reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Majóweczki 2008

No pustoooo,my bylismy na zakupach w carrefor'e i cenowo zabawki tansze niz na allegro.

No własnie w tesco tez taniej jak na allegro coniektóre zabawki:tak:Np.fisher price:-)

A ja wam zazdroszce przespanych nocy nam dzis mała tak dała popalić,że:szok::szok::szok:Co godzinę sie budziła oczywiscie miała kolke i brzuszek ją bolał:confused2::confused2::confused2:
Pozatym jak poszła spać wstała po godzinie z potwornym krzykiem i od tej pory co godzine z zegarkiem krzyk:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::-:)-:)-(Tragedia.Mała ma od urodzenie praktycznie co noc lub wieczór kolki .Były dosłownie 3 dni kiedy byla cisza i budziła sie na samo karmienie -noa a jak tak dalej pójdzie bede chodziła na rzesach my z A juz wysiadamy .....
Masakra jakas ile to potrwa???

Co do andzrejek wosku nie lałam ale we wtorek umiwiała nas kuzynka do wróżki -naprawde jest dobra ta babka ,zobacze co mi powie....:eek:

reklama
Kathy na temat kolek moge duuuzo powiedziec:dry:maly mial 2.5 mies po urodzeniu:angry:ale nie takie o stalych porach tylko cale dnie:angry::angry:szczesliwcy ci ktorzy mieli tylko wieczorami itpczlowiek jest tak bezradny a tu nikt nie chcial mi pomoc.Kazdy lekarz powiedzial ze minie do 12 tyg.dziecko ma plakacv:szok::szok:konowaly.zadzwonilam do mamy przyslala mi plantex itp ale nie bardzo pomagalo bo nadal pilam mleko.nikt mi nie powiedzial ze moze to zreszta nawet nie mialam czasu do kogos zadzwonic bo ciagle krzyczal nawet przez sen:no:kiedy usnal na 20 min to nie wiedzialam czy mam jesc czy cos zrobic:dry:
Myslalam ze wyjde juz i nie wroce,nie mial mi kto pomoc a to chyba bylo od mleka ktore pilam:no:rano platki do herbaty i maly tak krzyczal:no:teraz ma taki glos ze jak zaplacze na ulicy to wszyscy sie ogladaja:-D:-D Nadal budzi sie w nocy jak Twoja corcia.Skonczyla sie kolka zaczely zeby:dry:i tak w koloteraz jestem spokojniejsza,nie denerwuje sie jak przedtem,na spokojnie:tak:nie moglam spac w ciazy i nadal nie moge ale tym razem bo maly mi nie daje:dry::dry:

Hannah rozumie,tez bym chyba nie wkleila:tak:ja nie moge miec krotkich wlosow bo nie dalabym rady z nimi.krotkie bardzo mi sie zwijaja,we wszystkie strony:no:ale musze ufarbowac bo odrosty straszne:dry:
Kathy ja bardzo lubie zabawki fisher price mamy sporo:tak:wygladaja na bezpiczne i sa bardzo kolorowe:tak:
skonczylam kawke,rosolek sobie tyrka,zupka Konradka sie konczy chyba wyprostuje sobie wlosieta:ta:tak zadko cos robie dla siebie:dry:WYCHODZIMY NA SPACER NA BIEGU wiec nie raz wygladam...:cool::-D

hej babki :-)

tak tylko wpadlam was pozdrowic, bo siedze w domu u rodzicow - juz kilka dni, po klotni wielkiej z moim m stwierdzilam, ze tu odetchne chwile od przyciezkiej atmosfery w domu, i przemysle sobie pare spraw.. kurde, jak sie ten czlowiek zmienil przez ostatni rok.. dramat, nie chce mi sie nawet gadac..

a poza tym wsio oki :-) i caluej wasze bobaski w slodziutkie pyszczki, hehe :-D

ps masio dalej pluje mlekiem, juz mi rece opadaja :-( za to potrafi dwa sloiki obiadu wpierdzielic, az sie trzesie, z owocami i kaszka jest to samo.. ale w nocy pobudka na cyca (celowo pisze: cyca, bo prawie nic nie je, ale bez niego nie zasnie). co najmniej 8 razy... erghhh

AENYE ja tez czasem bym sie zabrala i poszla na kilka dni gdzies ale nie mam gdzie:dry::dry:doskonale Cie rozumie,u mnie jest tak samo i nic nie moge zrobic:no:ale coz trzeba sie dotrzec a jak nie wyjdzie yo nie wiem:sorry:

Witam niedzielnie :-) My bylismy na ndlugim spacerku rodzinnym polaczonym z zakupami na bazarku ;-) Jak tak czytam co niektore to sie ciesze ze w pore zrezygnowalismy z cyca .....Klaudia teraz je co 3-4 godziny a noce tez mi przesypia.Dzis byla pobudka na mleczko po 6 tej ale zjadla ,wzielam ja do siebie i jeszcze na szczescie zasnela i pospalismy sobie wszyscy do 9ejjj.

Witam
My już po obiedzie. Dziś była kaczka z jabłkami i żurawiną... Musze jeszcze kuchnię sprzątnąć... tej części gotowania nie lubię.. a i łapy mam całe czerwone od buraków... :eek:

Witam. Ale dzisiaj ciiisza....
Wczoraj świętowaliśmy jutrzejsze urodziny męża i wczorajsze półurodziny Natalki. Jubilat i półjubilatka mieli wspólnego torta. Czas miło płynął. Dzisiaj zaliczyliśmy spacerkiem kościół i właściwie tyle bytności na dworze. Po południu pojechaliśmy do M1. Ludzi było że hej. Chyba niektórzy myślą, ze to już święta czy co?
TAtuś chrapie do ucha starszej córy, usypia ją, hmmm, powiedzmy... uśpił siebie.
Kinna pyszny obiad.
Hannah na zamkniętym jeszcze nie ma fotek niu fryzury a ciekawość zżera ;-).
aenye mam nadzieję, że się wszystko między Wami poukłada.
Pozdrawiam, pa

reklama
A ja coś spać nie mogę i nadrobiłam wszystkie zaległości na bb.

Hannah, wlej zdjęcie na zamkniętym, no nie wyobrażam sobie Ciebie w krótkich włoskach! Jak Cię na żywo Cię nie poznam, to wołaj! ha ha ha( zapraszam do pasażu od wtorku będę w pracy, mam rabat 30%)!

A ja sobie nie wyobrażam nie czytać książek, zawsze jakąś czytam. Kiedyś pożerałam masę czytadeł, teraz jest gorzej z czasem, ale czytam w kibelku :)szok:) i wannie. Byle czytać. Uwielbiam thrillery psychologiczne, seryjnych morderców....to mój świat. Literatura fachowa w tym temacie też mnie pochłania. Ot, takie małe zboczonko.

Spóźnione życzenia dla półroczniaczków i siedmiomiesięczniaków! Cmoki :))

Do góry