reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Majóweczki 2008

Witam wszystkie mamy w niedzielny poranek:-)
U nas juz po kaszce tylko mama jeszcze nie jadla:-D:-D
Na watku cos ksiazkowo:-)wieki nic nie czytalam,zawsze jak wracam z domu to musze cos zostawic bo torba za ciezka:dry::dry:teraz z malym..nie moglam za wiele wziasc dla siebie nie mowiac o ksiazkach:no::no:przeczytalabym cos:tak::tak:zreszta nawet musze powiedziec ze jest mi to potrzebny:tak:czasem sie zastanawiam nad prostym wyrazem jak go napisac:sorry::sorry:czytajac czlowiek tez utrwala pisownie:-)
Cosmolady na temat tego zdjecia to chya nie do mnie:sorry::sorry:
Ola ja to juz nie wiedzialam za kim byc::sorry:podobali mi sie te chlopaki,fajny zespol a capela:-)ale tym co wygrali tz sie nalezalo:-)bardzo ciezko musza pracowac:-):-);-)

reklama
masz rację kwiateczek czytając człowiek utrwala sobie pisownię i dodatkowo rozszerza zasób słów... od 7 miesięcy próbuje przeczytać jedną książkę i mi nie wychodzi.. czytam głównie wieczorami w wannie :-)

Kinna a ja nie mam co:no::sorry:czaem nie moge spac i chetnie bym cos przeczytala.Tak dawno nic nie czytalam ze nie wiem juz co lubie:no:ogolnie nie lubialam czytac ale moi znajomi zawsze cos mi wcisneli:tak:takie to byly ciekawe ksiazki ze pozniej nie moglam odejsc:-D:-Dostatnia ksiazka jaka przeczytalam to Kwiat Pustyni:-)Jest druga czesc ale juz nie pamietam jaki tytul.tydz temu rozmawialam z kuzynko.ona wydaje majatek na ksiazki:szok:Bardzo poruszyla ja ksiazka Spalona Zywcem nie pamietam kogo jest ta ksiazka ale mowila ze rewelacja,chciala nawet mi przyslac ae oplata pewnie bedzie drozsza niz ksiazka:-D:-D ona tez ma ulubionych pisarzy i ciagle cos kupuje z kolezanka na pol.jedna jeden tom druga nastepny i tak sie wymieniaja :-D:-D

Moja znajoma i NM potrafią także majątek zostawić w księgarni. Średnia krajową na kilku mieszkańców spokojnie wyrabiają. Ja bardzo lubiłam czytać. Czytałam w tramwajach i metrze. Czasem także na uczelni w czasie przerwy. Oj strasznie mnie ludzie z mojego roku nie lubili, bo co przerwa to czytałam zamiast z nimi siedzieć;-)
A teraz ciągle jest coś do zrobienia w domu. Na spacerze z małą także nie mogę czytać, bo jak usiądę do ona się budzi :sorry:

A teraz ciągle jest coś do zrobienia w domu. Na spacerze z małą także nie mogę czytać, bo jak usiądę do ona się budzi

:-D:-D na spacerze sie da czytac,a w domu pewnie,jest zawsze cos do zrobienia:-)sprzatac to juz w ogole mozna konczyc i zaczynac i tak jest brudno:-D:-D

Ja uwielbiam czytać, ale niestety brak mi na tę przyjemność czasu. Po pracy staram się cały czas poświęcić dzieciom, a potem po prostu padam. Dlatego niestety 95% tego co czytam, to po prostu moja praca.

Cisza cos dzisiaj,czyzby wszyscy do Kosciola poszli:-)My tez mamy msze jedna ale maly cos zawsze musi wtedy spac:dry:zawsze kogos sie spotka,mamy itd.
Moj synek probuje coraz czesciej siadac ,musze go zlapac i dodam zdjatko:-D:-D

Cześć dziewczyny!
korzystam że mała śpi i nadrabiam choć widzę że mało nas w ten weekend:tak:
Mąż nie może się przyzwyczaić do mojej nowej fryzurki, ale chyba mu się podoba bo łazi za mną i ciągle mnie podszczypuje w tyłek haha:-D:-D.
Byliśmy wczoraj na andrzejkach no i wyobraźcie sobie że laliśmy wosk i jak zobaczyli co mi wyszło to zgodnie stwierdzili że chyba niedługo pojawi się rodzeństwo dla naszej córeczki hihihi, ja tam widziałam papugę:-p:eek:
A tak pozatym to moje dziecie już przesypia całe noce, nie licząc tego że o 5:00 je mleczko, bo to dla mnie już rano.:sorry2:
Dzisiaj wybieramy się na imieniny do taty bo Andrzej się nazywa więc lecę buziaczek dla was kochane.;-)

Hej witam się w niedzielę

U nas zimno, zimno, pojedziemy chyba do edi bo dziś ze względu na św. andrzeja wszystko za darmo, muzea itd. ale kurcze maly wlaśnie padl i teraz musimy czekać na niego

Cosmo - z tą zabawką to chyba byla klaudynka. zabawka jest pluszowa, ja widzialam u nas w sklepie i na allegro taka sama identyczna. chcialam też kupić ale stwierdzilam, że niedlugo adaś zacznie wszędzie wędrować i nie usiedzi. jakby mial do niemowlaka to super sprawa

ja książek nie czytam teraz w ogóle tylko magazyny psychologiczne, bo takie lubię, ale książek to nie mam tu za wiele. kiedyś więcej czytalam a obecnie to tv niestety lub komp.

reklama
Hannah wrzuc zdjecie tej nowej fryzurki:-)szkoda ze ja nic nie zrobilam,ciekawe co by wyszlo:-D:-D ostatnio bardzo mysle o siostrzyczce dla Konradka tylko nie wiem co G na to :-D:-Dwatpie:no:jeszcze nie ochlonelismy:-D

Do góry