie wspolczuje a to jej remont czy wasz ? bo chyba razem mieszkacie to co sie czepia i sprzata ... chcialo sie posprzatac ok wiedziala ze nie skonczyl do kogo ma pretensje :eek: jak syfiarz itd trzeba bylo powiedziec no ktos go tak wychowal :-D

dziubek fajne sa na youtube piosenki np. lalka zuiza szczotka pasta Misia A misia B i ogolnie fajne piosenki dla dzieci my lubimy z malym sluchac ich i sie bawic

Ha NN aH oj ciezki charakterek z mamuski macie wspolczuje a to jej remont czy wasz ? bo chyba razem mieszkacie to co sie czepia i sprzata ... chcialo sie posprzatac ok wiedziala ze nie skonczyl do kogo ma pretensje :eek: jak syfiarz itd trzeba bylo powiedziec no ktos go tak wychowal :-D
Wiki podam ci link radia dla dzieci, non stop muzyczka tego typu
BabyRadio.pl Pierwsze Radio Dzieci - Strona główna

A co do remontu to nasz remont, przerabiamy garaż na pokój, no i syf oczywiście też nasz, ale jak wczoraj wybierałam kolory do pokoju to tesciowa zgłosiła kategoryczny sprzeciw bo to co ja wybrałam jej się nie podoba:crazy:. Powiedziałam co chciałam, otóż że to my tam będziemy siedzieć a nie ona i koniec rozmowy.
No własnie sama wychowała syna, tak że teraz ja mam problemy bo on wogóle za sobą nie sprząta, no i do kogo ma pretensje.:wściekła/y:

Hej witam u mnie wszyscy chorzy oprócz A:-:)-:)-(
Najgorsze,że mała ma goraczke ,kaszle ,kicha i dzis byłyśmy u lekarza -dostała antybioty .Dam dopiero wieeczorem .Ależ mnie teraz czkawka męczy aż mnie wkurza:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:
A ja juz nie powiem -zatoki mnie rozwalaja i otworny ból gardła- co za czkawka,nie dośc ,że nie moge mówic to mnie trzepie kuźwaaaaa:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:

Wkońcu dostałyśmy cos na zaparcia Debridat taki środek na bóle jelitowe itp.Może wkońcu pomorze i sie wyśpimy:confused2:
Ale mnie dizs Oli wkurza no nie mogęęęę:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:A mnie gardło boli i ledwo mówie -nienawidze tego:-:)-:)-(

Mała mi dzis zrobiła taką wolna kupkę aż góra poszło:szok:a po niedługim czasie nastepna ze sluzem też poleciała bokiem:szok:I nie wiem czy sie juz martwic czy nie?
Pomimo,że na cycu takie są a od kilku dnie nie daje nic oprócz cyca:baffled::eek:

I co o ty myslicie ?Daje jej czesto piers aby sie nie odwodniła.

Co do ksiązek ja uwielbiam horrory i thrilery szcególenie Kinga i Mastertona
ale nie pamietam kiedy cos przeczytałam :confused2::confused2::confused2:Ostatnio chyba Pachnidło przeczytałam;-)
Musze spadać bo już drugi raz sie do tego [posta przymierzam -mała mi nie daje :confused2:

reklama
kathy_24 ten śluz to trochę niepokojące. moja mama mówiła, że 2 złe kupy to nie tragedia. daj może małej do picia sok marchwiowy. ja w takiej sytuacji podawałam hipp ors 200. tylko moja ze śluzem nie robiła... :sorry:

dzięki za ten kalendarz. walnę go sobie do subskrypcji. ciągle odkrywam coś nowego ;-)

Do góry