reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Majóweczki 2008

Witam,

Uff dobrze że w weekend się nie rozpisywałyście to nie miałam duzych zaległości:tak:My wczoraj byliśmy na imieninach u mojego taty. Mała ostatnio ma problemy z zaśnięciem w obcych miejscach. Kiedyś nie było takiego problemu a teraz cos jej się pomerdało.

Co do czytania to ja też lubię ale dawno nie czytałam. W ciąży jak leżałam w łózku to mnóstwo ich czytałam. Najbardziej lubię kryminały:tak: Chociaż thrillery też są niczego sobie:tak:

Najserdeczniejsze życzenia dla Hani:-)

Ha-NN-Ah - mój mąż jak pierwszy raz obciełam sobie włosy na krótko to jak mnie w drzwiach zobaczył to myslał że to jakaś jechówka:tak::-D

reklama
A Wy gdzie wszystkie jesteście?
Ja się witam słonecznie, u nas zaczyna wychodzić słonko, to dobrze, dziś ostatni wolny od pracy dzień.

Dziewczyny, chcecie nowy wątek dla mam pracujących? Może się przyda, czekam na wasze zdanie.

Kinna pyszny obiad.

A jaki prosty. Wrzucę Wam przepis na gotowanie.
a'propos fryzur: ja robię podejście do zapuszczenia włosów. Może tym razem wyjdzie.
Ostatnio koleżanka mnie zaciągnęła do fryzjera - do salonu Camille Albane. Zapłaciłam więcej niż u takiego "osiedlowego", ale facet mnie tak ściął, że włosy same się układają (u mnie z tym trudno) :-). echhh... szkoda mi kasy na takie przyjemności. Może na wiosnę znowu do niego pójdę...
Dziubek ja w ciąży nie mogłam czytać ani thrillerów, ani kryminałów, ani nic "łzawego".
Jak dorwałam książkę "Jestem legendą" i tam był opis jak pies zdychał, żeby zamienić się w wampira, to ja poryczałam się jak bóbr...ja płakałam nawet oglądając reklamy... hahaha:-D

Ostatnia edycja:
Dzień dobry!
Aurelia, wątek dla mam pracujących - czemu nie , a czy mama pracująca w domu zostanie przyjęta? ;-);-) Powodzenia w pracy!!

Miłego dnia, Majóweczki!

Witam dziewczyny
u mnie piekne sloneczko dzis jeszcze jade do urzedu pracy a potem biore sie za mycie okien i zmiane firanek bo mam takiego dzis speeda do sprzatania:eek::eek::eek:

to narka

Ola, dziękuję! No jasne, że będziesz przyjęta!!! Czekam jeszcze na opinie innych majóweczek. Mam nadzieję, że wątek się przyda.

Kamilka, ja już nawet obiad robię, teraz odkurzam. Może to taki dobry dzień na sprzątanie???

Witam.
Aurelia jestem za wątkiem dla mam pracujących, dobry pomysł.

Co do książek to ja lubię thillery medyczne, szczególnie autorstwa Robina Cooka. Oprócz tego też technothillery (Crichton). Lubię także literaturę z mojego fachu.

U mnie też słońce. Trzeba by wyjść na spacer jak mała się obudzi.

Kamilka też bym chciała takiego spida ;-) do sprzątanka. Ale okien myć mi się nie zachce :no::no::no::sorry:

Miłego dnia.

Kamilka - ja okna to może w sobotę umyję. Zobaczymy jaka pogoda będzie:tak:

U nas też słonko więć jak mała się obudzi to czmychamy na dwór:tak:

reklama
witam
KINNA WSZYSTKIEGO NAJLEPSZEGO Z OKAZJI 7 MIESIACZKOW DLA TWOJEJ BIEDRONECZKI:-):-):-);-)
Widze ze mobilizujecie sie do sprzatania przedswiatecznego:-)Ja jeszcze poczekam,zawsze sprzatam w ostatnim tyg:-);-)dwa dni ciezkiej pracy ale wszystko zrobione i tak sie nie nabrudzi;-)
Unas tez sloneczko powoli wychodzi:-)Konradek zaraz zje kaszke i napije sie kawki.Teraz kroluje mini-mini uwielbia te kjolorowe kukielki :-D:-D:-D

Do góry