reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Majóweczki 2008

Hej ja jestem :tak: Byłam dziś z Maksem na zajęciach muzycznych, potem pozałatwialiśmy parę spraw, wróciliśmy do domu, niania dziś była i pomogła mi posprzątać domek.
Dzieci niedawno poszły spać, ułożyć ich do snu to ciężka praca - a ja zasiadłam przed "Mam talent" - oczywiscie z komputerem i pracą.
Buziaki.

reklama
Kwiateczek, no trochę się działo, wreszcie bo ostatnie tygodnie to dzieci praca dzieci praca itd w kółko.
Mikuś juz zaliczył pierwszą pobudkę i cyca. Pospał godzinkę echhhh! Zobaczymy jak długo teraz pośpi.

moje dzieci też już śpią, Majke uśpić to mistrzostwo świata ostatnim czasy

Kinia czy Ty jestes fanką Chmielewskiej? Masz podobny do niej sposób pisania, może przez tego 'niby męża'

U mnie dziś imprezka była bo ojciec Andrzej, dzieciaki wybawione, szczęśliwe :-)
idę oglądać poniedziałkowy odcinek Brzyduli. Buźka

aha Kwiateczek to zdjęcie Leosia które masz w galerii jak siedzi na łóżku z niebieskim misiem z napisem 'It's a boy' Leo opiera się o takie duże coś jakby walec z głowa nie wiem łosia czy tam czegoś, gdzie to kupiłas? To chyba pompowane nie jest, co? wygląda na pluszowe...

Mikołaj po kolejnej pobudce, rany... już się nie mogę doczekać dzisiejszej nocy, chociaż gdy śpi obok mnie to łatwiej się uspokaja niż w łóżku, a ja jestem matką leniwą i jak dziecię się drze to je biorę do siebie i nie odkładam 279 razy aż zaśnie samo ;-);-)

Finał "Mam talent" mnie zaskoczył, ale ci goście, którzy zwyciężyli, od początku mi się podobali.

Cosmolady, ja jestem od dawien dawna fanką Chmielewskiej. Wprawdzie "stara" Chmielewska jest o całe niebiosa lepsza od tego, co pisze dziś, to i tak nie potrafię się oprzeć i mam wszystkie jej książki. A dawne powieści Chmielewskiej ojjjj to całe moje lata nastoletnie - uwielbiam ją. Czyżbyś Ty też ją lubiła?

Idę może uda mi się wziąć prysznic zanim Miki się rozedrze po raz kolejny. Maksio śpi na miejscu tatusia ("mamusiu, tatusia dziś nie ma, to ja będę spał z tobą, dobrze?") i chrapie nie gorzej od niego hehe

Moja Klaudia znow mi sie budzi raz w nocy na jedzenie ,ale i tak jest ok. A dzisiaj rano slyszalam ze sie obudzila i sobe gadala ale jakos mi sie przysnelo az tu nagle czuje ze mnie ktos lapie za wlosy a to Klauduska polozyla sie na brzuchu i przez szczebelki wyciagnela reke i mame chyc ;-)

My mamy wydatek bo musimu kupic drzwi zewnetrzen ech...

witam się z rana.
Nocka tylko z jedną pobudką, młody wstał o 8 Maja jeszcze śpi więc lajcik.
Mój mąż zaszczyci nas dziś swoją obecnością i bardzo fajnie :-)

Ola tak jestem miłośniczką Chmielewskiej i mi róznież bardziej podobają się te stare ksiązki ale nowe też chętnie czytam. Jestem fanką Janeczki i Pawełka hihi

Zachciało mi się pierogów odgrzewanych z serem więc idę zrobić sobie teraz (znalazłam fajny przepis na ciasto, taki inny) i zjem na kolację. Miłego dnia

Dzień dobry!

Iwonka, współczuję wydatku, drzwi zewnętrzne to pewnie niebagatelna suma...

Cosmolady, ja z kolei ponad wszystko cenię "Lesia" i "Dzikie białko" oraz takie powieści jak "Studnie przodków" czy "Wszystko czerwone", "Romans wszechczasów"... ale Janeczka i Pawełek też są super oczywiście!
Fajnie, że Twój mąż się dziś zjawi, mój nadal nieobecny, wraca jutro po pracy dopiero.

Kinia czy Ty jestes fanką Chmielewskiej? Masz podobny do niej sposób pisania, może przez tego 'niby męża'..
Kilka jej książek przeczytałam. Moją ulubioną jest poradnik "przeciwko babom". Płakałam ze śmiechu czytając go.
Ja mam taki sposób opowiadania. Trochę mi to znajomi narzucili. Jest takie powiedzonko "z kim przystajesz, takim się stajesz":-) Moje znajome nałogowo czytają Chmielewską.
Ja bardzo lubię literaturę wiktoriańską, komiksy z Garfieldem i książki Zafona. Mam kilka książek Marqueza, kilka babskiej literatury polskiej (np.Szwaja), a moje ulubione książki to seria z Jakubem Wędrowyczem Pilipiuka :-D
ale się rozgadałam :tak:

reklama
Witajcie :-)

Widzę, że temat książek na tapecie. Jako dziewczynka też zaczytywałam się w Chmielewskiej, ale już prawie nic nie pamiętam. Jako duża dziewczynka już tyle nie czytam, chociaż przeczytałam wszystkie tomy o Wiedźminie, trylogię husycką Sapkowskiego i serię o Harrym Potterze :-p

Do góry